un giorno...

Idag för ett år sedan, den 9:e mars 2011, vandrade jag runt på Genovas gator, i Italien, med min bästa vän. Dagen innan, på eftermiddagen den 8:e, anlände vi till staden efter en dag på resande fot. Och ja, det blev ett kärt återseende eftersom att vi hade besökt staden ett par dagar två år tidigare.

Jag och Louise hade äntligen kommit iväg! Denna resa, som vi hade pratat om så länge. Den blev äntligen av. Vi visste inte alls vad som väntade oss; var vi skulle bo, vad vi skulle göra, vilka vi skulle träffa. Det enda vi hade var våra 30-kilospackningar och några nätter inbokade på ett B&B. Och varann.

De tre månaderna vi fick tillsammans i vårt Italien kommer jag för alltid att minnas. Vi lyckades få hyra ett rum i en lägenhet i ett så fint område i staden, vi lärde känna ett par svenska tjejer och deras italienska kompisar, vi hittade en favoritbar och återkom dit regelbundet (väldigt regelbundet...) för att prata med våra nyfunna vänner där, vi såg oss omkring längs den liguriska kusten, vi solade och badade, vi åkte på utflykt till Milano, vi fick skjuts med The Ark och deras manager mitt i natten, vi besökte Torino, vi gick ut och dansade, vi åt aperitivo och drack drinkar, vi låg och snackade i våra sängar till långt in på natten... Jag skulle kunna hålla på i evigheter, men kanske ska bespara er det ;-) Det var i alla fall min livs bästa resa. Och jag hade världens bästa resesällskap. Utan min Louise hade det inte blivit samma sak, inte på långa vägar! Vi upptäckte inte bara en massor av saker tillsammans, vi fick även den ypperliga chansen att lära känna varandra bättre. Och vad glad jag är över det.

Nu, såhär ett år senare, kan jag bara inte förstå att tiden kan ha gått så fort. Jag är nostalgisk som bara den och passar därför på att slänga upp ett gäng bilder från vår Italienvistelse!
Enjoy.


image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description


Jag tyckte inte att det behövdes några bildtexter...


Kommentarer
Postat av: Mariam. A

Fan vilka härliga biilder!! :DD

2012-03-09 @ 15:40:15
URL: http://mariamasgharikaulitz.blogg.se/
Postat av: Louise

Absolut bästa resan och bästa resesällskapet! <3 Kom att tänka på en sak, det är snart ett år sedan vi var i Milano och på Gattopardo, vi lovade ju att det inte skulle dröja så länge till nästa gång ;)

2012-03-09 @ 15:48:04
URL: http://thoughtsofagirl.blogg.se/
Postat av: Lina S

Sååå härliga bilder!!

2012-03-13 @ 11:39:21
URL: http://linastrandh.se.
Postat av: Jennifer

Vilka härliga bilder! :-)

2012-03-26 @ 20:55:13
URL: http://jenniferl.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0