pirrpirr

Tjoho!

Första högskolekursen idag då! Känns lite pirrigt må jag säga. Svenska A är det som det handlar om... Missade ju kursstarten när vi satt fast i Stockholm, men jag hoppas att det går bra ändå!

Helgen har varit finfin! I fredags blev det utgång med Sara, Sara och Lina vilket var sjukt skoj! Vi hade bara en massa kul och dansade såklart :) Träffade på fint folk också och det sitter ju aldrig fel.

Lördag till söndag spenderade jag med min Gustav. Vi tog det bara lugnt och mysade. Vi hittade Ice Age 2 i en låda och kollade på den. Sjukt rolig. <3
Söndag kväll (tjaa, igår) var jag hos Koffe med ett gäng från 7-9:an. Alltid lika trevligt att träffa de små liven! Vi kollade på City of Men som var bra! Den skulle nog dock ha varit ännu bättre om alla hade koncentrerat sig på den, men så visste vi ju att det skulle bli redan från början. Så blir det alltid... ;)

I fredags förmiddag fikade jag med Louise på Claras och fick då ett ryck att jag skulle klippa mig, håret har växt ut så fort! Så jag fick en tid kl 15.00, väldigt spontant och trevligt!



pappavakt

Hallå hallå!

Dessa dagar sitter jag vakt - för min pappa. Bilnycklarna är gömda och han får vara ute på promenad max 30 minuter! Ja, nästan.
Han kom hem från sjukhuset i måndags, har legat där hela helgen. I fredags fick han ont i bröstet när han tränade och det visade sig att ett av kranskärlen som leder blod till hjärtat var igentäppt. Därför var han tvungen att göra ett ingrepp där de utvidgade kärlet och satte in ett stålnät som ska hålla kärlet öppet. Det är helt otroligt vad de kan göra med alla sina små instrument och verktyg! Stoppa in saker genom handleden, blåsa upp små ballonger i kroppen...
Han hade tur. Säg till era pappor att träna regelbundet! Tack vare att han rörde på sig märkte han att något var fel och kunde upptäcka skadan innan det blev riktigt allvarligt.
Och jag är så glad över det.



MONKI

Det blev lite shopping i Sthlm, billig sådan dessutom! Det trodde man inte va :)
Monki på Götgatan blev en favorit, skulle nog kunna ha köpt upp en hel del där... Men det här blev det tillslut!




¤ Svart "baggy" t-shirt med vita prickar
¤ Beige/grå stickad, lång tröja
¤ Svart handväska

Hittade även långärmad t-shirt och vanligt vitt linne på H&M samt ett par baggy jeans från Weekday. Jeansen var det 75% rea på, så de kostade bara 100 kr! Ett riktigt kap, med tanke på att jag har varit ute efter sådana hur länge som helst...
Även Gustav hittade en massa fint :D Tummen upp!



hemma igen

God kväll :)

Ikväll kom jag och Gustav hem efter några dagar i Stockholm!
Allt har varit riktigt lyckat, hur mysigt som helst. Det enda som strulade var att alarmet inte ringde i morse när vi skulle upp tidigt så vi missade vår buss, vilket resulterade i att jag missade min ena kursstart... Men det har löst sig ändå, så det var ju bra :) Det går nog att ta igen!

Vi har gjort en massa saker! Hälsat på Julia, gått på stan, shoppat, varit på Coldplays konsert, gått på Naturhistoriska och Cosmonova och bara strosat runt i Gamla Stan m.m...
Gustav fick visst med sig min kamera i sin väska, men några bilder kommer senare, om ni vill se!

Måste bara säga att konserten var så sjukt bra! Helt galen show :)
Jag och Gustav kunde nog inte ha haft nåt bättre ettårs-firande.

Puss!


1 år idag

Hej!

Idag var jag duktig och stack till Arbetsförmedlingen vid halv nio och var på ett informationsmöte i ca en timma. Fick inte ut så mycket av det hela, eftersom hon bara gick igenom deras hemsida och filmen som dom skulle visa funkade inte... Fail!

Annars är det en bra dag :) Jag fick umgås med dom jag tycker om mest igår. Jag, Olivia, Gustav och Sara gick på Sommaren med Göran på bio och det var faktiskt värt det! Hade mina fördomar mot den, men den var riktigt rolig!

En annan anledning till att det är en bra dag är såklart att det är den 20:e augusti idag, vilket betyder att jag och Gustav firar ett helt år tillsammans! Det känns ganska så galet, men underbart bra.
Han kommer hit senare idag och då ska vi planera det sista inför vår lilla tripp till Stockholm. Planerna har blivit lite ändrade så vi åker dit redan imorgon och bor hos Julia den första natten. Åker hem på måndag morgon.
Åh, det ska bli så himla mysigt och kul och trevligt! :D Längtar massvis!


tisdag 12.35

Hej!

Känns det inte som höst nu...? Det kan vara soligt ute, men det är inte så varmt! Usch, jag gillar inte hösten... Speciellt inte när sommaren innan har varit katastrof! Jag och Sara konstaterade att vi väl har varit på stranden tillsammans 2 gånger den här sommaren. Tråk!

Igår kväll var jag med den finaste Olivian! <3
Jag bjöd henne på pizza på Twin City och sen hyrde vi film, köpte godis och åkte hem till henne. Där tittade vi på film, Bröllopsduellen, och sen fick hon en present av mig... Jag har suttit och pysslat med en bok till henne i några dagar. En bok med bilder, text och minnen från vår vänskap. Nu låter det som om jag aldrig kommer att träffa henne igen... Men det är klart att jag ska! Tänkte bara att det kunde vara kul om hon får med sig ett minne av mig till storstaden :) På lördag flyttar hon!

Nej, jag har lovat mamma att jag ska dammsuga bilen idag, så det måste jag väl ta tag i nu. Sedan bär det nog av ut, tänkte åka till diverse affärer och erbjuda arbetskraft... Att det ska vara så svårt och jobbigt att hitta jobb idag! :S



Dagens tips: SVT1 kl. 20.00 - Program om Coldplay

come give me love

God kväll!

Nu var det några dagar sedan igen... De senaste dagarna har jag spenderat med vänner och pojkvän, lika trevligt och mysigt som vanligt :)
Häromdagen var jag och fikade på Claras med Louise, det var så kul och välbehövligt att prata med henne igen! Igår var jag hemma hos Julia tillsammans med annat folk och det var jätteroligt :) Hon hade ett litet get together eftersom hon flyttar upp till Stockholm imorgon. Spännande för henne!

Ikväll var jag och mor min och lyssnade på kammarkören Voces i Huskvarna kyrka. Jag saknar verkligen det här med körer! Älskar att sitta och lyssna, men det skulle också vara så kul att få stå mitt i en igen... :) Jag och mamma satt i alla fall och rös ikapp där på bänken och när Ted Gärdestads låt Come give me love sjöngs av en superduktig tjej med kören som uppbackning kunde vi inte hålla oss - tårarna började rinna. Så typiskt oss. Haha!

Nu är det bara 6 dagar kvar...
... tills jag och Gustav åker till Stockholm! :) :) :) Den 22:a åker vi dit ganska tidigt, checkar in på vårt vandrarhem (som vi bodde på även förra året) och traskar förmodligen runt lite på stan. Samma kväll är det dags för Coldplay och det ska bli så sjukt häftigt, igen! Längtar så! Dagen efter, den 23:e, har vi i alla fall en sak inbokad - Cosmonova. Jag har aldrig varit där så nu slår vi på stort och ska gå på en film om gamla sjömonster. Blir säkerligen skoj! Den 24:e är det hemfärd...
Den främsta anledningen att vi ska till Stockholm är ju givetvis konserten, men vi passar också på att fira vår 1-årsdag där :) Det känns ganska overkligt, men självklart hur bra som helst! Tänk att vi har varit tillsammans i ett år snart, nämligen den 20:e... Det känns extra bra att vara tillbaka i Stockholm och på Coldplay-konserten också, i och med att det var där vi lärde känna varandra lite extra tror jag :)
Längtar tills vi går där hand i hand igen, älskling.




 

You don't know how lovely you are <3


 


duktig flicka!

Idag har jag varit jätteduktig och suttit med jobbansökningar och grejer i 3-4 timmar! Men nu får det vara nog. Jag har precis slängt i mig lite paj (gott!) och nu ska jag duscha och börja fixa iordning mig för kvällen. Bojan fyllde år igår och idag ska vi fira honom genom att äta på Karlsson på taket och sedan bär det av till Centrum. Hoppas det är nåt folk ute! Eller spela roll, jag kommer få en underbar kväll med fina vänner och fin pojkvän i alla fall, det vet jag säkert :)

Ha en trevlig kväll :*

ARBETSLÖS

Japp, så illa är det!
Sommaren med Göran är avslutad och jag har inte längre något jobb. Nu till hösten blir det dock några (typ tre stycken) högskolekurser. Kollade in bildbehandlingskursen som är internetbaserad och det verkade som om det skulle kunna bli riktigt bra! Läraren verkar toppen! Inte svårt att slå Pesetlärarna dock... Höhö.

Är väldigt nöjd med mitt sommarjobb, av många anledningar! Bara det att jag hade turen att få ett var väl helt kanon! Att få gå ute på morgarna i soluppgången i trevligt sällskap... Mycket prat och skratt har det blivit... Jag har lärt känna en del härliga människor... Precis som jag älskar att göra! Hur bra som helst :) Kommer sakna det! 

Idag har jag varit duktig. Jag försov mig i och för sig, hade tänkt upp klockan nio, men det blev runt elva istället. JAJA. Jag stack till arbetsförmedlingen, väntade ett tag, fick prata med en trevlig kvinna och ska komma tillbaka på informationsmöte om drygt en vecka. Därefter bar det av till stan där jag sprang runt och fixade en hel del. När min mor slutade tänkte vi åka ut till Gränna och fika på Gustavs café, men dom skulle stänga tidigare, så det blev Mackmakeriet i stan istället och sen gjorde vi ytterligare några ärenden. Mysigt med lite tid med mami, det var ju trots allt ca en månad sen jag träffade henne sist! <3




Kommer ju sakna kommunkläderna... ;)

ssspännande !

Hej på er!

En till varm och fin dag, skönt! Jag har varit dålig på att utnyttja den bara... Var ju uppe med tuppen och jobbade, men sen gick jag hem, somnade efter en stund och när jag vaknade var jag varm och inte alls sugen på att gå ut. Får väl hoppas på fler soliga dagar :)
Ännu en god gärning är gjord! Hittade en mobiltelefon igen på Vätterstranden och lyckades få tag på numret till ägarens flickvän. Vi mötte mobilägaren vid Statoil och han ville bjuda på glass som tack efter att ha mumlat "underbara människor..." några gånger. Trevlig kille, det där!

Gårdagskvällen var mycket trevlig måste jag säga! Det var kalas för Jenny som har fyllt 20 år. Jag och Mary åkte ut till Bankeryd där vi satt i födelsedagsbarnets trädgård, pratade massa och svullade en hel del med härligt folk. Det var så kul att träffa alla igen! Och Louise är ju hemma från Italien, underbart :) Efter ett tag åkte vi in till Jensens och åt god mat. Därefter skulle de flesta gå ut, men jag som skulle upp i ottan idag stannade bara en stund. Försov mig förresten en timma idag, men hann precis slänga på mig kläderna och gå till vår mötesplats vid Vättern! Tur...

Om en timma kommer Olivia och hämtar upp mig med bilen. Jag skulle ta med mig badkläder, handduk och en tom mage. Hon ville nämligen fira min födelsedag i eftermiddag/kväll, hihi! Det tyckte jag var gulligt och jag tycker det är riktigt spännande :)

Hoppas ni får en mysig kväll!



Söta Jenny!




dags för tisdagsmyyyys

Nu är det helg igen - ja, för mig i alla fall :D Tiden går sjukt fort och nu har jag bara en vecka kvar på jobbet. Ganska tråkigt faktiskt... Trivs så bra där!

Igår kväll hade jag bestämt mig för en myskväll framför tv:n, eftersom jag hade sett att Into the Wild skulle gå på Canal+ kl 22. Jag poppade massa popcorn, slog upp ett glas cola och satte mig i soffan. Jag såg verkligen fram emot slutet på filmen, eftersom det var just det som jag hade missat när jag tittade på filmen förra gången. I början gick det bra! Sedan blev jag dock så trött att jag somnade... Jag kommer aldrig få se slutet på den filmen! x)

Idag har jag bara slappat mig igenom hela dagen. Vaknade med ont i ögat vid tolv-tiden, tittade mig i spegel och såg att ögonlocket var lite svullet... Kanske en liten vagel. (Just att jag och Gustav hade pratat om just vaglar kvällen innan i telefon!).
Nu ska jag värma mig lite mat och sedan funderar jag på en promenix. Känner mig alldeles för lat.



Tillbringade en del av söndagskvällen med kära vänner på Vätterstranden.
Detta är dock för 2 år sedan, på samma ställe :)

RSS 2.0