nattmacka

Godkväll på er :)

En rostad macka och ett glas med o'boy sitter alltid fint såhär på nattkröken. Och det känns skönt att veta att man ska få njuta lite av en sovmorgon!
Hela min rygg värker. (Bästa botemedlet: Sätta sig vid datorn och utsätta den för ytterligare påfrestningar!?) Jag har nämligen suttit och sorterat och rensat ut en massa grejer hela dagen. Tänk att man har samlat på sig så många kollegieblock under gymnasiet bara :O För att inte tala om alla papper, stenciler och små arbeten... Det tar ju evigheter att få ordning på't. Dock är det ju väldigt skönt när det är klart :D

På vägen till IKEA tidigare idag la jag märke till att de har tagit bort en massa träd och buskar på ett av de ställen där överfall på tjejer ägt rum. Vad hemskt att man ska behöva göra så för att inte en störd människa ska kunna dra in en tjej där inte någon annan ser och våldföra sig på henne! Det är givetvis bra att man försöker göra något åt saken, eftersom man ju inte ha fått tag i gärningsmannen än. But still... tragiskt.

Okej att jag har sovmorgon, men nu är det nog dags att dra sig mot sängen i alla fall :)
Natti.




Kommentarer
Postat av: Anonym

haha, skönt sätt att ta sig runt ett problem på. undrar vad dom gör för att fånga'n?

Ett tips till den rostade mackan är att göra en minnesota sandwitch av den! smeta smör på, och häll en blandning av kanel och socker över alltihop! kalasonyttigt!

2009-01-19 @ 19:54:02
Postat av: Dag Gulag;)

Ovanstående signerat Simon..

2009-01-19 @ 19:54:55
URL: http://daggulag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0