30/12-09

Det har varit en händelserik dag, full av massa olika känslor! Ann-Britts begravning var väldigt fin, men självklart också mycket sorglig. Vacker musik och fina ord om henne. Efteråt blev alla gäster bjudna på lite lunch och fika, vilket var himla trevligt faktiskt :) Jag kan riktigt tänka mig att var hon än befinner sig nu så är hon superglad över att stämningen efter själva begravningen var så varm, hjärtlig och "festlig". Det var tydligen så många hade kallat henne - festlig.
Jag är riktigt glad över att jag fick chansen att träffa släktingar som jag inte har träffat på kanske 10 år, en del inte alls... Synd bara att det ska ske under sådana här förhållanden! Jag hoppas att vi kan dra ihop någonting med den delen av släkten snart, då det inte handlar om något sådant här, utan istället för att alla vill det =)

buona notte

Vi blev allt lite fulla i fniss när vi insåg att vi hade köpt ganska så liknande julklappar till varann, jag och Måna ;) Nämligen... TE! Vi satt ju och nästan drack oss berusade på te när vi jobbade tillsammans på Framtiden. Men det var i alla fall en mycket trevlig present och det var roligt att träffa den söta tjejen igen!!

Nu är det dags att dra sig mot sängen. Imorgon ska jag och mor upp i ottan (ja, på riktigt, i ottan) och åka till Trollhättan. Ann-Britts begravning. Jag hoppas på att det blir riktigt fint.

Godnattkram!
 

amici

Väntar på att tiden ska gå. Det är inte ofta det händer!! Om några minuter ska jag bege mig ner mot stan och fika med Måna på Claras, kuul =) Då ska hon få sin julklapp, mihi....

Jullovet är allt annat än lugnt. Det händer grejer hela tiden känns det som och det är alltid massa folk man ska träffa. Eller ska och ska. Jag vill träffa dem! Det är klart att man ska passa på medan de flesta är hemma över julen. Mina vänner som har flyttat så långt ifrån mig! Klart jag vill träffa dem ♥



gäsp

Ja, varför sitter man uppe när man ändå inte gör någonting?
Tankarna virvlar runt i skallen. Musiken blurrar till det. Jag måste tvätta bort sminket. Sedan ska jag lägga mig. Klockan är 01.49 just precis nu. Vad gör jag uppe?
Ska sova. Så att morgondagen kommer snart. Eller tja, idag egentligen. Då ska jag fika med Måna och ge henne julklapp. Sen blir det lite fix med Gustav. Det längtar jag till =)


Godnatt!

min jul

Här kommer lite av min jul i bilder!



Snölyktsbygge med Joel



Det blev en vit jul trots allt!



Promenad till havet innan julmaten



Bröderna och en gömd stackars Niklas efter julklappsutdelningen



Mysigt med brasa ♥



Tittade i en bok som min faster fick i 50-årspresent =)



Julmiddag hos mami!


Hoppas att ni också hade en mysig jul med era nära och kära, god mat och kanske några julklappar!


älskling & mellandagsrea!

Idag vaknade jag upp hos Gustav, alltid lika mysigt! ♥
Låg kvar och sov medan han gick upp tidigt och duschade. Sedan skulle han iväg till jobbet och då åkte jag in mot stan. Vi bytte julklappar igår! Jag fick en parfym som luktar jääättegott (Bruno Banani) och ett supersnyggt Snö-halsband. Han vet vad som uppskattas, den grabben!!

Kom i alla fall in till stan vid 9 i morse och satte mig på Wienerkonditoriet och tog mig en cappuccino och läste Hänt Extra. Efter en timma begav jag mig ut på stan för att införskaffa lite grejer! =) Fick hjälp av mamma, Simon & Mia som kom ner efter en stund också.

Det blev två tunikor, en gosig långärmad t-shirt, en kofta, armband och en klocka! Jag har inte använt klocka på jättelänge, men nu fick jag ett presentkort på Ur & Penn och eftersom jag hade kikat ut en klocka där innan så..! Kommer väl ändå alltid hala upp mobilen när någon undrar över klockan ;)

När vi kände oss nöjda med vår shopping drog jag, bror och svägerska till Djungle Thai och åt mumsig lunchbuffé där. Den sitter ju aldrig fel vill jag lova! =)



ellen is back!

Jaa, jag är tillbaka. Jag har inte gått under. Fast det var nära där ett tag!

Väl framme i stugan på Öland möttes vi av trasiga vattenledningar och när grabbarna (pappa och bröderna) försökte fixa det forsade vattnet ut på köksgolvet. Det kunde dock stängas av och vattnet torkades upp.
Utan vatten, vad gör man? Jo, man börjar ta in snö. "Du får väl kissa i snön!" sa grabbsen. Nej, jag ville inte kissa i snön. 
Snö tas in. "Sluta ta in snö!". De hade upptäckt att det kom vatten från vattenslangen ute på tomten. Där kunde vi hämta vatten resten av dagarna och vi slapp alltså värma upp snön. 

Tända en brasa. Nej, den slocknar. Försöka lite till! Okej... Nej, den slocknar.

Sätta på TV:n. Nej? TV:n funkar inte. Vi spelar UNO istället.

Runt klockan tre på natten. Vaknar av explosion och jag fattar inte var jag är, jag tror att jorden går under. Ligger tyst och väntar. "Simon, hörde du?". Explosionen visar sig vara massvis med snö som har glidit ner längs taket och dunsar i marken på andra sidan väggen. Puh.

Upp i ottan för frukost hos faster! Beger oss ut på den snötäckta vägen. Älg...? Älg!!! Stanna! Bromsa! AAAH! Bromsaaa!
Bamseälgen hinner precis förbi, med max tre centimeters marginal. "Varför bromsade du inte?!".

Promenad ner till havet för att senare få plats med all julmat. Stöter på smashad fågel på vägen, yummie.
Tillbaka i vår trädgård. Bror och jag studerar snön på andra sidan taket som också verkar på vippen att dundra ner. "Titta, det är massa snö här också!". Inte så smart. Som på kommando rasslar det till och snömassorna rasar mot oss. Brorsan och jag får kvickt hoppa undan.

Nytt försök med TV:n på kvällen. Haha, nej. Det blir Yatsy istället. Med brasa den här gången.

Jag har väl trott att jag ska dö sisådär två gånger. Väldigt tacksam över att det inte blev så. Jag har klarat mig och haft några supermysiga dagar på Öland =) Man behöver inte rinnande vatten inomhus, inte TV heller för den delen... Jag har klarat mig utmärkt med min pappa och mina bröder, en brasa, lite spel och mina mysiga böcker!






Öland

Nu befinner jag mig alltså på Öland. (Provar att blogga från mobilen). Ska strax sova, för imorgon är det julafton och då ska man vara pigg och glad! Våra vattenledningar har fryst sönder, så vi har inget vatten... Tv:n funkar inte... Men jag och bror har byggt snökonstverk, hihi. God jul på er alla :) kram!

jullov!

Ja, nu har även jag lite jullov :) Känns väldigt härligt måste jag säga! Har precis hjälpt mamma att slå in typ alla hennes julklappar, vilket tog en timma ungefär.... Är helt slut, haha! Men vad gör man inte för sin mami i dessa stressade juletider? ♥

Sista dagen på jobbet innan jul och vi hade en mumsig julfika som jag ju fick vara med på. Jag fick även en julklapp i slutet av dagen av kontorschefen. En... väska! Hihih.

Efter jobbet träffade jag Olivia på stan!! Ååh, det var så mysigt att se henne igen! Efter en välbehövlig kram vandrade vi runt i några affärer och jag köpte mig en mysig långärmad klänning/tunika på Indiska. Det är verkligen jag och Olivia i ett nötskal - jag är på jakt efter något och hon slår sig lydigt ner på pallen i provhytten. Och om det inte finns någon pall så glider hon ner på golvet... ;)


 
"Vääälkommen till Grant Thornton, det är Ellen!"



Nytt, mjukt och mysigt från Indiska


Imorgon förmiddag ska jag träffa Louise!!! Längtar!



nevica!?

Blev tipsad att kika på några bilder på Facebook av min Portovenere-fanclub där. Helt galet, det är alltså inte bara vi här uppe i norr som har fått en del snö.... Jag bryr mig inte om att ni inte bryr er, själv är jag bara sjukt ovan vid att se det soliga Portovenere gömt under ett vitt täcke!



Mmmmm, summertime!



Ööööh?



Där brukar jag ligga och sola i stekhettan?



Hihih, fiskaren utanför Antonios är lite snöig...


Idag har jag btw gått på stan med Gustav och hans syrra. Mysigt.
Gustav är mysig. Han är min pojk, han! ♥


christmas time

Siiimply haaavin a wonderful Christmas time! Nananaaa...

Jupp, ikväll har det blivit allmänt juliga aktiviteter. Jag och mor pyntade granen till de ljuva tonerna av gamla Da Capo-kören blandat med barnkören (Coole Kidz) från Irland... Minnen och nostalgi, hej! Skulle lätt ha gjort om körresan till Irland om jag hade fått... LÄTT!

Efter pyntadet slog jag in de sista julklapparna, så nu ska nog alla bli nöjda och glada! Eller tjaaa, man kan ju alltid hoppas =)

Imorgon är det julfika på jobbet, så jag ska komma dit lite tidigare för att få ta del av denna, måste jag säga, mycket trevliga tillställning! Det kan ju vara ett sätt att få prata med folk, nu när de ändå ska få stå ut med mig ett tag till.

Jag bjuder på en ängel!




vilken kändis!?

Btw.... Någon mer än jag som tycker att denna man från en Dressman-reklamskylt liknar en kändis..? ;)



klatt!

Äntligen är jag klar med alla klappar... Eller jaa, nästan. Det är nog något litet som ska fixas fortfarande! Och så väntar jag på en beställning som jag hoppas ska dyka upp så snart som möjligt :)
Jag hjälpte pojken min att handla lite julklappar på a6 igår. a6... på en lördag... strax innan jul... Det är något av en förbannelse! Men vi klarade det och han fick några klappar inhandlade i alla fall, sicken tur!

Idag har varit en julstökdag. Har spritsat pepparkakor, handlat julgran, skurat hela köket.... Sedan kom Sara & Sakke på besök! De är ju så söta. Man märker verkligen att de är nykära, haha... Vi drack te och fikade lite och jag fick ett julkort av Sara. Mys!

Nu sitter jag och tänker lite på kära Louise... Hennes flyg hem från Rom var inställt idag så hon får vänta på flygplatsen till imorgon för att ta ett plan hem då! Vilken otur, hon som längtade så efter att få komma hem idag... Men det är tyvärr sådant som händer, tänk vad mycket roligt du har framför dig, Charlie's Angel!! ♥


Julklappen från Sara - "Hemma i Italien" :D


vänner

"Jag vill inget hellre än att ha dig kvar
Ett liv utan dig blir för stor smärta
Så oavsett var du väljer att spendera dina dar
Kommer du alltid ha en given plats i mitt hjärta"

Tänk vad glad man ska vara över de vänner man har. Tänk vad betydelsefulla de är :)

Natti!


myspyskväll!

Nu är Sara påväg hit och som tur är har jag precis slagit in (skrev "slått in" först! hjälp!!) hennes julklapp som hon ska få :)
Jag hoppas nu på en mysig hemmakväll med massa snack och bara trevligheter!

Ha en bra fredagkväll ♥


idag är det min dag!

Jaaa, så sant så! Idag är det verkligen min dag! =)

1) Jag fick idag reda på att jag får förlängt på Grant Thornton. Min sista dag där skulle ju kanske varit redan imorgon, men nu ska jag istället jobba där måndag-tisdag och sedan 11 januari till 11 februari! Wihoo!!

2) De ringde från ett tidigare extrajobb på Hälsohögskolan och frågade om jag ville sitta där och jobba lite på eftermiddagarna när jag kan, med början under "jullovet" och fram i januari... Vet inte hur länge det kommer bli, men ska dit imorgon eftermiddag och kika lite =)

3) Jag mötte på allas vår käre Göran på stan! Ni vet, Göran som jag hade som arbetsledare i somras när jag gick runt och plockade skräp... Vi stod och pratade en stund och det var verkligen kul att se honom igen, hihi!

Sååå... Nu sitter jag här, smaskar i mig lite julgodis och bara firar mina stora framgångar denna dag. Toppen!



bed time!

Nu är det dags för sängen igen... Man kan ju fråga sig vart dagarna tar vägen!?

Jag var på biblioteket i eftermiddags, efter julklappsinköpen, och lånade tre böcker för att ha under jullovet. Jag får bilden i huvudet att jag sitter där uppkrupen i soffan i stugan på Öland, kanske med brasan tänd... Det är alldeles kolsvart ute (finns knappt några gatlampor) och jag sitter där med en bra bok. Låter helt okej i mina öron!

Ska nog smygbörja med en av böckerna redan ikväll. Bara liiiite, innan jag somnar. Eller okej, jag smygbörjade redan på biblioteket om jag ska erkänna. Men ändå. Våga Flyga heter den, av Lisa Jewell. Verkar lovande!

Godnatt! ♥


julshopping

Nom nom, nu har jag precis smaskat i mig första clementinen för året... och den var riiiktigt god! Det blev en långrunda på stan idag. Sprang fram och tillbaka mellan alla butiker kändes det som... Men jag lyckades inhandla en del i alla fall!

Innan jag började med inköpen blev det dock en varm choklad inne på Claras tillsammans med Måna. Det var så kul att träffa henne igen, vi kom på att det var 16 dagar sedan sist! Så vi satt där inne och tjötade lite, som vanligt... =)



Gott eller?! (Månas bild)


Jag lyckades alltså inhandla lite fler paket idag. Kom även på vad jag kunde köpa till brorsan, så vi får hoppas att det blir bra nu! Annars gissar jag på att han kanske tycker om mig lite ändå.. Fick även ett supertips av Måna angående en annan julklapp, så vi får se hur det blir med den saken!

Väl hemma hade jag fått med mig grejer även till mig själv. Men det får man vara värd ibland! Utnyttjade ett presentkort på Smycka och köpte mig ett snyggt armband från Snö. Var även tvungen att köpa de där gulliga svarta rosetterna från Gina Tricot. Okej, alla har dem, men vad gör det mig? ;)





En lyckad dag för min del! Hoppas att ni har haft en mysig dag i snöblåsten.
Och Louise, det är som sagt inte synd om dig för att du inte har någon snö. Muhehe!


julig eftermiddag

Nu slutar jag om en timma! Då blir det till att äta medhavd macka och kiwi och sedan dra ut på stan för ytterligare julklappsinköp.... En fika på Claras med söta Måna ska också hinnas med! =)

Varför ska det vara så svårt att köpa julklappar och presenter till killar? Min yngsta storebror önskar sig något som han kan leka med... Mm, jag vet, han är 24! Han önskar sig liksom ingenting, utan bara, ja, något att leka med. Förra året fick han ett Pommes Frites-spel (det var i och för sig väldigt kul), men vad ska man köpa i år...? Får ta mig en riktig funderare på det där! Haha...

Ha en mysig eftermiddag i snön! ♥

godnatt

Nu tänkte jag säga godnatt, ville bara lägga upp ett par bilder först! Snön har visst kommit, om det var någon som kanske hade missat det... =)


Från balkongen


...a bella Louisa a Roma! Non vedo l'ora di incontrarti!!


farligkorv

Idag är jag trött på papper! Vill inte se ett endaste papper till. Inte ett endaste kuvert till heller för den delen. Fakturor tar kål på mig. Nja, man ska väl inte överdriva, men jag kan ju säga som så att jag har fixat med fakturor samt frankerat dem större delen av dagen. Men jag trivs på Grant Thornton, jepp, det gör jag :)

Min mage knorrade sönder sig mot slutet av dagen och när jag äntligen hade kommit innanför dörren hemma rusade jag mot köket och stekte mig lite falukorv. Det är så sjukt gott!



snyft & snörvel

Som om det inte vore nog med att man snörvlar som en tok i normalt tillstånd... Jag satte mig framför Svenska Hjältar-galan och brast ut i gråt på direkten. Jag är verkligen känslig när det gäller människor som gör goda gärningar och sen får beröm för det och alla är jätteglada och stämningen är liksom på topp! Åååh... Jag är riktigt blödig när det väl gäller.
Nu ömmar det i hela ansiktet och det svider överallt. Haha, synd om mig va!

första julklappsrundan

Äntligen har jag gjort min första julklappsrunda! Det är så sjukt svårt. Man måste verkligen tänka efter vad alla kan tänkas vilja ha, helst utan att veta om det själva. Det är ju så najs när man hittar något till en person som man vet kommer passa just henne/honom perfekt...

Dagen på jobbet var riktigt lugn. Med det nya telefonsystemet verkar det inte ringa lika mycket i receptionen längre. "Lika mycket". Det ringde inte mycket innan, men nu ringer det ännu mindre. Fast jag fick de fyra timmarna att gå snabbt i alla fall, på något märkligt sätt.

Åh, om inte alltför många dagar kommer alla vänner hem! Jag saknar dem så och jag hoppas verkligen att jag får chansen att träffa alla.


13:e december

Jag vill inleda med att säga att tiden går så sjukt fort! Okej, det visste ni säkert, men... Jag menar, det är redan lucia! Varför har jag inte börjat med julklapparna än? Jag ska... göra det i veckan.

Helgen har bara bestått av massa hemmamys med mor. Har varit lite småsjuk och är fortfarande inte riktigt kry, så det kändes bäst så. Har gjort massa gott julgodis och bara haft det skönt. Det behövs ibland!
Igår hyrde vi hem tre filmer, men vi hann bara se två av dem. Mitt hus i Umbrien och Gosskören. Båda två var riktigt bra och fina på sina egna sätt, jag rekommenderar dem verkligen!

Idag ska jag träffa Gustav igen <3 Vi ska kika på luciatåg i Sofiakyrkan, där Sara är med! Ska bli så mysigt så :)



Mina små mästerverk! Gräddtryffel...


jingle bells

Medan jag fortsätter att göra mitt julgodis kan ni få kika på en video innehållande tre harmoniska tjejer - The Puppini Sisters. Vet absolut inte vilka de är, men jag tycker att deras version är så satans skön! 
 


julfika i ensamhet kan vara rätt mysigt

Idag kom jag till jobbet vid kvart i nio istället för tio. Hela kontoret har en telefonutbildning, så jag var tvungen att se efter receptionen tidigare än vanligt. Jag har fått in en ny high tech växeltelefon här, har ingen aning om hur den fungerar när den väl sätts igång... Men det löser sig nog!
Hon som jag vikarierar för lite kom i alla fall ner från mötet för en stund sedan med en kopp kaffe, en lussekatt och en pepparkaka till mig. Så gulligt av henne! Så nu sitter jag här och julfikar i min ensamhet :)

lasciatemi cantare con la chitarra in mano

Nu rök mina utsparade naglar! Jag som var så nöjd med dem. Men så fick jag ett sådant oerhört sug - jag ville spela gitarr! Och det, mina vänner, går ju knappast med långa och vackra naglar. Nej, jag knipsade av dem och nu har jag dammat av gitarren och börjat spela igen.


What will you do?
Make a stone of your heart?
Will you set things right?
When you tear them apart?
Will you sleep at night?
With the plough and the stars alight?



julpyssel

Igår satt jag och mamma och fixade med de traditionella julkorten. Så mysigt! Lite tända ljus, julmusik, pepparkakor, glögg, choklad... En tradition som inte får brytas, för allt i världen.


and here we go

Nepp, nu blir det lite mat och sen bär det av till Kinnarps Arena för att möta upp Gustav! Heja HV 71 ;)


<
Ge mig?


vi sjunger håååveee

Dagens jobb är slut om ca 20 minuter - skönt! Är superhungrig och ska åka hem i ilfart! Får väl försöka pusha på busschauffören eller någonting... Det har varit en väldigt lugn dag på jobbet, så lite seg är jag allt. Men jag ska då icke klaga! Lite tur har jag sannerligen haft! Direkt när jag kom hit i morse blev jag tillfrågad om jag ville ha två stycken sittplatsbiljetter till kvällens HV-match. Why not liksom?
Alltså, jag och Gustav ska gå på HV-Modo ikväll :)

medan jag packar upp...

Det är alltid så tråkigt att packa upp en väska med kläder och hänga tillbaka allt. Därför lyssnar jag på musik under tiden, det gör nästan alltid allting lite roligare!
Den här introducerade Gustav för mig. Fireflies med Owl City. Videon är väl söt ;) (Det är inte den riktiga som ni kanske förstår...)


oh my gosh!

Jag och Gustav sms:ar och gläds åt att det inte är långt kvar tills vi ses. Men det urartar, som vanligt.

Gustav: Snart kramas vi :)
Jag: Dja :)
Gustav: Djaaah! :)
Jag: Daaa daaa :)
Gustav: Maaamaa :)
Jag: Paaapaa :)
Gustav: :) Vad gör vi? x)


Nu slutar jag!

söndag

Idag har jag haft en typisk söndag och det har varit sååå skönt. När jag fortfarande gick i skolan (shit, jag har tagit studenten) tyckte jag inte alls om söndagar. Helgen var slut och man hade allt plugg framför sig. Men idag har jag inte känt av den där söndagsångesten alls :) Jag har slappat framför tv:n, tittat på film och läst en massa, mycket välbehövligt!

Jag håller på med en riktigt bra bok nu, Ralphs Party. Titeln låter väl inte så attraktiv, men jo, boken är bra. Det är riktigt trevligt att sätta sig ner med en bra bok och känna att man verkligen inte vill slita sig ifrån den. Jag har inte haft så mycket tid för det på sistone, så det var nog dags nu!

Filmen jag såg heter Brutti, Sporchi & Cattivi, eller Fula, Skitiga & Elaka som den heter på svenska. En ganska grotesk film om en superstor familj som lever i ett litet ruckel i kåkstäderna utanför Rom. Det enda alla vill är att döda pappan i familjen som gömmer undan en stor summa pengar trots att familjen lever väldigt fattigt. Han ligger och sover med ett hagelgevär ifall någon i familjen skulle tänka sig att sno dem... Väldigt lustig film! Helt plötsligt tar pappan hem en prostituerad eftersom att han är trött på sin fru och frågar om inte hon kan få dela säng med dem. Självklart ska hon ligga på hans sänghalva, frugan ska fortfarande få ha sin sänghalva för sig själv...
Vid en dopmiddag lyckas familjen "äntligen" förgifta pappan med råttgift, men han är seg som attan och vill inte dö. Så deras äckliga och groteska liv fortsätter väl, fast med dubbelt så mycket folk inne i rucklet, eftersom en ny familj har blivit lovad huset och den gamla familjen vägrar flytta ut... Haha! Sjukt :)

Nepp, imorgon är det jobb igen. Jag bör sova. Och Louise är på derbymatch i Rom ikväll. Jag är inte avis, ville bara säga det. Ehe...! 

Godnatt! 



gala 09

Så var alltså Gala 09 genomförd! Och vad lyckat det blev :D
Bojan hade planerat en massa, som vanligt. Gustav bistod med hus och massa hjälp. Duktiga pojkar det där! Det bjöds på välkomstdrink med tilltugg och förrätt bestående av rostade bröd med bruschetta. Huvudrätten var fläskfilé i fårost med ugnspotatis till och en god vinsås. Efterrätten hade en tjej vid namn Malin med sig, och den var supergod! En slags chokladtårta med mandelmassa och vit chokladmousse... Lyxigt värre!

Det pratades en massa och vi lekte hur många lekar som helst. Stört vad jag skrattade. Improvisationsteatern ballade ur när Bojan kastade sig på Lina och agerade som om han hade det väldans trevligt... Vilken grabb ;)
Efter det delades diplomen ut och jag blev utnämnd till Årets Connecter, vilket jag är väldigt stolt och glad över!

Allt varade fram till ungefär fyra på morgonen, då vi satt helt avdankade i Gustavs soffa. Alla åkte hem, förutom jag och Sara som sov över. I morse blev det städning! Men det var det riktigt värt :) Trevligaste kvällen på länge!



Kvällens outfit, haha...



Hela gänget: jag, Lina, Gustav, Sara, Bojan, Carro & Malin


who am I to you?

Jösses, jag är alldeles slut nu. Sääängen...

Kriminologilektionen flöt på bra. Visserligen är ju inte vår lärare den bästa, men vad gör man. Hon hade i alla fall dataskrivna overhead-papper idag. Wohhoo, we're making some progress here...! Och jag skrämde upp två 30-40-åriga (?) kurskamrater att de skulle bli förlamade i vänsterarmen nu när de hade tagit sprutan.

Tog en promenix hem från högskolan och mötte på Sara och Sakke på vägen. Åh, det är ju så söta! Tänk att två av mina bästa vänner har blivit tillsammans! Först såg jag bara två stycken komma gående mot mig som gick helt sjukt. Efter en liten kort sekund insåg jag att det var dem, för vilka skulle annars vara så störda? ;)
Grattis till dem, de firar 1 månad tillsammans idag!

Nu någon timma på kvällen har jag bara suttit och klurat med ett diplom. Vi ska ha med oss varsitt diplom till galan imorgon. Vi har fått reda på vem vi ska ge diplomet till, men vi får välja själva vad han eller hon ska få diplom för. Åh, ser verkligen fram emot den kvällen. Bojan hittar alltid på så mycket kul, anlita honom om ni behöver fixa fest någon gång ;)



Jag förstår inte hur tiden kan gå så snabbt. Ingenting har förändrats
och samtidigt förändras allt. Jag hänger inte med...
Checka det långa håret, jag saknar det!


kriminellt!

Ännu en dag på Gran Thornton avklarad. Idag har jag sysselsatt mig med att göra rent en whiteboard-tavla med de anställdas namn på, där de skriver om de är på jobbet, när de kommer tillbaka osv... Pilligt värre! Men det blev ju snyggt tillslut.

Nu ska jag börja sätta på mig ytterkläder och gå till bussen. I eftermiddag är det dags för kriminologilektion igen! Det var längesedan nu, så det blir nog kul. Alltid trevligt att träffa Micha också :)



Längtar till morgondagens gala!


ooouuuiii

Nästa: Helkroppsmassage på Hudoteket!

Inte fel :)

lunchtajm

Nu är många på lunch på jobbet, vilket resulterar i att det är ganska dött. Inte många som ringer och inte så mycket aktivitet i korridoren...

Jag sitter bara här och längtar tills eftermiddagen då jag ska få träffa min Gustav igen! Vi har inte setts sen i onsdags, vilket ju är nästan en vecka sen. Schuukt!

Och så längtar jag tills imorgon, då jag ska på massage. Fatta vad härligt det kommer att bli att gå dit efter att ha suttit still hela dagen på jobbet! Har aldrig gjort sådant innan, så det är på tiden :)

Sitter och beundrar adventsljusstaken som står i fönstret.


1:a december... Galet!?

RSS 2.0