blogg-strul

Nu har jag fått svaret varför jag inte kan logga in via Blogg.se's app. Min blogg har helt enkelt inte flyttats över till det nya systemet än. Någon mer som råkat ut för det? Jag har den senaste tiden undrat varför folk hela tiden klagar på, eller beundras av, det nya utseendet här på bloggen. Vaddå nytt utseende? Hos mig ser det ut precis som det har gjort innan. Min blogg har alltså inte flyttats över än och det är därför det inte går att logga in via appen. Det är ju lite trist så klart, men jag hoppas att det löser sig snart.

Min helg spenderade jag på Öland. Jag och Simon åkte dit för att hjälpa mor min med hennes nyanlända gäststuga. Men det blev även tid över till annat, som att gå härliga promenader och träffa släktingar. Jag var tvungen att åka hem i söndags kväll eftersom att jag jobbar, men på torsdag eftermiddag åker jag tillbaka igen. Till mitt Öland. Det här är första sommaren som jag spenderar hemma i stan och jag trodde att det skulle gå utan problem, men hjälp, vad jag saknar ön. Får åka dit så ofta jag bara kan.



Kvällspromenad över alvaret, sommaren 2010.

Kommentarer
Postat av: Lotta

åh, tack Ellen!

2012-07-17 @ 23:23:49
URL: http://enlitenlotta.blogg.se/
Postat av: Peter

Wow! Vilken söt tjej!!

Har fru och barn så raggar inte men man måste ju få ge en komplimang och så får man hoppas du blir glad :-)

2012-07-19 @ 16:33:08
URL: http://peternordin.blogg.se/
Postat av: Clara

Det är bara att radera appen och sen ladda ner den igen så funkar det! Va söt bild på dej!



SV: Tack va gullig kommentar, det är sådana som keep me going strong. Jag funtar faktiskt starkt på att starta en webshop och sälja liknande bohemiska väskor, kika in igen för mer info&inspo. Tjingeling!

2012-07-20 @ 18:44:45
URL: http://bohemhoe.blogg.se/
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Hej, säg gärna vad du tycker om mitt nya "åsikter&tankar" inlägg, har jag rätt eller fel? Vad borde jag ha ändrat? http://jaasses.webblogg.se/2012/july/crazy-world.html#comment (direkt länk)

-

Annars vad ska du hitta på idag? :)

2012-07-23 @ 06:33:50
URL: http://jaasses.webblogg.se/
Postat av: rebecca - modeblogg med outfits

Du har nog inte fått det nya än bara.. Det kommer, det kommer! :D Fin du är!

2012-07-25 @ 21:50:10
URL: http://fashionminded.se
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Öland verkar vara så himla trevligt & vackert ställe. Jag måste boka in en trip dit, det är ju nästan pinsamt att vi har två stora öar i sverige och att jag bara varit på en av dom. Skärpning.

2012-07-30 @ 14:50:14
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0