byebye sweet nineteen

Sista dagen som 19-åring. Och den har varit riktigt bra! Hela sista helgen som 19-åring har varit bra till och med. Det har blivit schlagertittande, dansande, bakande och picnicande. Jisses, vad fina vänner jag har.

Nu har jag bäddat med rena lakan. Man måste ju få en fräsch nystart som 20-åring, eller hur ;-)



amiche per sempre

Igår kväll när jag kom hem låg det en för tidig födelsedagspresent på dörrmattan. Världens bästa för tidiga födelsedagspresent! Det är väl konstigt att ett papper med massa krumelurer på kan göra en så glad i hela kroppen?

"Du och jag, på en uteservering i Italien en sval kväll med god mat, gott vin och en massa prat. En dag..."




Ti voglio bene ♥


photoshoot

Igår blev det spontan photoshoot med Oscar. Världens bästa Oscar! Hur i hela friden kan man ha så galet roligt med någon? Vi är bäst på att vara helt vrickade, tro mig. Och han i sin tur är bäst på att styla och fotografera. Jag tänkte bjuda på ett verk.



Tagen från Oscars facebook 

looouund

Det blev alltså Lund i helgen. Jag vet inte riktigt varför, men det var den absolut bästa helgen på mycket länge. Allt var bara så lyckat! Att få hälsa på min fina bror, det underbara sommarvädret, allt trevligt sällskap, karnevalen, kvällarna, nätterna... Åh. Bara en massa kul.






Karnevalståget


Pizza & rosévin i Botaniska, mys!

Tyvärr pajade min kamera strax efter det sista kortet, så det blev inte mycket bilder i helgen... Surt. Men jaja, jag har ju kvar bilderna i huvudet i alla fall och det får duga gott och väl =)


lång som en stång

Vill bara komma in med ett inlägg som visst inte gick att publicera innan helgen. Jag och Oscar drog till a6 för att kika lite efter skor. Och självklart, som alltid när man är med Oscar, så hittar man något. Eller, rättare sagt: han hittar något åt en. Och ja, jag blir längst i stan.




sommar

Måste bara säga att jag känner sommaren nu. SÅ nära. Befinner mig hos bror i Lund. Sen tre-tiden i eftermiddags har vi suttit i Botaniska i solen och bara glassat sönder med ett gäng av hans kompisar. Mhm. Ikväll blir det Karnevalen igen. Ja, jag stormtrivs.

mitt nya liv

Hah, den rubriken gick ni på va! Nej... Det enda nytänkandet är väl egentligen att jag, Maja och Trixie peppar varandra till tusen nu för att vara lite mer nyttiga. Vi får väl se hur det går... Men idag har jag faktiskt ätit två bananer och ett äpple samt gått ett varv runt Rocksjön. Alltid en början ;-)

Jag jobbar på. Åtta till fem, som vanligt. Är helt slut på dagarna, jag förstår inte vad jag gör för fel... Jag hoppas att det här sundare nytänkandet kan ändra på det?!

Nu ska jag gå in på Swebus hemsida och boka bussbiljetter till Lund på fredag. Det blir en helg med bror Joel! Väldigt passande att Lundakarnevalen äger rum just då också. Kan nog bli ytterligare en bra helg! =)





islandcountry

Nu är jag hemma från Öland igen! Vilken långhelg det har varit! =) I onsdags åkte jag till Kalmar för att festa lite med Maja och några av hennes vänner. På torsdagen fick vi skjuts upp till Öland med Majas kusin. Jobbet satte igång direkt! Torsdag till söndag har jag städat i drygt tio timmar och varit i restaurangen i kanske sisådär fyra-fem. Vi har rengjort, dammat, skrubbat och moppat de flesta stugor på pensionatsområdet och under två kvällar fick jag se hur det var att jobba i restaurangen. Spännande =)
Nästan alla som kom dit för att jobba bodde i en av stugorna. Fyra tjejor i ett rum, ni kan ju gissa hur det såg ut.. ;-) Det blev film på kvällarna och en massa skratt och mys! Toppenhelg alltså. Den här sommaren kan bli riktigt kanon, det känner jag på mig.


Inte helt fel med en vacker insjö vid jobbet (gammal bild)


...och iväg igen

Imorgon bär det av igen, fast mot Öland den här gången. Under några dagar ska jag nämligen testa på mitt sommarjobb tillsammans med de andra som ska jobba där =) Kan bli kanon!
Jag kanske har kläckt ur mig det innan, men jag ska nämligen jobba på ett pensionat på norra Öland under juli och augusti. Stället ligger preciiis bredvid min sommarstuga, så det blir nära till jobbet om man säger så ;-) Jag kan knappt fatta att jag ska få spendera så mycket tid med min fina Maja i sommar. Arbetskompisar liksom!

Godnatt!



Den underbara toppen från Monki är min, äntligen!


stockholmshelg

Vilken fin helg i Stockholm jag har haft! Visst, regnet öste ner hela lördagen. Men jag menar inte det. Jag fick ju spendera nästan två hela dagar med finaste Olivia. ♥
Jag kom upp till huvudstaden på fredagkvällen vid tio och fröken Buer mötte upp mig på Centralen. Därefter blev det bara slapp hemma hos henne. På lördagen gjorde vi stan, trots att regnet pissade ner. Jag hann med en del shopping, vi åt på Vapiano (sååå gott), strosade runt lite mer och satte oss tillslut på ett fik och satt där resten av kvällen.
Söndagsförmiddagen blev en seg sådan, mycket välbehöhvligt. Innan min buss gick tog vi dock en promenix i Bromma och tappade bort oss lite. Hittade som tur var tillbaka så att jag hann i tid.
Tack för den här helgen, bästa du. Kunde inte ha blivit bättre! En massa kärlek till dig.




det funkar

Vem har sagt att man inte kan ha kul på en revisionsbyrå? ;-) Jag och den andra receptionisten sitter och lyssnar på 80-talsmusik och diggar järnet. Jag taggar lite inför Vårruset som jag ska springa (haha, nej, läs traska) senare idag tillsammans med några arbetskamrater. Och imorgon kväll drar jag till Stockholm för att hälsa på världens finaste Olivia.
Det funkar :)

makeup my mind

Det är inte lätt att komma igång med bloggandet igen alltså. Men det tar nog sig, när jag väl får lust till det. Tänkte slänga upp några bilder på min fina sminkning från lördagskvällen! Jag blev nämligen inbjuden till ett sminkpartaj hos Oscar och John. De har blivit återförsäljare av en smink- och hälsoprodukt, hur kul som helst ju! Oscar bad mig komma dit osminkad och sen fixade han mig. Han är sjukt duktig, den killen! Makeup-artist nästa? :)




RSS 2.0