rival sons

Om ni gillar rock, och kanske helst gammal rock som Led Zeppelin och så vidare, tycker jag definitivt att ni ska uppleva Rival Sons. (Okej, eller säg till era rock-diggande pappor istället kanske?). Kvällen på Trädgårn i Göteborg var magisk. Efter en ganska lång väntan lyckades förbandet pigga upp en lite och sedan kom de in - musikgudarna. DET VAR SÅ BRA! Så intimt, så musikaliskt, så gött.

Och ja, Trädgårn gav mersmak. Inte visste jag att det är så många bra band som spelar där. Vi kunde inte hålla oss; nästa lördag blir det Gotthard.



kvällsfika

Står på en hållplats och väntar på bussen hem. Hem, till vår nya, egna lägenhet. Det känns fortfarande som att vi är där på besök! Idag har de i alla fall tapetserat om det sista rummet, så nu är det så väldigt ljust och fräscht.

Ikväll har jag spenderat ett par timmar i Pernillas soffa. Det blev te, bulle, fudge och en massa prat. Vi hade ju helt klart en del att ta igen sedan sist och det blev helt klart lyckat. Nu ser vi fram emot julpysslet...

... Och något mer vi ser fram emot är helgen. Lördagen bjuder nämligen på konsert i Göteborg med fint sällskap. Vi ska få återuppleva grymma Rival Sons och deras musik tillsammans. Sist vi såg dem var på Sweden Rock i juni och de rockade som tusan, inga tvivel om saken. Mmmh.



andra helgen

Ja, nu är det andra helgen i vår egna lägenhet. På måndag ska det tapetseras om här och SEDAN ska vi äntligen kunna få det lite fint. Än så länge står det flyttkartonger överallt. Jag ser så fram emot att få inreda ordentligt och sätta vår touch på det!

Nu blir det brunch på Spira med mor och mormor. Spännande.



RSS 2.0