den lilla svarta

Som ni kanske inte vet, så vankas det ju gala nästa fredag! Bojan är det som drar ihop det hela och det ska bli jättekul, jag tror det blir lika roligt och lyckat som förra året :)
Jag hade lite panik över vad jag skulle ha på mig, men det är fixat nu! Hittade en uuurtjusig klänning på Åhléns, hör och häpna. Jag brukar inte riktigt hitta kläder där annars, men nu så! Det var "den lilla svarta" och satt faktiskt hur bra som helst. Det är inte ofta man tar på sig något och känner att det sitter perfekt.
Mycket användbar att ha nu inför vinterns alla festligheter!


på väg hem från lund

Idag har jag, mamma och Joel gått på en julmarknad på Kulturen i Lund. Vi kikade runt, åt körv och lussebullar. Mysigt!

Lite tråkigt att jag missar luciat och allt i Jönköping nu, men jag kanske hinner hem så att jag kan gå lite på julskyltningen i alla fall... Det är ju trots allt lite av en tradition :)



grattis mamma!

Idag fyller min kära mamma 53 år och vi befinner oss hos brorsan Simon och hans hustru (hustru, fru... hjälp, vad vuxet det låter!) i Lund. Igår kväll kom vi fram hit, vi hämtade upp min andra bror Joel på vägen och sen väntade en god middag hos Simon & Mia. En maaassa prat hela kvällen och sedan lade vi oss, jag var helt slut.

I morse smög jag upp vid åtta och duschade, sedan fixade jag, Simon och Mia en frukostbricka till mamma. Jag tog ton och därefter sjöng vi och gav henne paket. Mysigt :)
Denna dag har vi gått runt i Malmö! Trevlig stad. Och en massa danskar! Helt sinnes... Jag hittade i alla fall en mysig kofta och lite småjulklappar. Vi lunchade och gick runt flera timmar. Det var så skönt att "slippa" att tänka på jobb för en dag! :D

Ikväll blir det middag för födelsedagsbarnet. Joel kommer hit igen, jag antar att vi ska äta god mat och så kanske det blir ytterligare något paket... Det är väldigt trevligt när en stor del av familjen är samlad :) Väldigt mysigt att bli lite omhändertagen av sina bröder också! ;) Igår låg jag däckad i Joels knä medan han kliade mig på ryggen och Simon satt bredvid och pillade mig i håret. Kan det bli bättre liksom?

På tal om det - jag har beställt helkroppsmassage i veckan som kommer. 50 minuter med någon som klämmer lite här och var, hur skönt som helst ju! Fick nämligen presentkort på det av Gustav när jag fyllde år... Inte fel!

Ha en trevlig lördagkväll!

VENERDÌ

Nu är det fredag och inte så mycket att göra på jobbet. Fast, jag har haft det väldigt trevligt! Och jag har pratat med en gammal klasskompis som jag väl inte har snackat med sedan jag var kanske 9 år... Kul!

Senare i eftermiddag bär det av till Lund med mor. Vi ska fira hennes födelsedag imorgon tillsammans med mina kära bröder, vilket blir mysigt, som alltid <3

Och pojkvännen sliter nog just nu på en cateringfirma i Gränna... Han kom ju till Dreamhack igår morse och ska vara där till söndag, men gjorde en liten paus för att provjobba. Glad för hans skull! Kan dock tänka mig att man är trött när man endast sovit fem timmar i en sovsal med massa annat folk och drack PowerKing till frukost... Första dagen på nya jobbet, yeah! Haha! Men är man nörd så är man, antar jag. ROFLMAO ;)

Nepp, nu slutar jag om 20 minuter. Och det är redan mörkt. Klockan är tjugo i två. Vad hände?

nostalgi

Igår kom jag att tänka på det bildspelet vi i Decent (eller, ja, det var antingen Olivia, Sara eller Sofie) gjorde till vår låt Stay, och så tittade jag på det på youtube där det faktiskt finns utlagt.
Det är nog det mest spröda/vackra/sorgsna som vi någonsin åstadkom med bandet, enligt min åsikt. Olivia skrev låten (vilket hon gjorde mycket bra!), men man kunde liksom ändå känna att man sjöng låten med känsla, att det handlade om en själv. När vi sjöng den tänkte jag på sådant som hade hänt mig...

Jag lade ut videon på facebook igår, men jag lägger ut den här också, bara för skoj skull. Och bara för att jag blir så nostalgisk när jag lyssnar på den!



softad hy

Okej, det är dags att hoppa i säng, men jag ska bara visa er det senaste som jag lärt mig ur min fantastiska Photoshop CS3-bok :) Nämligen knepet att softa hyn så det ser sådär riktigt fejk ut! Haha. Man kan ju dock välja hur mycket nersoftat man vill ha det. Jag har även lagt på en så kallad Hollywoodglans på det hela...



Före



Efter


Även att det inte ser så verkligt ut så är det ju kul att testa lite! Fatta vad mycket man kan göra egentligen...

Nepp, det är ju en dag imorgon också (hata det uttrycket), så godnatt!


edward vs jacob

Nå? Vad tycker ni? Det heta diskussionsämnet just nu!

Jag och Gustav var alltså på New Moon igår, vilket var väldans jättemysigt :) Jag hade inga förväntningar på den faktiskt, eftersom att alla har sagt så mycket olika saker om den... Men jag tyckte att den var bra! Inte lika bra som ettan, nej, men helt klart sevärd.

Edward eller Jacob?
När Jacob svingade av sig sin t-shirt för att torka Bellas blod efter den "lilla" mc-olyckan gick det ett sus genom den kvinnliga delen av publiken... Varför det? undrade jag. Haha. Allt tjat om denna Jacob! Jag tyckte mest han såg ut som en förväxt bebis med tvättbräda.
Nej, Edward vinner med hästlängder. Det tyckte både jag och Gustav faktiskt ;)

Om man nu ska vara så himla ytlig! Bara för skoj skull liksom :)

Mäktig kärlekssaga annars. Den där förbjudna kärleken som tydligen är så stark att den bara inte kan motstås. Det är tydligen en hit just nu! Alla tjejer blir kära i vampyrer. Eller tja, nästan.
Jag är kär i min pojke :)


en onsdagmorgon

Eftersom de ska byta ut golvet i köket idag så har vi flyttat ut bordet, soffan och stolarna, så jag fick helt enkelt ta en frukost vid datorn. Inte mig emot dock! Med lite Eros Ramazzotti strömmandes ur högtalarna är det riktigt trevligt faktiskt.

Idag ska jag leka receptionist igen, som vanligt, och därefter blir det en sväng till IKEA med Sara. Lite presentköpande tror jag allt... Vid fyra ska jag möta upp min söta arbetskompis Måna och så ska vi fixa lite mat innan vi beger oss till Framtiden AB för att jobba.

Och klockan 21 blir det bio med min älskling! :) Äntligen ska man få se New Moon och verkligen se vad man själv tycker. Jag har hört så mycket olika åsikter om den, så nu blir det upp till bevis!

Det kommer att bli en riktigt lång dag, det känner jag på mig. Jag som brukar vara helt slut vid åtta... Men skoj :)



Nyinköpt ring från H&M (svarta) och en ring som
mamma gjorde åt mig på sin silversmideskurs :)


sådan mor, sådan dotter

Jag och mamma är helt uttröttade.
Igår morse kom hon in till mig för att hämta sin borste som på något lustigt sätt hade hamnat på mitt rum. Jag låg i sängen, alarmet hade just ringt och jag var helt stört trött, ville bara somna om. När hon såg att jag var vaken kom hon fram till sängen och strök mig över kinden.

Mamma: Godnatt...
Jag: Godnatt...
Mamma: Eller nej, godmorgon...!
Jag: Haha, godmorgon...

Det var väl önsketänkande, kan jag tro.


jobbijobbi

Ska alldeles strax sticka iväg till min reception igen, bussen går om en kvart!
Igår var det en alldeles vanlig jobbdag, hade ingen ledig tid alls. Men hann i alla fall få en del bilder från min och Oscars lilla photoshoot för ett tag sen :)

Ha en trevlig dag!



glögg & pepparkakor

Söndag igen. Lite mys med Gustav och lite jobb.
Jag är helt slut! Det tär på krafterna att jobba så mycket på olika ställen. Okej, jag har två jobb, men ändå. Och nej, jag klagar inte! :)

Känns i alla fall helt perfekt att få krypa ner i soffan nu tillsammans med mamma, dricka lite glögg och äta pepparkakor med ädelost.

Hoppas att alla har haft en bra helg!


Min fina mamma & jag


mammi

Just nu sitter jag väl mest och drömmer mig bort. Längtar tills i vår, då jag förmodligen får komma och hälsa på dig där nere! :)

Annars har jag väl en mysig hemmakväll för mig själv, men senare kommer Gustav och sover här. Min pojk.

Min mamma är söt. Hon håller på med en kurs i silversmide hela helgen och idag kom hon hem med ett litet sött halsband till mig. ELLEN är inknackat i en silverbricka, samt tre små hjärtan. Imorgon ska hon dit igen och då har jag gjort en liten beställning... Vi får väl se om det kan bli något av det :) Jag tycker om min mammi!



Bling bling ;)


la musica italiana

Tiziano Ferro har mycket fint att lyssna på. Favoriten är Indietro,
men den här spelas också ganska mycket i mitt rum för tillfället :)

Tiziano Ferro - Il Regalo Più Grande 



GENOVA

Nu när jag inte har så mycket att göra på jobbet (det är fredag = inte så många som ringer) kan jag sitta och kolla runt lite på internet... Just nu har jag kikat på lite Italienbilder på google och jag kan konstatera att jag vill tillbaka snart! Jag har ett sådant sug så det är inte klokt.

Hittade en maffig bild på Genova. Den staden alltså... Så mäktig! En stor hamnstad, samtidigt som den klättrar uppåt bergen på det där speciella italienska sättet... Alla borde få besöka Genova någon gång i sitt liv!



Voglio tornare a Genova... presto!


<3




15 månader med världens finaste kille idag

Jag älskar dig






vaccinerad och invalidiserad.

Jobb igen nu då! Inte så många som ringer för tillfället, eftersom att det är lunchtajm. Så då passar jag på att smita in lite här...

Det blev vaccinering igår trots allt! Jag kom fram till Bäckadalsgymnasiet vid kanske tio i fem och såg den fruktansvärt långa kön. Kanske 20-30 meter. En stund senare upptäckte jag att jag inte hade sett hela kön, utan att det var lika mycket folk till. Det var lite trist att jag kom dit ensam, för då fick jag stå där och huttra i två timmar alldeles själv. Ja, två timmars köande utomhus blev det. Och när jag kom in i byggnaden fick jag vänta ytterligare 45 minuter... Helt sjukt! Precis när jag hade kommit innanför dörren sa en sjuksköterska till folket bakom mig att de nog inte skulle hinna vaccinera sig idag. Jag blev halvt panikslagen och tänkte att jag hade stått och väntat i onödan, jag skulle kanske inte ens hinna få den!
Som tur var så hann jag i alla fall. Jag hatar att få spruta, det där sticket är så läskigt. Man känner hur någonting som egentligen inte ska vara där tar sig in i kroppen...
Så, efter tre timmar fick jag alltså den efterlängtade (!?) sprutan.

Natten var konstig. Varje gång jag skulle vända mig om vaknade jag och jag fick själv lyfta armen till den ställningen den skulle ligga i, för det gjorde så ont.
På morgonen var typ hela handen svullen, men det gick över :) Nu känner jag mig bara lite invalidiserad; det gör ont när jag rör armen och den är lite lagom stel...

... synd om mig va!?



Nysprutad och nyklippt

en dag på jobbet

Sitter här i min lilla reception, ganska hemtrevligt faktiskt. Dock inte så mycket att göra, men det funkar bra ändå :)
Snart får jag äta min efterlängtade lunch, magen bara skriker!

Hämta mobil, sen klippning. Mamma föreslog att jag skulle vaccinera mig på torsdag istället, så slipper jag missa jobb ifall man blir lite småsjuk av den där äckelsprutan.

Bara en kvart kvar nu!

hej och hå, kämpa på!

Jag är inte van vid att jobba såhär mycket, är alldeles slut på kvällarna! Men det är bara positivt :) Ju mer jobb, desto mer pengar, right?
Idag vart det receptionen 10-14 som gällde först. När jag hade slutat åt jag min matlåda och begav mig mot stan. Vid fyra gick jag till Framtiden AB och började ringa runt studenter. Måste säga att en del (okej, ganska många!) där uppe i norra Sverige låter så otroligt lama! Jag vet inte om de är det eller om de bara låter som om de vore det...
Mamma kom och hämtade mig klockan åtta, det blev lite handlande på Konsum (där jag mötte på KK slash Ray slash Kristofer) och sen åkte vi hem. Mamma hade sytt ett litet gosedjur med en bjällra i till våra grannars nyfödda son så vi plingade på och fick möta denna söta lilla varelse! Melvin hette han och var en riktig liten goding. Mamma satt med honom på magen en lång stund och bara hade det gott, det såg man allt. Riktigt trevliga grannar har vi :)

Kort sammanfattning av morgondagen: jobb, hämta ut min mobil, klippning, vaccinering, kanske jobb igen...



Min lånemobil medan min kära Sony Ericsson
varit på lagning...


fröken envis

Jag har suttit och redigerat lite bilder ikväll.
Bilder på en sjukt envis dam.
Du vill och du kan!

Tänker på dig. På er.
Hoppas att Olivia kom ihåg att ge dig en kram från mig innan idag.



whitney houston

Tänk vilken röst hon hade (har?)!
Synd att hon var tvungen att förstöra sig själv...



jobb & mys

Helgen har bestått mestadels av jobb och Gustav skulle jag tro. I fredags var det ju receptionist som gällde och på kvällen träffade jag Gustav. Han, jag och mor hade en riktigt myskväll framför tv:n, Idol stod på programmet och det var väl för väl att Eddie åkte ut!? Visst, han hade fin personlighet, men själva rösten var väl inget att hurra över...
På lördagen blev det jobb igen, telefonjobbet den här gången. Gustav och hans papi hämtade därefter upp mig och vi åkte till deras place. (Btw, världens mysigaste hus!). Vi hyrde film och tittade på Körslaget. Tur att Olas kör vann, det var de värda! När båda körerna skulle sjunga den vackra Caruso blev jag nästan nervös. De skulle inte få förstöra den fina låten för mig! Första kören sabbade den totalt, men Olakören lyckades ganska bra, tack och lov.  
Filmen glömde vi titta på, kom vi på idag. Ehe.

Kom förresten inte in på telefonjobbet idag, min "nyckel" hade slutat fungera. Vi stod och försökte i kanske en halvtimma, men det gick inte. Weird. Får komma tillbaka imorgon.

Har redigerat några bilder nu men mmmm, nu luktar det mat!

Hur har er helg varit? :)

receptionist - javisst!

Första dagen på nya jobbet alltså. Jag kom till Grant Thornton vid tio-tiden och blev runtvisad av en kvinna som annars brukar sitta i receptionen (men som nu ska fokusera på lite andra grejer istället). Hon visade mig de tre våningarna och presenterade mig för mina nya vänner växeltelefonen, frankeringsmaskinen och kopieringsapparaten... Tja, ungefär sådär.
Sedan började jag helt enkelt! Det ringde inte många under de resterande tre timmarna så jag fick inte göra så mycket... Satt mest och kladdade på ett papper och läste lite i en bok. Frankerade 49 kuvert. Kopierade ett papper. Svarade när det ringde i telefonen (kanske ca 7 gånger). Slog in några pärmar som skulle skickas iväg.
Det blir nog mer att göra när jag väl kommer in i det, skulle jag tro! Men det verkar helt okej :)



det gäller att hänga med...!

Tråkigt att jag så hastigt missar de två sista dagarna på mässan på Elmia...
... men roligt att jag imorgon ska börja jobba som receptionist på halvtid!

Ja, det är alltså min käre coach som erbjöd mig jobbet i eftermiddags. Receptionist på revisionsföretaget Grant Thornton. Och om jag ville ha det var jag tvungen att infinna mig där kl 10 imorgon!
Missar alltså mässan och det var ju tråkigt... Vet inte om de kickar ut mig från Memu då, hope not! Jag gillar verkligen att vara mässvärdinna!
Men jag måste väl tänka på min situation liksom. Två dagars jobb på en mässa eller receptionisttjänst på halvtid?

Har jobbet till 18:e december om jag inte minns fel. Kan finnas chans till fortsatt efter jul. Hur kommer det sig att det dröser jobb över mig nu helt plötsligt?! Nej nej, jag klagar inte :) Bara undrar!

Så i fortsättningen blir det alltså receptionist halva vardagar och ringa-runt-jobbet vissa kvällar och helger, när jag behagar helt enkelt. Oh, det känns bra när lite pengar börjar rulla in... :) 


hjälp...

Jag borde ju hoppa upp ur stolen och skutta av glädje, men oj vad det blev jobbigt helt plötsligt!

världen är bra liten ibland...

Idag var det alltså jobbdags på Elmia! Kul med mycket folk :)
När jag hade slutat träffade jag mamma (som stod i en monter på dagens mässa tillsammans med andra från sitt företag) för att äta lunch. När vi hade gjort det tog vi oss en sväng runt i alla hallar och kikade lite, för jag har ju egentligen aldrig varit inne på någon av mässorna, jag har bara jobbat i entrén.
När vi kommer in i en av hallarna ser jag en stor skylt där det står "Italia" på, så jag förstår att det är där som de italienska företagen visar upp och presenterar sig. Jag drar med mig mamma åt det hållet och väldigt fort får jag syn på en kvinna som jag känner igen... Hon tittar mot mitt håll och ropar "Hej Ellen!".
Då kom jag ju på det... Det var Louises faster Monika (Monica?)! Hallå sammanträffande?! Jag och mamma gick fram, jag kramade om henne och frågade vad hon gjorde där ;) (Jag menar, hon bor ju på Sardinien!) Det visade sig att hon hade följt med ett företag dit för att hjälpa till med översättningen.
Jag blev verkligen paff. Louises faster var alltså med när Luca hämtade upp oss på stationen i Milano när jag och Louise kom dit i februari. Så jag träffade henne den kvällen, det var därför jag kände igen henne...

Tjaa, världen är allt bra liten ibland!

elmia subcontractor

Idag har jag varit på infomöte på Elmia inför veckans mässa, Elmia Subcontractor. Det är en riktigt stor mässa med folk från hela världen typ... Det ska bli roligt, man blev taggad när man såg hur mycket som egentligen var i full gång där idag, dagen innan mässan börjar :) Spännande!

Nu börjar det bli mörkt ute och jag ska strax kila till bussen och åka till jobbet nere på Smedjegatan. Det funkar bra, alla som jag ringer är helt okej trevliga, men igår fick jag mig en riktig utskällning av en tant. Hon anklagade mig för att försöka tvinga henne att flytta till Umeå kommun... Fattade inte riktigt vad hon snackade om, men hon halvskrek och slängde tillslut på luren i örat på mig. Trevlig kärring det där!

Så i veckan blir det dubbeljobb. Först Elmia 8.30-13.00 och sen, på kvällen, mitt ringa-runt-jobb hos Framtiden. Det kommer kanske bli lite tröttsamt, men det ska jag verkligen klara av :) Jag tänker på pengarna!



Tänk vad glad man kan bli av ett mail! :)

knäppskalle

Idag blev det jobb några timmar igen. Nu har vi matlaget här, så jag är proppmätt.

Imorgon är det infomöte inför veckans mässa på Elmia. Hoppas på att det blir en rolig mässa och tror faktiskt att det kan bli det, i och med att det är Underleverantörsmässan och det brukar vara folk där från en massa länder! Kanske får prata lite italienska eller franska...? Det blir till att plugga in lite användbara engelska termer också antar jag, haha.

Snart kommer självaste gospelle hit. Det är så mysigt att få somna i en varm säng tillsammans med den man tycker om.



myskväll!

Idag blir det en riktig myskväll med mor min. Det är alltid lika trevligt, så klart! De senaste kvällarna har jag mysat framför film slash Idol med Gustav och det sitter ju aldrig fel det heller :) I like myskväll, helt enkelt.

Idag tänkte jag att jag skulle börja jobba på Framtiden klockan 11, men när jag kom dit fanns det ingen där som kunde släppa in mig... Så jag följde med mamma till IKEA och när jag kom tillbaka vid ett så kunde en arbetskompis öppna åt mig, som tur var. Det blev alltså några timmars jobb idag och det lär bli det imorgon också. Det känns så skönt att kunna tjäna lite pengar!

Nu har jag suttit en stund med en bildbehandlingsuppgift. Jag ligger lite efter med den kursen nu... Antar att det kan bli så när det inte finns några måsten eller deadlines! Men nu sätter jag fart igen och tar tag i en uppgift som ska lämnas in när man känner för det. Man ska bildbehandla en bild, vilken som helst som man har tagit, och beskriva varför man gjort som man gjort, budskapet med bilden, referera till lektioner eller kurslitteratur osv.

Jag valde en bild på Matthew Bellamy som jag blev nöjd med och förstärkte den lite :)


Före



Efter


Jag ville liksom få fram herr Bellamy, lysa upp honom lite. Det är han värd tycker jag ;)

Nu är det strax mat och sen blir det filmtajm med mami. Slumdog Millionaire. Jag har redan sett den dock, men den är värd att ses några gånger till!

Ha en trevlig lördagskväll!

sätt igång!

Min självdisciplin, kom tillbaka! Kom hit!
Jag måste städa, jag måste byta lakan i sängen, jag måste lägga in kläder i garderoben, jag måste plocka ner tvätt, jag måste kolla igenom min digitala bildbehandling... Gah!

Nej, nu sätter vi igång.

national registration

Okej, jag har gått språk, men någon superexpert på engelska är jag då inte! (Konstigt, vi som hade en så bra engelsklärarinna...)

På jobbet
Mannen i andra ändan av luren: Hallo?
Jag: Hej, mitt namn är Ellen och jag ringer på uppdrag av Umeå kommun! Vi håller på med en undersökning gällande folkbokföri...
Mannen (med brytning): Excuse me, can you take it in english?
Jag (lätt panikslagen): Ehmm, sure. I'm calling from Umeå kommun... ehe. We're doing a research... ehm... (Vad sjutton heter folkbokföring?! Hjeeelp!)... Do you live in Umeå?
Mannen (aningen förbryllad): Yes!?
Jag: OK, that's all I wanted to know, thank you, bye!

Svettigt alltså. Jösses.



Ifall jag någon gång skulle få problem med synen skulle det kanske
inte vara några större problem trots allt... Ballt!


BRRRRR!

Det snöar visst, upptäckte jag nyss. Inte konstigt att jag fryser som bara den, det är svinkallt!

Idag har jag gått på ett infomöte om Jobbgarantin på Arbetsförmedlingen... I och för sig kan jag inte ens ta del av pengarna eftersom jag pluggar två små pluttkurser (även fast jag tar inte studiemedel från CSN!), men det ska jag tydligen säga till dem nästa gång. Allt där tar en sådan himla tid.

Jag har även åkt hem till mor och nu sitter jag här och gör ingenting. Jo, fryser. Vill ha värme!
Vid halv fem ska jag åka ner till stan för att börja ringa runt till studenter igen vid 17-tiden.

Förresten, är det någon som vet hur man lägger upp videos här på bloggen? Typ från youtube, för det ska väl gå va?

Ta hand om er!



Gaaah, värme...


nu sätter vi igång!

Ringde min jobbcoach för en stund sen, trots att jag kände mig tjatig. Men klart att man vill veta när man ska börja jobba! Han sa att jag kan börja i eftermiddag, så vid halv fem ska jag befinna mig nere på stan.

Ja, nu sätter det igång, äntligen! Så mycket som jag (förhoppningsvis) kommer att jobba den här månaden har jag aldrig jobbat på en månad förut... Det är bara att tacka och ta emot :)


un attimo di pace

Okej, det blev inget jobbande idag, så han ringer mig nog imorgon istället! Jag har ju i alla fall fått jobbet, vilket jag är superglad över :)

Det känns som om jag har fått lite belöning för allt slit! Äntligen! Jag behöver verkligen pengar och om detta går vägen så kommer det att komma in lite på kontot om ett tag.
Inte nog med att jag har fått arbete av min coach, de ringde också från mitt mässjobb och frågade om jag hade möjlighet att jobba 10-13 november på Underleverantörsmässan... Självklart tackar man ja! Eftersom ringa-runt-grejen är på kvällarna så kommer jag även hinna med att jobba på Elmia :)

Ja, det går lite bättre nu helt enkelt. Jag har gått hemma hela dagen och inte gjort någonting alls och trots det har jag inte känt mig sådär rastlös som jag brukar göra. Nu vet jag att någonting kommer hända! Och det behövs i min vardag, det vet jag. Jag ser fram emot att jobba och jag ser fram emot att tjäna pengar - det känns så himla härligt!



:D


måndag... jobb?

Jag ställde klockan på nio i morse och ringde min coach för att kolla läget om jobbet som jag hade blivit erbjuden. Han sa att jag självklart hade fått det! :) Dock skulle han höra av sig senare om när jag ska börja, men det blir väl i eftermiddag eller imorgon eftermiddag kan jag tänka mig.
Jag ska sitta och ringa runt till studenter på Umeås universitet och informera dem om att de måste folkbokföra sig i Umeå om de bor där. Låter lite halvknäppt, men varför inte liksom! Det är alltså ingen försäljning så att man får betalt för varje grej man säljer, utan detta är bara information till studenter. Eftermiddagar och helger, kanske lite sura tider, men vad gör man inte för att få pengar...!

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen så att jag kan vara beredd när han ringer!




















Usch, jag kände mig verkligen hemsk... ;)

en ganska läskig & mysig helg

Hoppas att alla har haft en trevlig helg och kanske en läskig Halloween?

Fredagskvällen var kul, fint folk hos Martin och så var det ju roligt att klä ut sig och sminka sig såklart :) Vi snackade mest, åt, drack och lekte diverse lekar. Jag kände mig inte så fager den kvällen, men det hör ju till när man klär ut sig till ett lik va?
Jag och Gustav använde oss av ett vitt hårspray och det räckte inte med en dusch innehållande två schamponeringar för att få bort allting, utan det krävdes allt en andra dusch, så nu ska nog kletet vara borta! Men det var det värt, vi såg så läskiga ut så ;)

Lördagskvällen spenderades hos Gustav, med Gustav. Vi åkte ut till hans mamma i Gränna, det är så mysigt där! Hyrde film, köpte godis, kollade på Körslaget (tråkigt att Amys kör åkte ut...) och även filmen Marley & jag. Mysig och en aning sorglig.

Imorgon bitti ska jag ringa till min jobbcoach. Han erbjöd mig jobb i fredags under november månad! I sådana fall ska jag börja redan imorgon eftermiddag, men jag har inte fått tag på honom än... Håller tummarna!



The Corpse Couple...


RSS 2.0