boende i italien sökes

Ikväll träffade jag Louise en sväng på Claras för lite välbehövligt snack. Lika fint som vanligt! Vi knåpade ihop en boendeansökan på italienska och för en stund sen skickade jag iväg den till en annons som vi hittade på italienska Blocket. Det gäller ett rum som man tydligen hyr ut i en lägenhet. Efter att ha sett bilder och läst lite om det tänkte jag att det vore för bra för att vara sant... Så, någonstans finns säkert en liten hake. Men det skadar aldrig att skicka iväg en ansökan och nu är det gjort :-) Nu håller vi tummarna, för det här stället vore perfekt!

Om någon har några som helst kontakter i Italien, säg gärna till!Genova, 2009


kalasbra

Galet, vilken fredag jag hade! Ett nytt jobb sådär på morgonkvisten (inte helt fel!!!), soligt och fint, rep med bandet, förfest med Louise och sist - men inte minst - dans på O'Learys. Åh, vad härligt det var att bara dansa loss igen, med den bästa danspartnern man kan tänka sig. (Ja, känn dig träffad, Louise!). Vi hittade oss några fler danskompisar också och det gjorde kvällen hellyckad. Mer sånt åt folket.torka?

Näe, jag vet sannerligen inte vad jag ska dela med mig av här just nu. Bloggtorka kanske det kallas? Kan säga att jag saknar min vän Maja! Hon jobbar på och är så duktig borta i Norrland. Jag ser fram emot en kväll och natt med dig på stranden på norra Öland i sommar, hun!Två tokar en sommar


l'avventura

Jag har haft en riktigt trevlig helg, kan inget annat säga.

Men nu vill jag nog bara åka bort. Bort till Italien med min bästa vän... Bort ifrån allt, ett tag. Snart, snart åker vi. Snart börjar det stora äventyret!lyckligt lottad

Kvällen igår var bäst på länge! Jag hade så otroligt kul.

Vid sex-tiden blev jag upphämtad av grabbarna i bandet, vi plockade en tjej som provsjunger lite som frontsångerska och köpte med oss mat till replokalen. Sallad från Alcamo så klart, som alltid. Därefter blev det några timmars spel och sång, fina grejer.

Runt halv elva fick jag skjuts ner till stan där jag mötte upp ett gäng pojkar på Pipes of Scottland. David, Simon och Koffe från min högstadieklass var där samt några andra vänner och bekanta. Oscar anslöt, även han, efter en liten stund. Gah, jag skulle kunna sitta och tjöta med dem i evigheter. De är så fina, mina små högstadiepojkar ;-)

Kvällen fick sitt perfekta avslut när en cykeltaxi dök upp från ingenstans. Jag och två till skrapade ihop våra sista kontanter och fick skjuts till en pizzeria av självaste Carl Wechtmeister. Han är hemlös och lyckas inte få tag på jobb, utan gör detta tills han hittar sig något bättre. Han värnar om miljön (därav cykeltaxin) och verkar vara en riktigt klok snubbe. Herr Wechtmeister håller oftast till i Uppsala, så om någon bor där - åk en tur med honom, det är värt det!


Mja, skulle väl kunna babbla på i evigheter, men nu kallar tvättstugan. Jag hade i alla fall en awesome kväll.
Augusti 2007


"jag har mitt barn!"

Ikväll tittade jag klart på Ronja Rövardotter-filmen som jag påbörjade igår. Jag lånade den av min kära svägerska, har liksom haft Ronja-cravings de senaste veckorna av någon lustig anledning. Åh, vad fin den filmen är, helt galet. Och jag gråter ALLTID på samma ställe. Varje gång jag ser den. När Mattis kommer till Björngrottan för att be Ronja att komma tillbaka hem... Buhu. Så vackert :')(Google)


hej hopp!

Dålig blogguppdatering! Men så kan det bli. Jag har haft fullt upp med jobb, vänner och - sist men inte minst - lilla Ebbas dop! Hon var så himla söt. Eller ja, det är hon ju jämt ;-)

Nu blir jag snart upphämtad av Louise! Vi ska ner på stan och äta lunch och babbla ihjäl oss var det tänkt. Jag är hungrig och babbelsugen, så det kan ju inte bli bättre. Lite Italien-planering kanske hinns med också!
Är inte så skeptisk idag som jag kanske ser ut!


mardrömmar...

Mardrömmar är sannerligen inte kul. Igår natt drömde jag att jag var tvungen att rida på en häst (har aldrig gjort det förut, mer än suttit upp på en liten ponny, tror jag) och hästen blev komplett galen. Den stegrade sig, satte sig på rumpan, reste sig igen och fortsatte springa runt medan jag försökte klamra mig fast så gott det gick i manen.

I natt var det snäppet värre. Inga hästar den här gången, men läskigt ändå. Dessa tanddrömmar alltså... Helt plötsligt insåg jag att min överkäke hade svullnat upp och stod ut, så jag hade svårt att prata. När jag tittade mig i spegeln såg jag att tänderna på höger sida hade börjat ruttna! De hade blivit till små stumpar.

Jag fick världens panik, men ingen förstod min oro och fattade ingenting när jag gapade om att jag var tvungen att ringa tandläkaren - fort.

Det är inte första gången jag drömmer mardrömmar om mina tänder... Här är ett gammalt inlägg!administratör, någon?

Fick detta jobbtips av min käre broder! Någon som är i behov av arbete och är sugen på lite administration, kanske?Kanske finns någon administrativ administratör som vill administrera administration?


life is short

Har haft min fina fina fina vän Louise här i kväll. Hur kommer det sig att vi alltid kommer in på samma ämne, hörru? Kanske för att det är så otroligt välbehövligt att prata om ibland? Kanske för att du är den jag allra helst vill snacka om sådant här med? Kanske för att du förstår mig som ingen annan verkar göra?

Ikväll har vi bestämt att vi ska följa en text som står på ett halsband som Louise fick av mig i julklapp. För kom ihåg: Life is short.hej 2011!

Så var även nyårsafton över... Och det blev en trevlig sådan, minsann!

Jag och Louise kom till Oskar, där resten av medlemmarna i bandet redan befann sig, vid sju-tiden på kvällen. Det blev en välkomstdrink (bra jobbat, Gurra!) och middag. Oxfilé Provencale hade grabbarna knåpat ihop, mycket gott. Glass och varma hallon på det.

Sedan satte själva väntandet igång - och det var ju rätt så trevligt ;-) Riktigt sjuka vänner har jag. Sjuka, men alldeles... alldeles underbara. Jag är glad att jag fick inleda det nya året med dem! En lyckad kväll, helt klart.
Louise & jagJonas, Sofie & Oskar


Det söta värdparetTolvslagspuss!Och så en till!


GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0