halloween

Gårdagseftermiddagen, kvällen, natten och morgonen spenderades i Gränna hos min pojkeee! Mysigt är det där ute :) Speciellt med så bra sällskap.
I morse vad jag hos min jobbcoach, kanske fick ett jobb för november månad i alla fall!

Annars vill jag bara säga att Arbetsförmedlingen och deras jävla jobbgaranti för ungdomar SUGER!

Och så ska vi på Halloweenparty hos Martinnn ikväll. Kul!


BU!

Idag har det blivit en tripp på a6 för att byta Gustavs jacka och kolla på Halloweenprylar. Jag har aldrig någonsin firat Halloween, utan vi har för det mesta varit på Öland och gått till farmors grav. Detta år har jag och Gustav dock blivit bjudna på parteeey! Så vi har just funderat ut hur vi ska klä oss... :) Det blir spännande och jag tror att det kan bli bra!

Lite senare åker jag till papi och ikväll blir det mys med tjejorna! Vi tänkte samla ihop gamla Decent och hitta på något trevligt nu när Olivia är hemma. Jag antar att det blir massa prat och svull framför någon film. Eventuellt pizza också, det brukar liksom sluta på det viset...



Äntligen har jag den! Nu ska jag bli proffs på PS...

segmåndag

Jag förstår inte att tiden går så fort, trots att man inte gör någonting. Idag har jag spenderat nästan all min tid i mitt rum. Jag har ringt några jobbsamtal, slöat framför datorn och fixat med lite bilder... Tja, det var väl det enda. Och ändå är dagen snart slut! Jag vet inte riktigt hur det gick till.

Okej, jag traskade över till Olivia och hämtade några bilder! Stannade där en stund, vi kikade på bilderna och sen kom Samuel eftersom att de skulle leka. Jag drog mig hemåt och satte mig med bilderna vid datorn... Japp, så var man där igen.

Jag vill verkligen att något ska hända. Självklart är jag jätteglad över att jag har varit iväg i Stockholm hela helgen! :) Absolut, hur underbart som helst! Men annars, när man sitter hemma, dag ut och dag in, så kan det kännas ganska långtråkigt... Jag har fått jobba på två mässor och det är jag sinnessjukt glad över, för då har det ändå hänt något. Men jag menar, det är inte varje dag som det är mässa. 

Jag söker jobb efter jobb. "Nej, vi behöver inte för tillfället, men om det skulle bli nödvändigt så sparar vi ditt CV!". Samma svar överallt. Visst, jag har inte varit arbetslös i flera år, endast några månader, men det börjar ändå bli ganska tungt att ta det där! Självklart ska jag fortsätta söka, jag ska inte ge upp, men det känns bara så tråkigt att kämpa och kämpa, utan att få någon respons. Det var därför det var så kul att de hörde av sig om mässorna tillslut. Det gav en något att fortsätta kämpa för!

But still. Jag börjar snart klättra på väggarna. Tacka vet jag pojkvän och vännerna.



Tänk vad en konsert kan pigga upp en... :)


25/10

Söndag. Dagen efter, så att säga.
Jag och Sara traskade för att köpa mer frukost, kom hem till två sömntutor, gjorde oss iordning och åt alltså frulle. Sedan var det bara att packa ihop allting och städa iordning lite. Vi hann med en fika med lite rulltårta innan mor kom med bilen och hämtade upp oss. Olivia hängde med oss hem eftersom hon har lov nu, så det blev extra mysigt i bilen!

En underbart trevlig helg med mycket nya upplevelser. Jag har fått umgås med mina närmaste, vilket bara det är hur fantastiskt som helst. Att jag sedan fick se Muse gjorde ju bara saken så mycket bättre också! Det är helt sanslöst. Vilken bra helg. Detta kommer jag inte att glömma bort i första taget, var så säkra :)


Madrasser överallt... Mysigt!

24/10

Lördagen den 24:e - den största dagen av alla!
Vi åt frukost, gjorde oss iordning och kom efter en stund ut på stan med hjälp av tunnelbanan. Det blev Drottninggatan, fika, Gamla Stan, Götgatan och Pizza Hut. Därefter begav vi oss mot Hovet!


Sara och Olivia... Mina tjejor!



Gustav ser oerhört taggad ut inför konserten ;)


Jag, Gustav och Sara möter upp min mamma vid Hovet och vi försöker hitta rätt entré. När vi väl kommit in och satt oss på våra platser får vi först lyssna en stund på det katastrofala förbandet The Horrors. Jag tycker i alla fall att de hade valt ett bra namn till bandet...
Efter vad som kändes som en väääldigt lång väntetid så kom killarna i Muse in på scen :) :) :) Jag vet inte hur mycket jag skrek, men mycket var det i alla fall, det kan nog de runt omkring mig intyga. Det var så häftigt att se dem, de som jag har sett så mycket av på alla youtube-klipp... Nu stod de inom bra synhåll en bit nedanför mig! Det var en sjuk och häftig känsla :D

Showen var riktigt fräck, det började med att alla tre i bandet stod på varsitt "block" som matades upp i luften så att de tillslut stod högt upp i luften, kanske 5-6 meter ovanför scenen. Resten var också riktigt häftigt!
Musiken var underbar - som vanligt. Matthew Bellamy, sångaren, var underbar - som vanligt! Jag hade längtat så efter att få höra honom live för att se om han verkligen sjunger så bra som det verkar. Jag blev inte besviken. Han satte varenda ton, vågade experimentera med rösten och göra alla de där coola sakerna som man kanske tänker att man bara gör under inspelningar annars... Stört bra! Jag kände mig så himla lycklig där när jag stod där och lyssnade på mitt absoluta favoritband och bara njöt... Sådant borde alla få vara med om :)








Kvällen på Hovet avslutades med att vi stod och trängdes med en massa andra svettiga fans för att köpa t-shirts. Efter nästan en timmas köande fick vi i alla fall varsin, var totalnöjda och mötte upp Olivia och hennes vän utanför. Vi följde hennes kompis hem med tunnelbanan och åkte därefter "hem" till Bromma, gjorde nattamat vid två-tiden och stupade i säng.

Vilken dag! :D






23/10

Den stora dagen! Åka-till-Stockholm-dagen :)
Vi (jag, Gustav och Sara) tog oss alla ner till mors jobb och så åkte vi därifrån. Efter lite småstrul kom vi ur Jönköping och var äntligen på väg! Vi hittade till Olivia på Betel i Bromma tack vare Saras kartläsning, blev avsläppta av mamma (som skulle bo hos sin kusin) och fick en rundtur på boendet och skolan.
Kvällen bestod av lite frukostinköp, kvällsmat och massa snack. Det var så kul att träffa Olivia igen och se hur hon verkligen har det! :D
När klockan började bli lite väl mycket slängde vi oss ner på våra madrasser och somnade bums.


powernaps kan vara farliga

Ja, det kan de verkligen! När jag kom hem från jobbet tänkte jag lägga mig i 20 minuter och sen skulle jag ha en timma på mig att äta lunch innan jag skulle ner till Claras och möta upp Mary... Helt perfekt liksom.
Grejen var bara den att jag lyckades stänga av larmet i halvvaket tillstånd och försov mig till halv tre, då min buss skulle gå. Hata sånt. Så jag fick ta nästa buss ner klockan tre och möta upp henne då. Som tur är så är Mary en mycket förstående och förlåtande liten människa så det gick ju bra ändå... Men ändå, ogilla liksom. Fast det var värt att träffa henne en liten snabbis, så trevligt var det :)

Efter det klivade jag iväg mot mammas jobb och hon var så snäll och skjutsade runt mig till lite olika ställen där jag delade ut CV. Puh.

Andra dagen på jobbet idag alltså och det gick bra! Inga större misstag. Det är faktiskt riktigt roligt och jag ser redan fram emot morgondagen :)



Sssstiligt...


fjärrvärme- & fastighetsmässan

Nu sitter jag här helt yrvaken. När jag kom hem från jobbet gjorde jag mig lite mat och sen stupade jag i sängen. Satte klockan på kanske en kvart, men stängde ju av den och fortsatte att sova såklart... Man får lite ont i fötter och rygg när man står upp en hel dag. Och så kunde jag inte somna igår heller, det brukar jag ju aldrig ha problem med annars!

Hur som helst så har det faktiskt varit en trevlig dag :) Lite mer att göra än under förra mässan, men bara roliga arbetsuppgifter! Jag har varit trevlig mot folk, hjälpt en del att registrera sig och svarat på diverse frågor.
Det känns skönt att man får pengar för något man tycker är roligt att göra... Mer sånt åt folket!

De hade invigning av den entrén där jag står och jobbar. Musik sattes igång och de körde runt med strålkastare i alla färger. Jag kunde knappt hålla mig för skratt... ;)



medan nagellacket torkar...

Jag önskar
att man kunde ha en liten låda
att samla minnen i.
Ta fram lådan
och uppleva allt en gång till
när man behöver det som bäst.




informationsmöte nr 2

Informationsmötet på Elmia gick bra och jag tror att det kommer bli ganska kul de här tre dagarna faktiskt! Jag ska jobba 8-12 och det känns ju helt okej. Jag ska hjälpa besökarna vid självregistreringen, ifall det är något de undrar över eller liknande. En del tjejer som jag ska jobba med jobbade även förra mässan, så det är roligt!

När jag kom hem igen var jag alldeles frusen och då var det bara att dra på myskläderna!


Tjohhoo, jag tror att jag har världens mysigaste mystofflor.


måååndag

Springer runt och gör mig iordning till Eros ljuva toner. Nu blir det spaghetti och köttfärssås och sedan ska jag ta bussen till Elmia och gå på infomöte inför den kommande mässan!




dansande 50-åringar

Hoppas att alla har haft en bra helg!
Min har varit både lugn och fartfylld så att säga.

I fredags var Gustav här och vi gjorde lite pizza, tittade på Idol och senare även Blades of Glory. Myskväll!
I lördags stack vi till a6 och köpte en present till hans mamma som skulle ha 50-årskalas samma kväll. Så vid halv sex tog vi bussen ut till Gränna, fick skjuts till Uppgränna och hittade lokalen där kalaset skulle äga rum :)
God mat, trevliga människor osv! De trevliga människorna blev bara lulligare och lulligare ju mer klockan blev, haha...
Vid tolv-tiden på natten gick jag och Gustav en trappa ner och satte oss i salen bredvid köket och bara snackade medan det dunsade ovanför oss när alla våldsamma 40-50-åringar festade loss på dansgolvet.
Trevlig kväll och natt i alla fall :)
Idag tog vi en långpromenad från Stensholm i Huskvarna till Rosenlund. Skönt!

På fredag bär det av till Stockholm! Helt sjukt. Och på lördag är det alltså MUSE ... Helt sanslöst! Tiden går så himla fort!
Men innan helgen är det några dagars jobb på Elmia, blir nog riktigt bra tror jag.



Min söta mamma...
"Vad ska man ha på sig nu när man ska gå på popkonsert?"


höstrusk

Idag är en sådan dag då jag bara vill krypa ner under ett varmt duntäcke, sluta ögonen och ligga kvar där... ett tag. Som tur är kan jag gosa ner mig i soffan med en filt och en pojkvän och titta på Idol. Jag har inga måsten idag och det är sååå skönt. Har till och med gjort chokladbollar.
Nej, nu ska jag fortsätta med min bildbehandlingslektion!



miniutflykt

Efter att ha varit en sväng på biblioteket och Arbetsförmedlingen mötte jag upp Gustav och vi begav oss till hans pappas jobb. Och vi tre åkte till Lager 157! Dock tyckte vi att det var ganska rörigt där... Eller, de hade gjort om så vi hittade inte riktigt. Jag fick i alla fall med mig lite underkläder och ett par leggings hem medan Gustav var nöjd över sina billiga, och snygga, hörlurar. Mysigt var det i alla fall!

Min mamma är rolig ibland... Hon kom nyss och frågade vad det fanns för ryanairresor till Italien, för hon hade kollat upp att Eros Ramazzotti har konserter i Milano i början av december. Dock verkade det vara ganska slutsålt och konsertbiljetter är ju ganska dyra. Det är dock billigare att flyga fram och tillbaka till Italien än vad det är att åka buss fram och tillbaka till Stockholm... Lite sjukt.
Man blir ju så stört ressugen!



blåsiga promenader

Papi ringde mig vid halv ett idag och frågade om jag ville luncha med honom på stan. Så det gjorde vi och det var ju gott och trevligt såklart! Jag vandrade sedan vidare till Östra storgatan och utan vantar och mössa var det riktigt kallt... Fixade lite grejer och lånade några italienska böcker på biblioteket innan jag gick hemåt till pappas place. Det var längesen jag frös så mycket...!
Det blev lite kriminologiläsning och sedan träffade jag Johanna vid kvart i sju :) Vi tog en kall promenad i dryga timman och tog igen en massa snack, så mysigt! Det får inte dröja så lång tid till nästa gång.






Un uomo abbraccia una ragazza
dopo che aveva pianto
Poi si schiarisce la voce,
e ricomincia il canto


l'italiano vero

Jag har nog världens sötaste gamla italiensklexikon från 1955.
Me like!










Senare idag blir det en promenix med Johanna!
Det var så längesen så det blir trevligt :)


brrrr!

Kallt idag! Snö till och med! Uschuschusch...

Men jag har haft en bra dag ändå :) I morse steg jag och Gustav upp vid halv tio och satte igång en dokumentär, Auschwitz, som vi hade lånat. Vi hann dock bara se hälften, så vi får låna om den någon gång och se resten. Jag menar, den var typ fem timmar! Igår kväll såg vi också en film om koncentrationsläger, Mannen utan öde. Lite hemskt filmval alltså... Men intressant!

Därefter lämnade jag ut några CV, pussade Gustav hejdå och mötte upp Sara på Friskis. (Nej, jag skulle inte träna, bara möta upp henne eftersom hon hade tränat...hehe). Vi tog en fika och sedan bar det av till Högskolan. Sara hade nämligen hittat en kör där! :) Så vi var med under en övning och det verkade bra, tror vi! Vi ska nog tänka efter lite under kommande veckan, men det var så härligt att äntligen få stå där och traggla stämmor igen! Tralalalalaaa.

OCH! Jag har fått jobb även under nästa mässa på Elmia! Hon som har hand om det ringde mig idag och gissa om jag blev glad! :) :) :)


Typ så glad!


snöblaskplask!

Nej, jag såg inte i syne! Det snöade ute innan! Blandat med regn så kom det fallande ner från himlen i små blöta klumpar... Usch! Det gillas inte.

Det har hittills varit en något udda dag måste jag säga. Jag skulle åka ner till mamma för att hämta några CV som hon hade skrivit ut till mig och när jag närmar mig hennes jobb känner jag hur jag blir alldeles kall och blöt om fötterna. Jag plaskar fram i mina stövlar som jag gillar så mycket och när jag kommer in i värmen och kan kolla upp felet så ser vi att sulorna är heeelt trasiga. Det var konstigt att inte stövlarna hade fallit samman och sönder liksom...! Så tråkigt. Så jag fick låna nya strumpor av mamma, sen trädde vi plastpåsar över mina fötter och sist, men inte minst, mina blöta trasiga stövlar.

En positiv sak har dock inträffat! När jag gick förbi ett hus och två tjejer i kanske 25-årsåldern skulle gå in genom porten, så vände sig en av tjejerna om, tittade på mig och utbrast: Vilken snygg jacka!
Jag såg förmodligen helt ställd ut, fick fram ett överraskat tack och gick vidare. Det är inte varje dag man får höra sånt av främmande människor! Mer glädje åt folket!

Snart kommer Gustav hit. Det är ju positivt också, förstås :)



brott&straff!

Ikväll hade jag tänkt ägna mig lite åt min kriminologi. Det kan nog behövas! Har ju inte haft någon bok innan, men nu fick jag låna Michas som hon har lånat från biblioteket... Så nu ska jag uppdatera mig lite och bli proffs på brott och straff!


jag vill börja i kör!

Helgen har varit mysig hittills :)
I fredags åkte jag ner till stan för att möta Gustav när han hade haft sin fysiktenta. Vi handlade mat och åkte hem till honom. Under dagen och kvällen blev det först några avsnitt av Brottsplats USA (ett av mina favoritprogram, TV4 Fakta såklart, haha!) och sen tog vi en powerwalk ner till Huskvarna för att hyra film och köpa lite gottigotti. Buss hem, laga mat och titta på Idol. Myskväll! Synd bara om lille Guss som hade ont i magen...
På lördagen var vi sega som attan, men gick en liten promenad i alla fall och sen åkte jag hem. Sara anlände, vi åt Massa Mumsig Mat Med Mor Min (!) och tittade på Körslaget. De är så duktiga! Speciellt Jönköpingskören förstås ;) Och fröken Evaldsson sköter sig fortfarande mycket bra :D
Jag och Sara fick lite panik efter programmet... Vi saknar så att sjunga i kör! Känslan att stå mitt bland alla stämmor slår många andra känslor. Så mäktigt! Ingen mer som är på...? :)

Usch, jag gillar verkligen inte detta väder! Så tråkigt!
Alla säger att hösten är så fin med alla vackra färger... Men det är ju mestadels bara trist och regnigt ändå...
Jag vill ha sol och värme!



vänner vänner vänner

Ni åker ju bara iväg!
Saknar er.
Som bara den.




voglio vederti danzare

Idag var det dags för kriminologilektion igen! Jag och Micha hade det trevligt som vanligt och det gick lite lättare att hänga med på vad lärarinnan pratade om idag... :) Det har varit så rörigt innan! Och nu har jag lånat Introduktion till Kriminologin av Micha, så nu har jag något att läsa om kvällarna!

Innan hon hämtade upp mig och vi åkte ner till högskolan lagade jag maaat. Tyckte att det såg så gott och snyggt ut så jag var tvungen att dokumentera det. Voilà!


 


Salladsblandning, oliver, fetaost och gurka. Yummie!



Stekt kyckling med lite tacokryddning




is our secret safe tonight...

Sitter och lyssnar på Muse's nya album och tänker på vilken upplevelse det blir att verkligen få se dem live! Och det är inte långt kvar nu! :D Jag längtar sååå mycket! Det ska också bli så roligt att få se hur Olivia bor och umgås lite med henne. Alltför längesedan.

När man inte har så mycket annat att göra är boken nedan min bästa vän!
Love it.



och sista dagen avklarad!

Japp, och där var även min sista dag på Elmia slut. Mässan, Nordic Rail & Future Transport, håller på även imorgon förmiddag, men då ska inte jag jobba.
Idag gick det väl ännu bättre, nu var man ju mer van så jag tror inte att jag gjort något större misstag. Det var ungefär samma gäng som gick på seminariet och det höll på lika länge så det var ganska mycket dötid för min del även idag. Som tur var jobbade det massa trevliga tjejer i min korridor som jag kunde prata med under tiden :)

Jag började faktiskt prata franska med två besökare idag! Jag hörde även igår att de pratade franska med varandra så idag när de kom fram till mig för att bli scannade så frågade jag "Parlez-vous francais?" och de lyste upp båda två och sa "Ouiiii!". Kvinnan i sällskapet frågade mig sedan, på franska, om det gick bra att ta med fika in i konferensrummet och jag svarade, på franska, att jag trodde att det gick bra...
Åh, jag är så stolt över mig själv! Det var typ hundra år sedan jag sa ett franskt ord.

Och dessa britter! Verkligen hur trevliga som helst. En av dem, Nicholas hette han visst, kom fram till mig på morgonen och frågade hur det var med mig och sa att han var lite nervös inför sitt seminarie.
Jag hade även ett snack med en annan britt som stod och väntade på några kollegor. Vi pratade om att han kom från London och att jag gillar England (och London) och så kom vi in även på Irland. Kul!
När de sedan gick så vände de sig alla mot mig och sa "Nice to meet you" och "Safe journey" trots att jag bara skulle ta bussen hem... ;) Haha. Sådant uppskattas ju alltid! Att de inte "ser ner" på en när man är konferensvärdinna utan istället är jättetrevliga!

Det känns nästan lite tråkigt att inte komma tillbaka dit och träffa allihopa igen, både mina arbetskompisar och gästerna. För det har varit väldigt kul! Jag är mycket nöjd med min insats :D



Hela outfiten!


första dagen avklarad!

Japp, första dagen (av två...) är avklarad! Och jag klarade det... ganska bra. Tror jag :)
Jag var alltså konferensvärdinna vid ett seminarierum där man höll seminarier på engelska. Så jag fick möta på en massa nationaliteter! Jag scannade in dem i datorn när de gick in i salen och jag gjorde det ytterligare en gång efter kafferasten. Jag såg till att det såg snyggt ut där inne efter pausen (jag fick torka upp en hel Loka från golvet, med små pappersdukar!). Ja, jag gjorde en massa kändes det som, det var hela tiden en mängd saker att tänka på! Besökarna var tvungna att ha benämningen "Sustainable Railway" (namnet på seminariet som jag hade hand om) på sina passerkort, annars var jag tvungen att fråga dem om de redan var registrerade... Och när det kommer en massa folk på en gång och man måste snacka engelska så blir det lite rörigt ibland! Men jag tror jag klarade det bra i alla fall :)
Sjukt ändå att de hade fyra timmars seminarium. Jag skulle ju ha hunnit somna flera gånger om jag hade suttit där inne!

Jag har också konstaterat, igen, att britter är sjukt trevliga människor! Det fanns många av dem idag och vi skojade och skrattade och hade så roligt sååå! Vi var som en enda stor familj. Jag och britterna. Eller njä, men de var supertrevliga :)

Samma grej som gäller imorgon! Det blir nog roligt det också. Nu måste jag sova om jag ska orka upp i ottan, imorgon börjar jag klockan 8. Tidigt! Natti!




Såhär ser jag ut när jag jobbar + en kavaj!


heja heja

Idag smäller det, haha. Jag är nervös som bara den.
Men... jag kan faktiskt bara göra mitt bästa. Så får det bli! Jag ska göra mitt absolut bästa och så får vi hoppas att det är tillräckligt :) 
Nu ska jag börja fixa mig, det gäller att vara ute i god tid!



ett minne



Det finns stunder som man aldrig kommer att glömma :)


informationsmöte

Jag är nervös. Ja, väldigt nervös faktiskt!
Idag var jag ju på informationsmöte om jobbet imorgon och på onsdag. Visst, det ska bli jättekul, men det är samtidigt hur mycket som helst att tänka på känns det som.
Jag kommer att ansvara för en konferenslokal där det kommer att hållas seminarier på engelska... Hon som intervjuade mig för jobbet fick väl för sig att jag är kung på engelska när jag sa att jag hade läst mycket språk i skolan. Så detta blir väl upp till bevis... heh!
Jag har redan försökt plugga in lite användbara termer och fraser på engelska som jag nog ska få användning av. Hjääälp, haha. Provade ut en kavaj på jobbet som satt bra, så nu är outfiten klar!

Och på tal om ingenting: Släng aldrig era kläder när ni blir äldre! Man vet aldrig vad som kommer att bli modernt igen!
Min mamma sa helt plötsligt igår att hon hade några gamla stövlar ståendes i källaren som hon i princip aldrig har använt. Jag gick ner och tittade på dem och såg att de var riktigt fräscha! Så nu har jag lagt beslag på både hennes gamla skinnjacka och dessa stövlar. Nöjd :) 

 

 


eleganta ellen!

Jag var som sagt ute och kikade efter skjorta och skor till mitt kommande lilla jobb idag! Jag som alltid brukar ha megastora problem med att hitta skor hittade ett par för 80 :- på Sjöqvists utförsäljning på Eurostop, snacka om tur! De satt bra också och jag kan nästan lova att jag inte kommer att få några skavsår! En vit skjorta från H&M blev det också och även där kom jag undan billigt :)



utgång och körsång

Jag testade att byta typsnitt här på bloggen, kan alltid vara kul att variera lite och jag var trött på det gamla! Mer än så på designfronten kan jag nog inte lova från mig själv, haha... Är det någon som är duktig på att designa bloggar som vill vara så vänlig och hjälpa till? :)

Helgen har varit finfin! I fredags var det utgång som gällde. Vi var ett gäng hos Sara och förfestade - sjukt roligt! Vi drog därefter till Centrum och dansade loss tills det stängde. Övernattning hos Sara och en något seg lördag. Men Gustav kom och åt middag på kvällen med mig, mamma och mormor och sen tittade vi på Körslaget tillsammans. Fröken Evaldsson var ju med och såg snygg ut! Fint sjunger hon också! Lite andra bekanta också, så det var väldigt roligt att se på :D

Jag har fått jobb på Elmia i två dagar! Alltid något! Imorgon ska jag på informationsmöte och sedan jobbar jag tisdag-onsdag. Har varit och inhandlat kläder nu och kom väldigt billigt undan som tur var. Jag tror att lönen nätt och jämnt täcker utgifterna, hahah... Men ska man se stilig ut på jobbet så ska man!

I onsdags hade vi finfrämmat! Mamma och pappa var aktiva i en förening där man hjälper till lite med att utveckla fattiga områden i Bangladesh och nu kom några gamla vänner därifrån för att hälsa på. Mahfuz och Salma. (Stavningen kan vara något annorlunda!). Vi var på muséet och tittade på den nya utställningen, vandrade lite på a6 samt åt en god middag hemma hos pappa. Snällare människor får man leta efter!




RSS 2.0