musica italiana

Ibland (eller ganska ofta egentligen) får jag akut Italien-abstinens. Då tittar jag på mina foton, drömmer mig bort och lyssnar på italiensk musik. Det finns flera italienska artister jag tycker särskilt mycket om, och en av dem är Gianna Nannini. Jag vet inte när eller varför jag började lyssna på henne, men känslan i hennes låtar tilltalar mig, den känns äkta. Jag bjuder på en, för mig, nyupptäckt låt som heter Grazie. Tack.hemsida

Om du gillar rock/pop/funk/blues m.m - titta gärna in på vår hemsida och lyssna på våra nyinspelade låtar!

www.yellowdaze.com

il sole

Jag har lagt ner mina tappra försök att blogga från mobilen, det är synd att appen fungerar så dåligt! Det blir något fel hela tiden, det går inte att ladda upp bilder och sen går det tydligen inte heller att kommentera inläggen jag skriver. Det känns aningen meningslöst... Men jag undrar hur jag hade tid att sitta så mycket vid datorn förr i tiden? Nu känns det som om jag inte har någon tid alls. Den här månaden har varit hektisk, med heltidsjobb, radioinspelning, träning... Hur ska man hinna med allt? ;-)

Men! Åh, vad härligt det är med solen som har börjat titta fram. Två lunchraster denna veckan har jag och Therese, som jag jobbar med, gått ut och ställt oss i solen mot en vägg en stund. Och strålarna värmer verkligen! Jag tror knappast att det finns något bättre än när man börjar känna värmen från solen efter en lång och (enligt mig) trist vinter. Jag älskar våren. Komsi!
Bilden har väl ingenting med texten att göra. Ja, kanske sol då.
Detta är en vy som jag aldrig kommer att tröttna på!

fortfarande måndag...

Det verkar helt klart vara problematiskt att skriva inlägg från iPhonen... Det går inte att kommentera dem? Någon som vet hur man kan lösa problemet? Eller är det bara appen det är fel på?

Så många frågor, så få svar...

pranzo

Det blev en trevlig lunch idag, jag stack hem till Simons föräldrars nya lägenhet som de håller på att renovera. Där befann sig även Simon och vi alla åt en god salladslunch tillsammans. Kul med sällskap!

Igår shoppade jag lite, välbehövligt. Det blev ett par skor, två par leggings och ett par jeans. Jag kom undan billigt också, tummen upp för det!yellowdaze

Jag är så stolt över vårt band! Jag älskar dem! Jag har så galet roligt tillsammans med dem. Vad lyckligt lottad man känner sig ibland.
I morse var det dags att bege sig till SR Jönköpings lokaler. Halv nio gick vi i sändning, blev intervjuade och sedan framförde vi vårt bidrag i SR Jönköping P4:s Alternativa Melodifestival. Givetvis var det nervöst, men jag tycker att vi klarade oss bra i alla fall. Kul att få vara med på radio och visa vad vi kan göra av en gammal 70-talsdänga! Nu blir det spännande att lyssna på de kommande bidragen och se hur det går för oss i tävlingen.

Det händer mycket nu. Vi har fått en ny trummis och den nya hemsidan är klar! Titta gärna in på den och lyssna på våra nyinspelade låtar! Man måste väl få göra lite reklam...?

schlager

På fredag blir det spännande, jag är redan nervös! Bandet jag är med i blev för några veckor sedan tillfrågade att spela i SR Jönköping P4:s Alternativa Melodifestival. Man ska välja valfri låt som någon gång har varit med i Eurovision Song Contest eller svenska Melodifestivalen och framföra den på sitt eget sätt i radion live. Det är fyra band som tävlar mot varandra i Jönköping och vi är ett av dem! Det känns jättekul! Nu hoppas jag att ni som har tillgång till radio eller dator nu på fredag morgon klockan 8.30 lyssnar efter Yellowdaze ;)


September 2010

jag älskar teknik...

... Eller? Okej, nu har pojkvännen fått igång internet på min dator i alla fall, det tackar vi för! Och så firar vi med ett blogginlägg. 

Men. Min iPhone flög i fredags ner i toaletten på jobbet och det var mindre populärt kan jag tala om för er. Jag har nog aldrig reagerat så snabbt som då, handen körde ner sig själv i toalettstolen och grabbade tag i min lilla telefon för att sedan fiska upp den. Efter några panikattacker och ett par samtal stängde jag av den och sedan har den fått ligga i en tillsluten påse med okokt ris. Åh, vad puckat. Jag har aldrig någonsin tappat den i marken. Och jag har aldrig någonsin haft den i bakfickan, utan det hade jag för första gången i fredags. Ha den aldrig där, speciellt inte om ni ska gå på toaletten!

Nu hoppas jag att riset ska suga ut vattnet ur den och att den sedan ska fungera. Håll tummarna.Blev nostalgisk! Louise, Ola Salo och jag på en klubb utanför Milano... Vilken kväll!

got me good

Förra veckan var en riktigt bra vecka och saker gick som de skulle. Jag fick ett heltidsjobb för en månad (cash!) och vi spelade in med bandet i en studio i Norrköping. Två låtar blev det till slut, och de blev galet bra! Jag kommer att lägga ut något smakprov när de är klara!  

Denna veckan, däremot, verkar inte riktigt vilja gå min väg.. Vilken tur att det är fredag imorgon!


RSS 2.0