taggaaa

Hej hopp!

Nu sitter jag med datorn i knät och har just njutit av en tallrik med glass och chokladsås. Sådant får man unna sig när man gått hem i värmen och solen tycker jag :)
Jag har varit duktigare och mer effektiv de senaste dagarna än vad jag varit på mycket länge. Har fått en del gjort! Balklänningstyget inhandlandes och mamma är nääästan klar med min klänning. Okej, det där har jag ju egentligen inte med att göra, det är ju mami som har sytt... Men jag har varit provdocka hela tiden ;)
Igår gick jag till fem affärer och lämnade in mitt CV, så nu är det bara att fortsätta med det. Känns skönt att jag har kommit igång med det i alla fall!
Veckans två prov är avklarade och jag tror att det gick okej i alla fall. Gjorde mitt bästa och det är väl det som räknas...
Nu taggar vi inför imorgon och kvällens studentfest på Sliver :D :D :D Känner på mig att det kan bli en riktigt kul kväll!

Ha en fortsatt trevlig dag!

redo för tyg

Nu står jag bara här i skolan och väntar på att mamma ska hämta upp mig. Då bär det av åt Boråshållet och balklänningstyg! Det är sjukt mycket som ska fixas till både bal och student och jag har inte börjat... :) Yeah!

hon är i alla fall min idol

Hallå hallå!

Det var allt några dagar sen jag skrev nu.
Helgen var supertrevlig! I fredags åkte jag och Sara till Lund. På kvällen grillade vi med hennes syrra och massa korridorskompisar. På lördagmorgonen klev vi upp klockan 3 för att ta bussen till Malmö. Vi hittade Idol-kön vid 5 och ställde oss där med vår kossafilt och lite matsäck. Mysigt men kallt! Vid tio-tiden kom vi in genom en liten smygkö och var nästan först in i väntsalen eller vad man ska kalla den. Jag sökte inte, jag var bara med som ett stöd ;) Hon kom tyvärr inte vidare, men hon är i alla fall min Idol! :D
Resten av dagen gick vi på stan och njöt av solen och på söndagen gick vi promenad, åt lite med min bror med fästmö och åkte hem till Jönköping.
Gustav mötte upp mig och sen tog vi det bara lugnt hela kvällen. När vi vaknade upp på måndagen (studiedag! :D) var det vår 8-månadersdag :) :) :) Det firade vi med promenad till Stadsparken, glass, och sen gick vi ner till stan och kollade efter kostym till bal och student. Treeevligt :) <3

Nu sitter jag och skriver relgionsläxan till imorgon. Ingen fattade ju vad vi skulle göra, men jag skriver något så får väl det bli bra ;) Kände bara att jag var tvungen att ta lite paus :P

Imorgon ska jag och mamma åka iväg och kolla på tyger till min balklänning! Äntligen liksom ;) Får hoppas man hittar någonting fint.

Ha det bra :)

tomt

Helluu...

Det är inte många som kommenterar här längre alltså. Vad hände? ;( Jag får börja skriva om mer intressanta saker kanske. Dock har jag inget intressant i huvudet just nu.

Jag har skickat iväg anmälan om diverse kurser på högskolan till hösten. 7 stycken blev det allt som allt. Några fotobehandlingskurser, Skapande svenska, en kriminologikurs... Det kommer att bli spännande att se vad de tycker om den text jag skickade in till Skapande svenska. Skulle vara kul att komma med! :)

Vi har även övat med projektarbetskören idag. Imorgon är det konsert. Haha... Det ska bli intressant! ... och kul ;D

I helgen bär det av till Lund tillsammans med Sara. Hon ska söka till Idol på lördagen i Malmö och då hänger jag med som stöd. Sen ska vi väl passa på att hälsa på våra kära syskon också :) Det ser jag fram emot!

Godkväll.

söndagspanik på en måndag

Usch, jag orkar inte komma tillbaka till skolan imorgon! Jag kommer mötas av ett äckligt matte C-prov det första jag gör och resten av veckan blir inte bättre... Har massa plugg, speciellt i franska :P
Okej, det finns ju alltid en bra sak med att komma tillbaka: träffa alla :) Det är tur att man har så fina kompisar så att man står ut, trots pluggstress! <3

ölandet

Jag har hittat mig en spot i sommarstugan där det finns lite täckning till det mobila bredbandet ;)
Påsklovet har gått så fort! Imorgon åker jag hem från Öland...
Hoppas alla har haft ett mysigt lov :)

äntligen

God kväll!
Äntligen börjar jag känna mig lite bättre. Febern verkar ha försvunnit och har istället satt sig i näsan. Men jag säger bara det: hellre snuvig än febrig!
Nu sitter jag bara här och lyssnar på musik innan jag ska dra mig mot sängen. Min ena storebror var så vänlig nyss och skickade mig en inbjudan till Spotify, så då blev jag glad :) Jag kommer lyssna sönder mig på allt jag kommer åt. Hoho.
Idag kunde jag inte gå på projektarbetskören som jag numer är med i, eftersom jag inte var riktigt frisk. Därför kom Olivia och Arvid och våldgästade mig efter det att de hade sjungit istället. Det tyckte jag var lite skojigt i och med att jag bara stod i nattlinne och morgonrock när de ringde på dörren :P Vi åt köttbullar och makaroner (skräll!) och bakade kladdkaka och det var ju trevligt med lite sällskap!
Imorgon bär det äntligen av till Öland! :D Det ska bli så skönt att bara komma iväg ett tag. Gustav ska ju följa med några dagar också och det ska bli jättemysigt i och med att jag inte har kunnat träffa honom på ett tag nu på grund av skola och sjukdom och sådant otrevligt...
Gustav är finast och jag älskar honom! <3


snälla våren, stanna

Jag vill inte vara sjuk, jag vill ut i det fina vädret! Sitter istället här och lyssnar på Radio Monte Carlo och tittar ut genom fönstret på våren utanför. Hoppas den stannar :)


PÅSKLOV!

Äntligen har vi fått påsklov! :D :D :D
Det känns verkligen som om man förtjänar det. Efter allt plugg och all hets kring projektarbetet... ÄNTLIGEN!
Igår, fredag, var en konstig dag. Jag vaknade med lite feber och ont i halsen, men jag var ju tvungen att gå till skolan för att få det sista på projektarbetet klart. Vi hade suttit i flera flera timmar dagen innan för att få iordning på massa äckliga cirkeldiagram och nu när vi skulle öppna upp det i skolan så krånglade sig allt och cirkeldiagrammen var helt konstiga. Vi visste knappt vad vi skulle ta oss till, men vi fick gå hem till mig och öppna dokumenten igen och tillslut kom vi fram till hur vi skulle göra. Då var det bara att åka tillbaka till skolan igen, kolla så att det funkade och sen skickade vi in det. Vilken lättnad! Jag var helt uppgiven där i skolan när det inte funkade först. Usch :S Men som sagt, allt löste ju sig! :D Så nu behöver jag inte tänka på det mer. Det har dock varit ett roligt projektarbete och jag skulle inte vilja ha gjort något annat. Min samarbetspartner var den bästa också :D
Igår kväll var det bara till att ta det lugnt. Jag missade ju klassutgången, men det kanske kommer fler sådana... :)
Idag ska jag väl bara försöka bli frisk. Funderar lite på om jag ska börja skriva en text som jag ska skicka in tillsammans med ansökan till skrivarkursen på högskolan. Ingen som kommer på något man kan skriva om...? ;)

Ha en trevlig lördag, folks!

RSS 2.0