una settimana

Una settimana. Solo una settimana. Bara en vecka och sen är vi där. I ROM! Med Louise! Jag, Jenny och Louise i Rom - det låter inte helt fel va :D :D :D Om en vecka skulle jag tippa på att vi befinner oss ute någonstans. Kanske på en uteservering, vem vet. Vi kanske just har njutit av en god pizza! Gah, italiensk pizza... Haha. Nu ska jag jobba och kämpa på järnet, sen är jag fan värd en veckas ledighet!!!



stress stress stress

Jisses, vad ger jag mig in på? Haha. Jag har så SJUKT MYCKET att göra. Först och främst - jobb. Jobb alla dagar tills vi åker iväg till Rom. Men det har jag valt själv, så det är inte synd om mig. Sedan är det ju även en massa fix inför resan, växla pengar och sådär. Och så det kanske mest stressiga: italienskan. Jag är några kapitel efter i boken och ett kapitel tar längre tid att göra än vad man tror! En vecka efter att jag kommit hem från Rom ska alla uppgifter på kapitlen vara klara och inskickade... Det är där jag blir lite orolig. Hjälp. Ska även hinna med en uppsats innan slutprovet. Hur ska jag hinna med? Jag som inte ens har haft tid att blogga på flera dagar... Håll tummarna för mig, snälla.

Sådär, nu har jag fått ur mig det. Så nu blir det choklad och en italiensklektion!



Fick sådana här godingar av min goding till pojkvän. GOTT


excited

I'm so excited, and I just can't hide it! Nu är Swebus-biljetter bokade till nästa tisdag och även en övernattning på Skavstas hotell. Imorgon ska vi checka in online på ryanair! Feels good. Jag börjar äntligen förstå att vi faktiskt ska åka. Tagget blev större då jag fikade med Jenny idag. Över kaffe & kaka planerade vi det mesta och drömde oss bort... Så trevligt! =) Och tiden lär gå fort - jag ska jobba varje dag tills vi åker. Inte mig emot!



Förväntansfull

(Fotograf: Sara)


gåshud

Jag sitter och ryser och ryser och ryser. Helene Sjöholm! Vilken sångerska! Det måste vara Sveriges bästa genom tiderna. I alla fall enligt mig. Kolla bara på hennes minspel! Hon lever sig in till tusen och levererar med sådan styrka så man nästan blåser av stolen. Jisses. =)



photoshoot & kli på ryggen

Idag har varit en bra dag! Först var jag hemma hos Sara. Hon fotade mig för fullt! När jag kom dit hade hon lagt fram olika outfits på sängen så man kunde bara välja och vraka. Temat var väl "Old times", vi tänkte oss lite Marilyn-Monroe-style men också söta-hemmafrun-med-utsvängda-hårtoppar-style. Kul var det i alla fall! =)

Nu ikväll har jag varit med Becca. Vi har inte gjort någonting alls. Vilket var ganska trevligt! ;-) Eller okej - när vi ses blir det alltid kli på ryggen, kli i håret och massage. Men det är ju inget jag tackar nej till!











Fotograf: Duktiga Sara!
Modell: Jag


den som väntar på något gott...

.... väntar aldrig för länge, eller hur är det? Jag sitter och pillar med min nyinköpta mobil, en Samsung S5230 om jag inte har fattat det helt fel ;-) Min gamla knasiga mobil var alltså inne för tredje gången så nu fick jag välja en ny. Dock var jag tvungen att lägga till typ 300 kronor, men jag tyckte att det var värt det! Är väldigt ovan vid touch-mobiler, så vi får väl se hur detta går.. ;-) Jag lär ha att göra hela natten!

Men först ska jag svara på ett mail!



rekord!

Oj, vilken bloggtorka. Jag tror att jag fortfarande är i chocktillstånd efter kommentarrekordet på Egoina-Ellen-inlägget ;-) Men jag har även andra ursäkter. Plugg och private stuff. Roligt att så många ville tycka till i alla fall!!

Jag sitter kvar på jobbet, trots att jag har slutat. Ska strax gå och lägga på en massa post och sedan möta upp Becca någongång efter klockan 18. Vi ska på after work! =) Ska bli mysigt att träffa den fina tjejen igen. Och after work - det har jag aldrig varit på. Hoppas det finns något som fortfarande är öppet, annars blir det väl en kvällsfika någonstans. Ja ja, i rätt sällskap så blir ju det mesta bra.

Ha en trevlig kväll! ♥


kanske? lite? nej? eller?

Jobb hela dagen, 8-17. Det är man (jag!) inte van vid. Men det ska nog gå! =)

Förresten. Jag har fått höra att jag skulle vara lite lik bloggerskan Egoina. Hon själv har till och med sagt det.. ;-)  Kanske menade hon det inte, men ändå liksom. Hittade ingen bild där vi såg så lika ut, men man kanske ser ändå? Kan ju bara vara kul att veta. Så - vad tycker ni?



The One and Only Egoina & me



elmia inspiration, dag 2

Även idag har jag alltså jobbat på denna fashionabla mässa! När mitt pass var slut gick jag och en arbetskompis in i mässhallen för att kika lite. Vi kom precis i tid för att se en snygg show =) Årets frisör 2009, Elie Malko, klippte en tjej uppe på catwalken och plötsligt kommer Dregen i Backyard Babies ingåendes i bar överkropp, spelandes på en elgitarr. Det ni! Jag fick också skymta Bobby, även idag, samt Mirre som var med i Expedition Robinson för ett antal år sedan. Minns ni henne?

Helgen har varit tröttsam, men kul! Jag har nästan ont i ögonen av allt stirrande ;-) Det fanns så mycket fint folk att kolla på så man hade att göra hela tiden. Imorgon ska jag tillbaka till Grant Thornton. Receptionist - javisst!



snark

Till alla er som är ute ikväll - HA SÅ KUL!
Själv ska jag lägga mig. Är trött som en gnu. Ska jobba imorgon!

Godnattkraaaam! ♥

hair fashion beauty wellness business

Elmia Inspiration - det är vad det handlar om i helgen. En frisör- och fashionmässa för de som är i branschen men även för privatpersoner om de vill! Riktigt kul att jobba under just den här mässan, eftersom man får se så mycket fint folk. Alla är stylade till tusen och även att man själv är iförd kavaj och svarta byxor känner man sig halvrutten. Det blev också lite kändisspotting när självaste kändisfrisören Bobby kom in i hallen. Lyckad dag med mycket skratt och skoj! =) Ser fram emot morgondagen, då jag även tänkte passa på att besöka mässan själv efter mitt jobbpass.



myrorna

Jag och min kära vän Sara var inte bara på stan tidigare idag utan tog även en sväng till Myrorna. Jag har väl aldrig varit riktigt intresserad av second hand-kläder innan, men på senaste tiden har jag börjat kika lite efter det. Ibland hittar man ju fynd! Som idag till exempel. Det var faktiskt Sara som hittade ett riktigt kap till mig, nämligen en skjorta. Fint.
Snart är det läggdags. Ska ju upp och jobba imorgon! Och Gustav är påväg till Österrike.. Sitter i bussen någonstans i Tyskland skulle jag gissa på! Tänker på honom.



Mitt fynd, 45 :-


ring ring

Idag har jag klarat av en tripp på stan med Sara, infomöte och en sväng till en guldsmed i Habo. Jag fick nämligen lite guld (i form av en gammal vigselring och berlocker) av mamma i studentpresent, så nu har vi bett en guldsmed smälta ner alltsammans för att göra en sprillans ny ring till mig. Spännande! =) Den är nästan klar nu och såg jättefin ut. Om en vecka ska vi dit igen och hämta ut den färdiga ringen. Kul idé va!



Något sånt här kanske..? Ehe.




freeedag

Fredag och snart helg! Omvänt för mig dock, eftersom jag har varit ledig i veckan och ska jobba i helgen ;-) Sara kommer snart hit och vi ska hänga lite (som hon så fint uttryckte det) och sedan traska ner till stan. Jag ska skriva på några papper på bemanningsföretaget och vid två-tiden är det dags för info-möte inför helgens mässa.

Teatern igår var bra! =) Teater är, för mig åtminstone, väldigt underskattat. Varför går man inte på det oftare? Stundtals sitter man och nästan vill gråta för att allt känns så sorgligt och bara några minuter därefter kan man inte låta bli att gapskratta.



gin & bitter lemon

Har suttit ner med italienskan i några timmar nu. Och ändå går det så sakta! Vi ska rätta och skicka in uppgifter och det tar så lååång tid. Men det är bara att kämpa på helt enkelt.
Nu ska jag dock sluta för stunden och hoppa in i duschen istället. Ikväll ska jag på teater med mor min och några väninnor till henne. Får hoppas på att det blir trevligt! =)



"Gin & Bitter Lemon"


landigt & plickigt

Måste bara visa upp min drömtop just nu. Randigt och prickigt. Kan det liksom bli bättre? Ifall någon känner sig väldigt manad, så visst - ge mig den.



en ganska så glad ellen

Åh, vad skönt. Jag har fixat heltidsjobb fram till sommaren! Eller, fixat och fixat... Det kom faktiskt till mig. =) Så nu ska jag öva in min "Välkommen till Grant Thornton"-fras igen och förbereda mig för receptionistjobbet. På måndag börjas det igen. Nice. Nu blev jag ju faktiskt ganska så glad.



En ganska så glad Ellen.. ;-)
(Modell: Jag
Fotograf: Oscar)


alice in wonderland

Igår kväll var alltså jag och Gustav på den omtalade biofilmen Alice in Wonderland. Det var då inte mycket folk i den stora salongen, vilket förvånade mig. Hur som helst, filmen var bra! Väldigt speciell (såklart), men bra! =) Den var riktigt knasig, men kul och med snyggt gjorda miljöer. Den är värd att ses bara för den sakens skull. Så, spring iväg och se den om ni inte redan har gjort det!





polkagliiis

Befinner mig just nu hos pojkvännen i Gränna. Efter bion igår kväll åkte vi hit och bara tog det lugnt och tittade på Up. Nu blir det nog snart en promenad, kanske upp på Grännaberget. Det får mig att tänka på en kär gammal svensklärare som sa att hon sprang upp till Grännaberget varje dag. Puh, känner jag. Hon var ju ändå typ 100 bast.

il sole esiste per tutti

Nu springer jag runt och gör mig iordning till tonerna av Tiziano Ferro. Det ser ut att vara riktigt fint väder ute... Om det bara kunde ha varit lite varmare! Vid två ska jag möta upp Gustav och så ska vi dra upp till Elgiganten för att klaga angående min mobil. Jag vill verkligen ha en som funkar som den ska! Hoppas att det kan fixas...

Senare blir det movietajm. Alice in Wonderland. Om den inte skulle ha blivit så poppis skulle jag nog inte vilja se den, den verkar så lustig.. ;-) Men jag tror definitivt att den kan vara värd att se på bio. Att Johnny Depp är med gör ju inte saken värre. =)



Killen har fin röst..!


fjärde gången gillt?

Sådär, nu börjar min mobil krångla igen... Jag har haft den inlämnad hos Elgiganten tre gånger nu, då har de installerat om programvaran och lite sånt. Men samma fel återkommer. Vad gör man? Jag tror att jag ska ha rätt att lämna tillbaka den och be om en ny telefon! Inte en likadan dock, eftersom en gammal klasskompis med likadan telefon har samma fel på sin.... Varför kan inte bara saker funka när man köper dem? Någon som vet om jag har rätt att få en ny mobil?



sommarjobbet

Större delen av sommaren kommer att spenderas på Öland, eftersom att det var där jag fick sommarjobb. Det verkar i alla fall som att det är klart att jag ska få det =) Jag ska jobba på ett pensionat som ligger precis vid min sommarstuga. Jag hoppar bara över en stenmur och sen är jag där. Kan det bli mer lägligt?
Det blir ju inte tråkigare av att bästisen Maja ska jobba där också... Det kan nog bli en bra sommar!

Det negativa med detta är ju att jag inte kommer att vara hemma så mycket... Men folk - ni är välkomna att hälsa på mig! Det kommer lösa sig.



sprillans ny vecka

Måndag igen. Att börja dagen med huvudvärk känns väl inte som någon höjdare, får hoppas att det går över snart. Vid kvart i sju gick jag upp eftersom att fönsterkillarna skulle komma och greja. Dock vägrade ögonen att öppna sig helt så jag gick och däckade i mammas säng istället. Vilken tur att hennes rum redan är klart.

Får hoppas på att detta blir en bra vecka. Det blir det förhoppningsvis. Tisdag till onsdag ska jag umgås med finaste Gustav. Och i helgen ska jag jobba på en mässa på Elmia. Det är första gången som jag ska sitta i kassan, spännande. Håll tummarna för att det inte är så svårt ;-) 



Nu kan jag få användning av min nya kavaj!


bloody sunday

Jag antar att man har sina dåliga dagar. Nu tänker jag i alla fall somna så att det blir ny dag snart. Ja, snart lär det bli - ska nämligen upp i ottan imorgon... Fönstergubbarna kommer vid sju för att byta ut resten av fönstren. Godnatt världen!

typiska söndagen

Jävla söndag. Söndagar kommer jag aldrig att gilla. Jag har inte haft söndagsångest på länge, men idag så... Mitt huvud är tomt, samtidigt som tankarna snurrar och snurrar. Allt känns så nära, men ändå så långt borta. Allt känns fel, men ändå rätt. Jag gillar det inte. Inte alls. Huvudvärk.
Men nu ska jag nog sluta tycka synd om mig själv och göra något av det jag borde.




min helg

Min helg har varit riktigt bra! =) När vi kom ner till Lund på fredagkvällen blev det bara mys och snack hemma hos bror med fru. En del av lördagen spenderades på stan, vilket var väldigt trevligt då solen sken och man riktigt kände att våren var på G! Som sagt stötte vi ju på Team Ola på Åhléns och kör-fan som jag är så diggade jag sönder.





På lördagskvällen blev det Mellofest hos Simon & Mia. Ett gäng kompisar till dem kom dit och jag och Joel fick joina. Grattis till Anna Bergendahl! Jag hade väl hoppats på Salem, men är bara lättad över att inte Darin får representera Sverige i ESC. Så, ja, det fick väl funka ;-)
Idag, söndag, tog vi sovmorgon. Sedan gav vi oss iväg på en promenix och efter det blev det en fika hos Joel.



Jag vet.. Fråga mig inte..


Hemma igen alltså. Kändes lite småjobbigt att komma hem till en massa snö! Hoppas er helg varit fin =)


vårkänsla

Här i Lund finns det inga stora grå snöhögar överallt och trottoarerna är rena från snö och is. Dessutom blev det soligt när vi skulle ge oss ut på stan! Det kunde nog inte bli bättre =) Våren är på väg! Ja, i alla fall i Lund...

För min del blev det lite småshopping på H&M och Panduro (tänkte pimpa en väska). Vi alla tog sedan varsin baguette på Graffiti och passade på att vila fötterna. När vi lite senare vandrade runt inne på Åhléns hördes plötsligt mansröster. Ja, de sjöng alltså. Det visade sig att Team Ola var där för att göra reklam för Ola i kvällens final i Melodifestivalen. Kul! Jag som är så svag för manskörer.... Gick därifrån med skakiga knän ;-)


lund

Nu befinner jag mig alltså i Lund, hos brorsan och hans fru. Min andra bror kom hit också och vi har suttit och ätit tacos och bara snackat. Efter det kollade vi På Spåret på svtPlay. Hallå, finalen ju!

Imorgon blir det nog till att göra stan här i Lund. Jag vet en affär med klänningar som jag bara måste gå till. På kvällen ska bror & fru ha Melodifestivalsbjudning för några vänner, OCH mig. Jag känner mig hedrad. =)



Stilige Simon


hejdå

Nu ska jag packa ihop mina sista grejer och sen bär det av mot Skaaooone med mor. Vi ska alltså till Lund och hälsa på bröderna! Och Mia såklart. Det blir nog himla fint =)





Byebye


update i fönsterbytet

Såhär ser vårt vardagsrum ut just nu. Inte konstigt att jag tyckte att det kändes lite kallt..



god morgon!

Uppe med tuppen var det! Jag sitter och lyssnar på männen som är här för att byta alla fönster. Och de pratar riiiktigt grov jönköpingsdialekt. Tänk om man skulle ha pratat så. För det gör jag inte, väl?

I brist på annat kikar jag runt lite på H&M's hemsida. Galet, vad sugen man blir på sommar när man tittar på kläderna. Tänk att bara dra på sig något lätt och smidigt och sticka till stranden med pojkvän eller vänner! Jag vill SOLA. Jag vill BADA. Jag vill ÄTA GLASS. Jaja - det kommer, det kommer...



lyx

När jag hade lyckats kämpa mig igenom en del plugg kände jag att det var dags för lite kvällsmat. Bara för att jag annars bara slänger fram en macka så tänkte jag att jag kunde ju faktiskt lyxa till det lite mer än så. Ruccola, gurka, oliver och fetaost blev till en mumsig sallad. Mozzarella, skinka, chilisås samt lite oregano på rostbröd blev ett par härliga pizzamackor. Nu är jag mätt och nöjd. Man kanske till och med skulle vara duktig och lägga sig i tid?






plugg

Att man ska ha glömt bort hur man pluggar.... Det behöver inte jag nu! Jag måste få tillbaka min självdisciplin så att jag kan få saker gjorda. Är det någon som har lite pluggtips eller är det helt enkelt "bara" att få tummen ur och bara göra det?



pang pang

I morse drömde jag att jag satt och sköt från en buss. Jag och någon annan fick kasta oss upp på en buss och skjuta på några fiender som sprang efter bussen. Pang pang. Paow paow. Plötsligt tog skotten slut, det gick inte att skjuta längre.
Jag vaknade upp och insåg att männen uppe på taket hade slutat att hacka och skotta där uppe. Kan ju ha varit därför.



Jag hade lite sällskap igår kväll..



finast på jorden.


There's no one like you in the universe






Tonight we can truly say
together we're invincible


onsdag 10 mars

10:e mars.. Är det verkligen sant? Hur snabbt går inte tiden då? Låt det bli riktig vår snart! Jag har en bild på mig och min finaste på dörren, taget ur en nättidning. Där sitter vi på Piren och lapar sol.. Åh, vad härligt det var! Hoppas det blir så snart igen.

Dagen har bjudit på en hel del. Och jag tror allt att jag är ett sommarjobb rikare! Vill inte ropa hej än dock, ifall något skulle gå snett. Vi får hoppas att allt löser sig, helt enkelt.
Har även tagit en glass på Donken med Becca. Hur visste jag att vi skulle hamna där tillslut? ;-)



Gah, varför klippte jag mig!?


mod!

Ny dag - nya möjligheter! Ja, det kan vi ju hoppas i alla fall. Jag har så mycket som jag måste ta tag i.. Min bildbehandlingskurs, min italienskkurs och mitt jobbsökande. Har skrivit ner en lista på ställen jag har tänkt ringa till. Vill någon ge mig modet att göra det? Jag är sämst på detta!



eros ramazzotti

Il buio ha i tuoi occhi
sono notti che non dormo più
Belli da urlare i tuoi occhi
incredibilmente azzurri ma
sereni quasi mai




buona sera

Så börjar även denna dag lida mot sitt slut. Gustav jobbar igen och mor är iväg någonstans. Så det är bara jag och Eros Ramazzotti hemma för tillfället! Eller, det är väl inte så bara och bara kanske... =)
Imorgon kväll ska jag träffa Beccis. Vi vet absolut inte vad vi ska hitta på! Något förslag kanske..?



Längtar till våren


jour-ellen

Idag har jag haft jour 06.30-11.00. Ja, visst låter det fräckt? ;-) Nja, det betydde väl mest att jag låg och sov sminkad och halvt påklädd med mobilen på nattduksbordet ifall de skulle ringa in mig. Det är tydligen en mässa som är igång nu och de visste väl inte riktigt om de behövde mer folk eller ej.. Det blev inget jobb för min del, men jag fick i alla fall ett par hundralappar för besväret.

Nu knorrar magen, eftersom jag åt frukost vid 6 i morse. Men snart kommer Gustav tillbaka från sitt jobb så då lagar vi nog någon mumsig lunch =)



Och medan man väntar kan man ju alltid roa sig med något...


promenix

Igår var det alltså riktigt härligt väder. Jag har nästan vägrat att gå ut tidigare på grund av snön, men igår kunde man ju inte motstå solen! Dessutom var det plusgrader = glad Ellen ;-)
Gustav och jag traskade ut på en promenad, det var riktigt fint! Vi stannade till på ett ställe där solen riktigt värme. Åh, våren - jag har saknat dig!



Mmm, solen


Gustav & jag


vår!?!?!?

Nu skulle man ju faktiskt kunna tro att våren är påväg..? Bara det inte kommer mer snö nu!! Det har stått en man på fönsterblecket precis utanför mitt fönster och skottat bort all snö som de slängde ner där innan. Jag fick krypa ihop vid datorn så att han inte skulle kunna kika in på mig. I alla fall - jag ser numera ut genom fönstret och solen skiner! Var tvungen att kolla termometern och det var 6 plusgrader ute! Ska dra med Gustav på en promenix sen när han kommer hit! =)



ny vecka

Måndag. Igen. Jag har en liten lista med saker att göra som jag tänkte följa idag. Kommenterade nyss en blogg och fick verifiera kommentaren med "yogis need". Jag tar det som ett "behov av yoghurt". Så nu blir det frukost!

en månad!

Tänka sig,
 det är bara en månad kvar tills jag och Jenny åker till Rom och hälsar på Louise!



underbara helg

Som ni kanske redan har förstått så är jag helnöjd med helgen som varit. Att träffa sin bästis som man inte träffat på några månader är en fin grej, det kan jag ju lova! Vi ses så sällan nu för tiden och det vill vi ju såklart ändra på.. Vi har i alla fall tagit igen en massa tid dessa dagar =)

I fredags hämtade vi upp Majan på stationen och åkte hem. Fredagskvällen bestod av god middag, förfestande med kaffe (första gången för min del! ;-) ), Bongo, Amor, Kebabbaren och en del folk. Vi träffade på en kille på Bongo som följde med oss resten av kvällen, vilket ju var kul!

Tog lite sovmorgon på lördagen och stack sedan ner till stan. Lite shopping blev det, dock bara för Majas del. Jag köpte en födelsedagspresent till Olivia, som fyller år idag! (Grattis!) En fin blus blev det och hon verkade bli glad.. =) Jag och Maja hann med en fika på Vasas också. Resten av dagen blev lugn, med filmtittande och tjatter.



På Vasas


Idag, söndag, tog vi en promenix med mor min. Vi traskade till Vattenledningsparken där det finns trevliga isskulpturer att titta på. Kunde ju alltid vara trevligt, tyckte vi! Och det var minsann skönt med lite frisk luft.
Min kära väninna tog bussen hem vid halv sex och innan det tog vi en köpp på Coffeehouse by George. Fint! Fin helg! Fin tjej!



Majan


Maja, me & mami


Alltid vi. Finns liksom inga andra alternativ ♥


söndag

Idag är det söndag (igen!) och Maja ska åka hem framåt kvällen, närmare bestämt vid halv sex. Men först blir det en promenix, massa tjatter och en fika tror jag allt. Tänk vad jag har haft det roligt i helgen. Med Maja mår jag som en prinsessa! =)




maja & ellen

Min finaste Maja är här och vi har det sååå bra =)







min maja

Nu ska jag ta tag i lite städning och iordningplockning av rummet, så att Maja får plats här ;-) Lunch och en dusch blir det också, sen är jag nog fit for fight. Jag ska möta upp henne på stationen vid halv fem och sen har vi inte så många fler planer. Kanske tar vi en lugn utgång ikväll. Det får tiden utvisa. Roligt ska det bli i alla fall! =)



De skottar taket och allt ramlar ner precis utanför mitt fönster .. Hoho..?


fredag morgon

Godmorgon! Åh, vad skönt det är att komma upp i tid och kunna sitta och äta frukost i lugn och ro! En fördel med att inte jobba, man får den där frukoststunden ;-) Nu strömmar fin musik ur högtalarna och jag har en fin dag att se fram emot. Det låter inte helt fel va..?


Gårdagens frukost-på-sängen med pojken =) Jag har aldrig bakat scones själv innan, men dessa blev riktigt bra!


det forna decent

Det har varit en mysig kväll med forna Decent. Vi var allihopa den här gången, vilket såklart är trevligast! =) Det blev en massa prat och minnen, som alltid. Lite macka på det. Och så Bruce den allsmäktige. Jim Carrey alltså! Min idol, helt klart.

Nu är det nattinatti som gäller. Imorgon eftermiddag kommer min fina Maja hit!! ♥




Baggy jeans och tisha... Våren påväg kanske? *hoppashoppas*


kaos

Ja, här råder lite småkaos måste jag väl säga. Det droppar fortfarande från taket i vardagsrummet och mina tapeter blir bara alltmer förstörda... Jag undrar när de ska komma och titta på det? Tapeterna bubblar sig mer och mer..

Men det ska vi inte tänka på nu! Jag har haft en mysig dag med min pöjk och nu inväntar jag Olivia som ska komma och hämta upp mig. Därefter bär det av till Sara där vi i gamla Decent ska umgås =) Vet inte riktigt vad det blir, men jag kan ju gissa.... ;-)



Nu för tiden täcker jag över datorn med en plastpåse när jag går hemifrån...


torsdag

Idag vaknade jag upp och skulle lägga i en tvätt. Sen gjorde jag frukost på sängen till min Gustav som låg så sött och snusade i sängen. Scones blev det, och det blev populärt också.. =)

Mina tapeter ser ut som om någon har ställt sig och kissat på dem. Hallå fuktskador! Och ingen kommer för att titta på det heller, ingen verkar vilja göra något åt det? Och i vardagsrummet står det och ploppar i de två hinkarna som vi har ställt ut där. Vi satt och tittade på Fuskbyggarna bland alla hinkar igår kväll. Det kändes lite komiskt på något vis ...

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, hänga upp tvätten och sen ska jag och pojken bege oss till a6 för att lämna tillbaka kavajen. Hittade nämligen en i small igår, som satt bättre! Samma kavajmodell dock. Gillas! Kram!

upp och iväääg

Nu ska jag traska till bussen och åka ner till stan. Träning med pojkvännen på Friskis står på schemat! Wish me luck...



Men först: borsta tanden! ;-)


någon...?

Om någon känner ett starkt behov av att klicka hem den här klänningen till mig från nellys.com, så visst! Sätt igång bara! Fri frakt till och med ju! Ååååh. Ja, det är något med mig och ränder. Svart och vitt. Mmmh ♥



förresten...

Mamma gastade från vardagsrummet för ett tag sen och jag sprang ju genast dit såklart. Dripp dropp, sa det. Från taket och rätt ner på pianot. Åh nej... Kikade uppe i taket i mitt rum och såg en massa fuktfläckar, men som tur var så droppade det inte i alla fall. Japp, det blir till att kliva upp i ottan och välkomna några som ska titta på det. Kul!
Fast mest synd tycker jag ju om mor min. "I villan läckte taket in, i förra sommarstugan läckte taket in, i nuvarande sommarstugan läckte taket in... I förra lägenheten läckte inte taket in!". Det är inte lätt alltså.


Fint va?


middag

Kvällens middag lagades faktiskt av mig, hur otroligt det än låter! Och nej, det blev inte köttbullar. Och inte heller falukorv (åååh, falukorv!). Utan det blev:






Innehåller kyckling, bladspenat, vitlök, marinerade soltorkade tomater, grädde
samt salt & peppar. Pasta till detta.
Kanongott! =)


la città in cui vivo

Nu har jag även renskrivit uppsatsen, så jag känner mig som den duktigaste tjejen i världen ungefär! Ryggen gör ont dock. Så, vad ska man hitta på resten av kvällen när man är hemma? Förslag välkomnas.



Man kan ju inte låta bli att längta sönder sig!


puh!

Nu känner jag mig duktig! Det var hur längesen som helst som jag faktiskt satt och pluggade ihärdigt. Nu har jag suttit i nästan 5 timmar med min italienskuppsats, med bara några bensträckare. Och det lönar sig ju också, eftersom att jag faktiskt har grunden klar nu! =) Eller ja, förhoppningsvis behöver jag inte ta bort eller lägga till något, utan bara rätta eventuella stavfel eller grammatiska fel. Puh... Och det som bara är tisdag idag, den ska ju vara inne på fredag.. Vad hände med mig? ;-)



Fabrizio De André


2 mars

En lugn och mysig morgon. Jag satte klockan på kvart över nio och satte igång lite musik. Nu har jag ätit frukost och funderar på vad jag ska börja med idag..
Jag måste skicka iväg CV:n, fixa med digitala bildbehandlingen och ägna mig åt min italienskkurs.

Vi ska skriva en uppsats i italienskan till fredag. Äsch, tänkte jag, det blir väl inte så svårt! Men om man vill ha VG så måste man skriva minst 500 ord. Och jag verkar ju ha fått idétorka. Nåja, det löser väl sig!

Idag sken i alla fall solen när jag kikade ut genom fönstret! =) Men det är kallare... När kommer våren? Tänk vad bra det skulle ha varit om det hade varit sisådär 50 plusgrader i natt så att all snö smälte bort på en gång! Okej, det skulle ha inneburit ganska så rejäla problem med allt vatten, men.... Man kan ju stanna inomhus ;-)


finalmente!

Flygbiljetterna beställdes ikväll, så.... Onsdagen den 7:e april tar jag och Jenny ett tidigt morgonflyg till Roma! =) Humöret är alltså på topp! Vi stannar till måndagen den 12:e. Detta kommer att bli ett litet äventyr, det kan jag sannerligen lova. Eftersom att flyget går så tidigt planerar vi att åka till Skavsta kvällen innan, för att slippa stress och ont i magen (från min sida) på morgonen där. Så äventyret kommer att börja redan den 6:e.. ;-) Kan inte finna ord för hur lycklig jag är att jag äntligen har en inbokad Italien-resa att se fram emot. Louise kommer att bo med oss i Rom på ett B&B som vi har hittat. Vi tre i Rom... Jaa, det kan nog inte bli annat än fantastiskt =) 

Vi firar detta med lite Gianna Nannini! Bello e impossibile ♥



converse <3


Nya kavajen från BikBok och självklart mina vår-Converse !



Ooouuuiii ♥



Väska från second hand, 30:- .. Vilket kap!


släng inte mammas gamla kläder!

I lördags på stan frågade jag mamma: "Du har inte någon gammal svart skinnjacka som ligger och skräpar någonstans?". (Jag tänkte att jag skulle ha lika tur som när hon skänkte sin gamla bruna skinnjacka till mig..). Jag fick ett "nej" till svar. Det var ju värt ett försök, tänkte jag.
Samma kväll sprang jag och Gustav ner i källaren för att hämta upp en trenchcoat som var mammas... Vad hänger bredvid trenchcoaten, om inte en svart skinnjacka! Jag norpar åt mig den för att prova. Och javisst, det funkade ju! =)




i woke up in a city full of snow

Våren är här! Mars! Fåglarna kvittrar, himlen är alldeles blå och solen skiner! Tänk om det ändå vore så. Nej, istället vaknar man upp och ser ett vitt landskap utanför. Okej, vi är ju vana vid det här laget, men att det skulle komma ännu mer snö kändes lite onödigt. Eller..?



min kompis

Olivia stack hem för en stund sen, hon skulle hämta syrran på Råslätt. Vi har i alla fall haft en jättemysig kväll! =) Bara sådär lugn och seg, som vanligt. Det blev självklart massa prat, lite egengjord pizza och en Wallander-film som gick på fyran. Och vi konstaterade att vi verkligen är bra vänner. Även att man inte ses så ofta (tyvärr) så kan man vara ifrån varandra länge och sen ses, utan att det känns konstigt alls. Man vet var man har varandra ♥

Imorgon har jag varit arbetslös i en vecka. Vart tog den tiden vägen om jag får fråga..? Jag ska se till att ladda upp några CV:n på olika hemsidor och ägna mig åt mina kurser.

Längtar efter min pojke. Skulle vilja somna i hans famn.



Vad är det med mig och randiga plagg?


RSS 2.0