drömtydning?

Jag önskar så innerligt att jag kunde tyda drömmar. Att man kunde gå på någon drömtydningskurs på högskolan eller något kanske... Jag skulle lätt ha sökt den!
Jag har så konstiga drömmar, så jag skulle vilja veta om de faktiskt betyder någonting eller om de bara har mixats ihop på ett helt sjukt sätt i ens hjärna. Jag sov ett par timmar ganska nyss och under den tiden hann jag drömma en massa knäppt! Jag kan inte ens berätta allt, det skulle bara låta galet och ni skulle nog bli trötta på att läsa... x) Hjälp, jag blir nästan rädd för mig själv.
Brukar berätta om mina konstiga drömmar för Gustav, eftersom han har delat med sig av sina, vilka också kan vara ganska sjuka. Haha. Vi är nog galna båda två, skulle jag tro.

Ikväll ska vi gå på bio! Gustav är envis och bjuder. Det blir Year One med Jack Black och Michael Cera. Jag gillar båda de två väldigt mycket så jag hoppas att kombinationen också kan bli bra!
I vanliga fall skulle jag aldrig ha fastnat för en sådan film, tycker de brukar se sjukt töntiga ut, men nu ska vi gå på den för skådespelarnas skull. Hoppas på att den är bra nu då! Godis och bra sällskap brukar ju annars höja nivån en aning :)

Ha en mysig kväll, det tänkte i alla fall jag ha!
:*


alldeles normalt väder idag, yepp

Man kan inte tro att jag för några timmar sen satt och tittade på tv och fick skruva upp volymen på max så att jag skulle höra någonting... Sååå mycket regnade det ute. Och blåste. Och åskade. Helt sinnessjukt nästan!
Nu är det fin kvällssol och alldeles blå himmel. Såg också en vacker regnbåge över Vättern när jag åt middag för ett tag sen. Hallå, aprilväder :P

I morse ville jag nästan inte gå till jobbet, eftersom det duggade ute. Men sen sprack det upp efter en stund och blev riktigt fint och varmt! Ännu en bra dag på jobbet med mycket skratt. Alla måste tycka att jag är knäpp i skallen, men jag är ju bara så trött :D Hoho!

Nu blir det nog till att inviga badkaret som vi haft här sedan vi flyttade hit, närmare bestämt för typ 3-4 år sedan... Ett riktigt härligt skumbad tänkte jag mig :)

ledig på en tisdag

Idag hade jag bestämt mig för att sova ut ett tag, bara för att jag kunde. Jag ställde därför klockan på 10.00 igår innan jag lade mig. Tydligen stängde jag av larmet och fortsatte att sova tills Gustav ringde mig, kl 11.20. Suck. Jag är sämst på det här! Min dygnsrytm är något ojämn... Så nu har jag fått många timmars sömn i natt, jag antar att det behövdes då?

Vädret är riktigt ostadigt. Jag är väldigt sugen på att komma ut lite dock! Har lovat att lägga i några tvättar om en halvtimma, men sen tänkte jag kanske gå och hälsa på Sara som jobbar i Stadsparken... Kan ju vara kul att se vad hon sysslar med och om hon sköter sig ;) Annars blir det nog bara till att ta det lugnt. Jag ska försöka läsa! Håller på med P.S I love you, men det går segt alltså. Den är skriven på ett lite lustigt vis som jag inte är så förtjust i. Fast det är såklart en fin story!

Imorgon är jag bjuden hem till Gustavs place, på hans syster Matildas födelsemiddag. Det ska bli trevligt, har inte träffat hans family på hela sommaren!

Här kommer en bild på världens finaste Louise, som förstår mig och som jag saknar hur mycket som helst.




Ha en bra dag!

trooeett

Skräpplockning av Vätterstrand, Rocksjö och Österäng.
Nu är jag trötter! Funderar på den numer sedvanliga tuppluren innan jag ska sätta igång med städning... Ser ut som kriget här. Ska ändå bli skönt att komma hem till pappa, träffa honom och få mat lagad till sig :) Har lite idétorka nu när det gäller att hitta på nya rätter hela tiden, haha...
Detta är min fredag kan man säga! Har ju ledigt i två dagar nu. Känns inte så nödvändigt egenligen, man blir bara tröttare av det. Gå runt och tjöta medan man plockar lite funkar bra!

La notte sembra perfetta
per consumare la vita io e te

tråkmåns

Jag har tråkigt! Undrar vad man kan hitta på egentligen...
När jag kom hem sov jag ett par timmar och sen har jag bara glott på tv:n, fastän att det inte finns något att titta på. Skulle inte vara fel att gå och plocka lite skräp istället ;)
Funderar på om man kanske ska fortsätta skriva lite. När jag var på Öland tog jag upp mitt skrivande och började på en novell som jag kom ganska långt på. Det är verkligen kul när idéerna och orden flödar igen! Men man måste ha huvudet helt tomt på annat först, annars går det inte att koncentrera sig det minsta.

Tänker ganska mycket på nära vänner som ska flytta iväg.
Olivia ska till Stockholm och läsa på bibelskola med en musikinriktning. Är väldigt glad för hennes skull, självklart! Det är något som jag tror kommer passa henne jättebra. Men jag kommer sakna henne något så fruktansvärt, hon är en av de få närmsta vänner som jag har, som jag kan prata om precis allt med. Det kommer inte dröja länge innan jag hälsar på henne, det kan jag lova.
Louise ska ju till Italien, igen. Det är hennes dröm och jag är så superglad för hennes skull också förstås! Det finns inget annat som skulle ha kunnat passa bättre. Hon kommer klara sig suveränt :)
Arvid ska flytta till Skåne. Det är tråkigt när någon som man precis har lärt känna ordentligt försvinner iväg. För hans del blir det musikalfolkhögskola! Passar honom perfekt :D Han kommer briljera.
Sedan finns det ett antal fler vänner som försvinner iväg åt alla håll, jag har har inte glömt er, det ska ni veta :)
Hoppas att man klarar av att hålla kontakten med alla, för det värsta jag vet är när kärt folk försvinner ur ens liv.

Jag önskar alla en trevlig lördagskväll!
Själv tänkte jag nog mysa ner mig i soffan med lite god mat och sådär. Kanske en film.

Kram!

hej hopp

Hej hopp lingonsnopp jag har tråkigt och har inget bättre för mig än att lägga ut bild på mig själv innan jag ska rusa in i köket och göra mig någonting att äta före jag faller i dvala några timmar varefter det bär av till en förmodligen ganska så skräpig Vätterstrand !



flumday

Idag har jag gått runt och skrattat nästan hela tiden åt allt och ingenting. Tycker nästan synd om honom som jag gick och plockade skräp med x) Skrattet liksom bubblade i magen och halsen hela tiden, jag vet inte varför. Eller jo, förmodligen var jag väl väldigt trött och lättroad men i alla fall. Har nog aldrig haft så roligt på ett jobb. Det är väl dock inget att klaga på! :) Blev också glad av att vår arbetsledaren Göööran gav oss beröm och plus i kanten för att vi sköter oss så bra, vi plockade tydligen väldigt ordentligt och duktigt :D Hihi. 
      Fredag idag. Känns mysigt, men det gör dock ingen skillnad för mig eftersom jag jobbar på helgen också. Vi får hoppas att det inte blir alltför fint väder ikväll så att det slängs massa skräp på Vätterstranden ;) Hur som helst kommer jag att gå där klockan 06.00 imorgon bitti och plocka upp det.
      Sitter och funderar på mat. Erkänn att det är lite svårt att hitta på nya rätter när man har varit ensam hemma ett tag? Nudlar, blodpudding, korv, kyckling, pasta...? Hmmm.

Ha en skön dag :)


Mmm, Italien.

20 kr rikare

Jag tror att jag är den som har haft mest tur i mitt skräpletande av oss som började för en vecka sen ;D
Först hittade jag ju en mobiltelefon och fick 200 kr i hittelön. Även idag var turen med mig och jag hittade 20 kr på Piren under ett bord då jag skulle plocka upp några servetter med min underbara "Reacher". Jag kan ju köpa en glass eller nåt! Eller som vi alltid körde med innan - 40 st tuggummin på Preem...
      När jag kom hem gjorde jag lunch och sedan stupade jag i sängen. Det är jobbigt att vara ledig i två dagar, man liksom ställer om tiden igen :P Efter någon timma vaknade jag upp, helt yr och vimmelkantig ni vet. Insåg att det hade gått tre timmar på min tvättid, så jag sprang ner till tvättstugan med några högar som skulle in i maskinen. Nu sitter jag och väntar på att gå ner med nästa omgång. 
      Usch, jag vet att jag måste ner till stan och handla lite grejer. Det känns dock sådär lagom kul att bege sig ut i det här tråkvädret... Jag har i alla fall tur på morgnarna, det är oftast mycket finare väder då när jag är ute och jobbar :) Regnet kom precis när jag slutade idag! Jag har nästan glömt bort att det är sommar faktiskt. Tragiskt. Min innan ganska bruna färg håller på att blekna bort, hoppas verkligen vi får lite mer fint väder i sommar! Detta suger verkligen. 



Ungefär såhär glad är jag när jag jobbar. Jag diggar kläderna faktiskt :D
Puss o hej!




     

Mys Med Matilda

Dagen spenderades med Matilda. Längesen jag träffade henne.
Vi åkte först ner på stan och gick runt lite, sen hyrde vi film på Vip på torpa. Där kan man hyra filmer för bara 9.90kr! Ett riktigt kap :) Dock inga nyheter, men de lite äldre funkar ju bra de också. Vi valde Bounce med bl.a Ben Affleck och på väg till bussen kom vi på att båda hade sett den innan, men det var ju inte mycket att göra åt saken plus att det är en bra film!
Väl hemma hos Matilda lagade vi mat och gjorde chokladbollar som vi åt till filmen. Mysigt att tillbringa lite tid med henne.

Nu taggar jag morgondagens jobb. Sitter och lyssnar på Eros Ramazzotti och funderar på om jag ska koka mig lite mannagrynsgröt? Vet inte var jag fick den idén ifrån, men ända sen jag hittade ett mannagrynspaket i skafferiet häromdagen har jag gått runt och varit lite småsugen på det. Vilket ryck, jag vet.

Det blir i alla fall en tidig kväll, eftersom alarmet kommer ringa 04.30 imorgon. Just den där 4:an känns så hemsk.

Kram :)

hej solen!

Titta ut genom fönstret så ser ni att solen skiner! Och jag ser inte ett enda moln... Vad hände? Temperaturen ligger dock bara på 20 grader, så jag funderar på om det liksom är stekväder eller inte? Vet inte alls vad jag ska hitta på idag. Gustav åkte till jobbet för en timma sen och jag steg upp med honom och åt frukost, mysigt. Nu ska jag verkligen försöka ta vara på min lediga dag innan det är jobb imorgon igen.
      I förrgår, på vår elvamånadersdag, var vi på Harry Potter och Halvblodsprinsen på bio. Den var riktigt bra, tycker jag! Sjukt roligt nu när alla är lite äldre och blir kära hit och dit och så. Jag och Gustav skrattade som bara den när Harry drack sin turdryck och blev alldeles lam :D
      Igår hade vi en ledig dag tillsammans, så vi tog det lugnt innan vi började promenera till a6. En lång omväg samt ett rejält blåsande gjorde så att det tog ca 2 timmar att gå dit. Haha... Vi lade oss även ner en stund i Knektaparken och hade min tröja som huvudkudde. När vi sedan tog upp tröjan såg vi att vi hade lagt den rätt i massa ankbajs. Poop. Äckelpäckel. På a6 blev det McDonalds, lite mathandlande och sen åkte vi hem. Kladdkaka och mys framför tv:n, det funkar alltid.

Förslag på vad man kan göra idag?`

Puss :*

uppdaterarN^

Ja, jag uppdaterar ju som en dåre. Har inte mycket annat att göra :D
Så, här sitter man nyduschad igen då. Blir så varm av att gå och plocka skräp i typ heltäckande kläder! Har gått långt idag också, ca 1,3 mil sa vår arbetsledare. Först gick vi på Vätterstranden, sen fick jag och en kille gå runt Rocksjön och sen åkte hela gänget upp till Ekhagen och vandrade runt där ett tag. Det är dock trevligt att gå runt och tjöta lite medan man plockar :)

Ikväll ska jag träffa Gustav. Han kommer hit först och sen ska vi gå på bio, nämligen Harry Potter. Det blir kul! :D Jag måste dock uppdatera mig om vad förra filmen handlar om, har nästan glömt bort...
Idag har förresten jag och min pojke varit tillsammans i 11 månader. Länge :) Nästa månad blir det ännu mer firande, eftersom vi då har haft ett underbart år tillsammans. Då blir det Stockholm och Coldplay-konsert, så det känns som om det kan bli riktigt lyckat! <3

Nu har jag 2 dagars ledigt, min helg kan man säga. Skönt! Men jag trivs väldigt bra på jobbet, är glad att jag fick det :)

Fortsatt trevlig daaag!

dagens goda gärning

Ibland kan det vara riktigt kul att plocka skräp på en regnig strand.
Klockan sju i morse gick jag runt med en arbetskompis vid Vättern och plötsligt fick jag syn på en mobil på marken. Jag tog förstås upp den och kikade lite på den och på bakgrundsbilden var det en kille som jag känner till och hans flickvän. Utan att snoka tittade jag igenom sms-listan och konstaterade att det var killens mobil, eftersom han hade många sms från en tjej. Då tog jag tjejens nummer och sms:ade henne från min mobil och sa att jag hade hittat hans mobil. Efter ett tag fick jag svar där hon skrev att jag kunde ringa hem till honom och så fick jag numret. Innan jag hann hem ringde han dock mig och vi bestämde att han skulle hämta upp den utanför mitt hus. När han väl kom kände han igen mig och han blev jätteglad för att jag hade tagit hand om den åt honom :) Sådant är alltid kul. Jag fick till och med hittelön på 200 kronor!
Det är roligt att kunna hjälpa till :D

Nu sitter jag här med en handduksturban på huvudet. Har tittat på Bridget Jones Dagbok som jag kände mig tvungen att se och den var ju faktiskt riktigt bra, precis som Sara, som jag fick låna den av, sa. Efter filmen slumrade jag i soffan och när jag vaknade var jag sådär lite borta som man kan vara efter att ha sovit på dagen, så jag tog en uppfriskande dusch.
Gustav tog med sina belongings till jobbet och ska bo hemma hos sig igen. Men vi har haft en riktigt mysig vecka här :) Man kan alltid vara så öppen med honom och det älskar jag. Puss på honom!
Igår hade vi en lugn hemmakväll istället för bion och vi såg Revolutionary Road. Rekommenderar den, trots att jag tyckte att den var lite lustig.

Ha en fortsatt trevlig dag! :)

vätterstrandenf

Vill bara säga en sak till folk som tillbringar sina kvällar på Vätterstranden: Släng inte skräpet på marken!
Det är nämligen jag som plockar upp skiten... ;) I morse kom jag dit vid kvart över sex, fick en papperssäck, ett par handskar och en "reacher" (plockpinne) och satte igång. Det är stört att folk som har typ picknick där bara lämnar allt på marken, även att det finns en sopstation bara några meter bort :O Vi fick ihop drygt två fulla sopsäckar med massa skräp.
Men tjaa, det är ju i och för sig mitt jobb...

Nu har jag sovit ett tag och tagit en dusch och nu blir det nog till att äta lite lunch, efter den stora disken som väntar på mig. Jag och Gustav är väldigt bra på att skjuta upp saker, så nu står det ett berg av massa kastruller och bunkar på diskbänken. Han är på jobbet nu och jag kan ju faktiskt vara lite duktig och fixa det innan han kommer hem :)
Dessutom ville han bjuda mig på bio ikväll, så nog kan jag diska lite alltid ;) Vi får se om det går någon bra film där det finns platser.

Hoppas ni har det bra!


hej jobb!

Så var "första" dagen på jobbet avslutad. Jag började vid 08.00 och fick gå redan vid 10.00, vi hade nämligen bara en slags introduktionsgrej. Jag och mina arbetskamraaater (tre killar) mötte upp arbetsledare Göran. Verkligen en trevlig typ! :D Vi åkte i en minibuss till Huskvarna där vi provade ut arbetskläder som vi sedan tog med oss. Ni vet, sådana där stora orange-grå-gula reflexjackor med tillhörande byxor samt ett par gigantiska skor (och jag som har så smala fötter!). Sedan åkte vi vidare och han visade oss deras lunchställe plus alla områden där vi ska gå runt och plocka skräp.
Jag tror att det kan bli helt okej. Killarna verkar vara trevliga och det är väl alltid kul att gå runt och plocka lite... ;) Göran sa även att vi förmodligen inte kommer att gå runt och plocka hela dagarna, utan vi får gå hem när det ser klart ut och ändå få full dags lön. Ett plus! :)
Så imorgon måste jag väl gå upp vid 04.30, eftersom jag ska med en buss 05.30. Klockan 06.00 ska vi mötas vid Vättern och börja arbetet! Wihuuu! (Jag tänker gå in med en positiv inställning.)

De här dagarna har jag umgåtts med min pojke. Han bor här i veckan och vi lagar mat så det står härliga till! Kycklingenchilladas, fetaostfyllda biffar med klyftpotatis... Gott ;) Love him.

Ha det fint!

back in town

Hej alla glada!
Nu är jag tillbaka från Öland. Har verkligen haft det jättekul :D Jag har tagit det lugnt, solat, fått besök av Sara, träffat Maja och en massa nytt folk osv osv osv... :) Hellyckat.
Nu är det bara till att börja tagga jobb på torsdag. Jag ska vara nere vid Tändsticksområdet kl 08.00 för att tillsammans med de andra skräpplockarna åka till Huskvarna och prova ut kläder. Sedan är det städning på Vätterstranden, vid Rocksjön och Munksjön. Resten av jobbandet kommer jag däremot börja klockan 06.00. Det kommer bli tufft, men jag kommer greja det!
För att vänja mig lite steg jag upp vid sju-tiden i morse och gav då dessutom Gustav lite sällskap innan han skulle åka iväg till sitt jobb på ett fik i Gränna. Det var mysigt att träffa grabben igen :) <3

Hoppas att ni som läser har det bra. Vad hittar ni på?
Puss!


RSS 2.0