2012-08-29

Det var minst fem månader sedan jag var sjuk, så det var väl på tiden antar jag. Natten till igår vaknade jag upp med feber och ont i halsen, så jag fick snällt stanna hemma från jobbet. Vilken tur att jag har en så fin kille som tar hand om mig; köper frallor till frukost, lagar lunch och fixar och donar. Jag stannade hemma idag också, men nu känner jag mig bättre. Det är bara halsen som strular, men det får den väl göra bäst den vill, jag har andra saker för mig. Två dagar kvar på jobbet och imorgon får vi hålla tummen för att det går vägen på ett litet möte... Hoppas!



casa

Snart är det sovdags. Jag ligger ensam i sängen i Simons lägenhet, medan han är ute och rumlar med grabbarna på stranden. Jag passar på att ta tillvara på hans lilla mysiga lya så mycket jag bara kan, för snart går det inte längre. Vi ska nämligen skriva kontrakt på en gemensam hyreslägenhet imorgon. Vi ska bli sambos i oktober - på riktigt! Wow.



testing testing

Äntligen kan jag logga in via blogg-appen! Det i sin tur måste betyda att min blogg nu flyttats över till den nya plattformen, det blir spännande att se om så är fallet nästa gång jag loggar in på datorn. Hoppas!

Jag har min sista jobbvecka framför mig, i telefonväxeln där jag har jobbat de senaste fem månaderna. (Behöver jag nämna att tiden gått otroligt fort...?). Det kommer bli lite vemodigt att lämna kollegorna, men jag hoppas att bemanningsföretaget kan ha något annat på G!

Just nu ska jag i alla fall njuta av en ledig söndag - mys med min lilla brorsdotter och lunch hos killens föräldrar. Fint!



musiken

De senaste månaderna har jag förstått vad jag vill satsa på framöver. Jag har inte börjat känna sug efter plugga vidare. Inte än i alla fall. Just nu är det enda jag vill att satsa på bandet, försöka komma någonstans, vart som helst. Jag dagdrömmer om bandbussar, små turnéer, gig, bra musik... Vi har legat lågt ett tag med bandet och det har gått upp och ner, det har varit lite jobbigt. Men nu tror jag att det börjar arta sig, nu ska vi ta steget ut och satsa - på riktigt. Gå gärna in på vår tumblr, den är inte riktigt fixad än, men där ligger i alla fall två av våra inspelade låtar. Enjoy!



rimforsa

Det blev utflykt i helgen och det bar av till Rimforsa, där killens släkt har sommarstuga. Och vad fint det var, så fridfullt! Stor och härlig sjötomt med flera bryggor. Jag tog årets första dopp (!) i Sverige, har bara badat i Grekland i sommar annars... Svalkande!






"Såhär äter sniglar!"

rhodos 2012

Medan jag stör mig lite smått på att min blogg aldrig flyttas över till det nya systemet (vilket betyder att jag inte kan använda mig av blogg-appen på min iPhone), tänkte jag slänga upp några bilder från vår Rhodos-resa i juni. Jag blev medbjuden av killens föräldrar och det var riktigt lyckat. Den semesterveckan behövdes verkligen. Mmm.


















buona notte

Det här har jag gjort idag:



Fyndat smycken.



Hämtat paket innehållande bland annat vietnamesiskt godis.



Ätit passionsfrukt.


Och nördat mig med kameran, så klart. Annars skulle jag inte ha bjussat på dessa konstverk.

RSS 2.0