studentbalen 2009

Så var den över! Studentbalen 2009.
Jag måste säga att den var riktigt lyckad :) Det var bara efterfesten som var en flopp :P
Micha hade gjort det jättefint till förfesten och vi hade det trevligt där. När vi sedan kom ner till Hovrättstorget letade vi reda på vår balbil, en Corvette Stingray. Yummie! :D När man anlände till hotellet kände man sig verkligen speciell och det var så kul!
Tjaaa, ni som läser min blogg går väl i min klass, så ni vet ju vad som hände sedan ;) Fotografering, fördrink, trerätters middag, några tal, vals...
Som sagt, det var efterfesten som var mindre lyckad; alla stack iväg åt olika håll och det var bara segt. Jag och Gustav åkte hem redan vid halv tolv... Lite tragiskt, men sant :P
MEN! Jag hade en riktigt trevlig dag och kväll! :D Mycket tack vare min underbara klass (ååh, tycker om er!) och min underbara baldejt slash pojkvän :) <3



:D

hallååå?

Haha, det är verkligen tomt på folk här. Var tog kommentarerna vägen? ;)
Nu har jag sprungit runt för femtioelfte gången och provat min balklänning, lite frisyr och så... Jag längtar! Spännande, spännande :)
Det var meningen att jag och Sara skulle ha en liten sy-dag innan. Sara kom igång med sitt, men självklart ville inte min symaskin sy i de tygerna som jag hade köpt! :S Typiskt. Tänkte dock pröva nu igen. När man äntligen tagit sig tid att köpa tyg så funkar det inte att sy i just de tygerna. Sådan otur kan man ju bara inte ha... eller?

tagga!

Åh, vad skönt! Det är bara torsdag och man har flera lediga dagar framför sig :) Härligt, härligt, härligt...
Jag har just varit duktigt och tagit itu med lite disk och städning så nu kan jag göra vad jag vill! Och ikväll kanske det blir lite filmkikande med Gustav, Bojan och Carro. Får se :)

Igår, efter min enda lektion, gick jag och Gustav till stan för att titta efter skjorta och slips till honom till balen. Vi hittade både snygg skjorta och slips på Brothers :) Åh, det är så kul att typ allt är fixat och det känns som om det kommer bli hur snyggt och bra som helst! Vi kommer matcha varann helt lagom och vi kommer ha en snygg bil. Wihuuu :D
Vi käkade på Subway och när vi hade fixat klart började Sandas balbilar rulla på Östra Storgatan. Vi stannade och träffade bland andra Sara och Oscar och det var så roligt att titta på alla finklädda och deras bilar. Om en vecka var det ju vår tur! :O :D Kändes ganska overkligt, men kul!

På kvällen lagade vi tacos och tittade på Scrubs tills vi somnade. Mysigt.
Vi hade ju ändå vår 9-månadersdag <3

I'm in love with a fairytale

Vill börja med att gratta Alexander Rybak och Norge till segern i Eurovision Song Contest! :D Själv tycker jag att låten är hur go som helst. Jag och mamma har gått runt och sjungit på den hela veckan, för det var den enda låten jag hade hört i Eurovision, och vi var typ säkra på att den skulle vinna... och det gjorde den ju ;)

Jag såg dock inte finalen, eftersom jag var på Spring Inspiration med Gustav. Vi hade fått VIP-biljetter av Bojan, han var koreograf :D Det är så roligt att se någon brinna så mycket för något! Han hör verkligen hemma i backstage på en modevisning, instruerandes alla modeller. 

Efter Spring åkte jag och Gustav hem till honom :) Vi var lika lama som vanligt och det är det som är så bra. Kan verkligen vara mig själv med honom. Love love love <3

Idag har jag varit duktig och putsat alla fönsterrutor i vardagsrummet. Jag kom på mig själv med att stå där på balkongen med superhög musik, sjungandes rätt ut. Hoppas grannarna var på jobbet... :)
Nu måste jag göra mig iordning inför min enda lektion som börjar vid ett. Svenska med Lizzie!

vad gör det om hundra år?

Matte C-nationella är nu avklarat. Osäkert om det är klarat, men avklarat är det allt. Hur svårt som helst :(
... Men vem kommer bry sig om ett tag? Vad gör det om hundra år när allting kommer kring? Väldigt bra uttryck, det där.

Nu sitter jag här och taggar kvällens utgång genom att lyssna på en partymix av Viva La Vida ;) Haha. Inget plugg idag! Yes yes yes.


Vi kanske ses ikväll :*


varför?

Varför sitter jag här mitt i natten? Varför skriver jag ett onödigt blogginlägg?
Jag skulle bara vilja gå ut. Traska hela natten, rensa huvudet. Fast sängen är nog närmare till hands.

Godnatt :)

helgen

Hoppas alla har haft en trevlig helg hittills!
Jag har haft det braaa :)

I fredags firade jag Gustav med middag på Twin City. Sedan gick vi hem till mig, åt efterrätt och han fick två säsonger av Scrubs. Han blev glad :D <3
Igår åkte vi till a6 för att kolla efter studentklänning till mig. Jag var inne i alla affärer jag kunde komma på och provade en del, men hittade ingen alls! Jag får nog springa naken på studenten, helt enkelt.
Igår kväll var jag, Sara och Olivia bjudna till Sofies nya bands spelning. Scandinavian Addiction. Rockfest! Jag och Olivia åkte dit tillsammans, Sara kom lite senare. Det var så kul att se Sofie stå som en av frontfigurerna och sjunga som en gudinna, som vanligt. Man blev stolt över henne :') Mycket bra kväll!

Nu ser jag fram emot en lugn söndag utan en massa plugg, möjligtvis lite tråkmatte.
Ha det fint!

stor pojke

Äntligen fredag! Sååå välbehövligt. Alla veckans prov är avklarade och nu ska jag bara ha det kul.
Idag fyller Gustav år så det blir till att fira honom :) Grattis, älskling! <3


duktig flicka

Helluuu!

Skönt med ledigt från skolan idag. Jag vet dock inte om det kommer att bli något operations dagsverke för min del, har så mycket annat att göra känns det som!
Massa plugg till att börja med. Ett franskprov och ett italienskprov är redan avklarade, men imorgon har vi ett till franskprov (nämligen uppsats!) och på fredag är det naturkunskap som gäller. Matte nationella har vi ju nästa vecka, så det måste man väl börja med också :O Usch.
Sedan är det ju också så att Gustav fyller år på fredag :D Så lite planering inför det ska vi nog hinna med... ;)

Jag har faktiskt redan fixat en del idag! Känner mig duktig! Pappa skjutsade mig till Elmia och Willys på Österängen så att jag kunde dela ut mitt CV. Därifrån tog jag bussen till Willys på Råslätt (nästan hela ettans rutt!) och gav mitt CV till dem också. Det verkar dock svårt att få ett sommarjobb, är ute alldeles för sent... :/ Men vem vet om man kan skaffa sig ett trevligt arbete till hösten? Jag hoppas på det bästa :)

Helgen på västkusten var mycket trevlig! Jag tycker att det är så mysigt att bara umgås med släkten ibland. Avkopplande, samtidigt som man kan störa ihjäl sig på att alla ska vara så himla stressade hela tiden... Och mormor som inte ville ha något ostronskum till sin fisk. Var tydligen allergisk. Hur kommer man på att man är allergisk mot ostronskum?

trollhättan

Hallojsan!

Nu sitter jag hemma hos min morbror med familj i Trollhättan. Alla är dock iväg och handlar, så jag är ensam i huset :) Imorgon bär det av mot kusten (den västra) med hela släkten på mammas sida för att fira min mormors 75-årsdag. Vi ska äta på en restaurang, umgås, gå på Nordens Ark och så vidare... Kan nog bli trevligt :)

Gårdagen var mycket trevlig måste jag säga! Jag, Gustav och Sara åkte till Alexander på förfest. Roligt folk där :D Vid tio-tiden drog vi oss in mot stan och Sliver. Jösses, vad mycket folk! :O Vi hade väldigt kul i alla fall och Gustav dansade loss för första gången i sitt liv, hihi.
Kvällen blev inte så sen eftersom jag var tvungen att gå upp vid åtta för att packa saker till helgen... Men tack alla inblandade! :D

Hoppas alla får en härlig helg med massa sol och sånt
<3

RSS 2.0