the last waltz

Igår spelades härlig musik här i vårt residens. Vi tittade på The Last Waltz som är en dokumentärfilm om The Band, ett band som hade sin storhetstid på 60-70-talet. Filmen handlar om deras avslutningsspelning 1976 och de har en hel massa gästartister med, alla är sjukt duktiga och samspelta. Tänk om man hade fått uppleva den konserten där alla musiker på scen utstrålade känsla och musikalisk talang. Om det är något jag kan bli riktigt less på så är det just precis det; hur mycket jag än vill kunna ta mig tillbaka till 70-talets alla musikupplevelser så går det inte. 
 

Fast då är det väldigt bra att man är med i ett band. Ett band som försöker få den här typen av musik att leva vidare. Nu gäller det bara att köra på.
 
 

taking me home tonight

Jag och Sofie ställde upp kameran och spelade in vår nyskrivna låt.
Kolla gärna in den och kom med er åsikt!just leave your secrets behind

Igår umgicks jag med Sofie hela dagen och oj, vad lyckat det blev. Jag tror att vi hann med allt det vi hade sagt att vi skulle göra! Efter en shoppingtur drog vi hem till henne och började skriva musik, vilket resulterade i en helt ny låt. Den ringer i öronen fortfarande, men jag kan stå ut... ;) stanca

Unnade mig att sluta lite tidigare idag och slängde mig genast i sängen när jag kom hem. Simon står för matlagningen och har tittat in hit med små bitar parmesanost som förrätt. Vilken lyx!?

Vi har kommit igång ordentligt med repen nu och man märker att ju oftare vi ses och spelar, desto mer flödar inspirationen. Vi har minst två gig nu i vår att se fram emot och det ska bli så jäkla kul! Vi får hoppas att vi kan få möjlighet att spela in åtminstone ett par låtar också, det är bra att ha när soundet har utvecklats lite och man ska söka nya spelningar.
Åh, jag vill verkligen detta!finalmente

Har precis slängt mig i soffan efter middagen (som för övrigt var så god!). Firar fredagskvällen med ett glas rött efter en hektisk vecka, härligt. Jag trivs fantastiskt bra på mitt jobb, men visst blir man trött efter långa dagar och mycket att göra. Nu blir det en film och sen lär jag stupa i säng. Välkommen, underbara helg!RSS 2.0