min måndag

Då var det måndag igen! Jag ska väl inte förvånas över hur snabbt helgen går, för det har jag gjort så många gånger förut. Idag upptäckte jag att jag kan ha utvecklat något sorts kaffeberoende... Jag skippade kaffet på morgonen på jobbet och även efter lunch. Men då, när jag hade ätit upp min matlåda, kom den där jobbiga koman krypandes. Och slog till som bara den. När eftermiddagsrasten kom sprang (läs hasade) jag ner till cafét på hörnet och köpte en mugg innehållandes den livsfarliga drycken. Och livet kom tillbaka. Är inte det sjukt?


Fixar och trixar med nya kameran.Tar kort på min middag. Mumma.


serata

Lördagskvällen blev ladies night, no boys allowed. Louise kom över efter jobbet, vi drack gott, åt min hemmagjorda pizza och tjötade en hel del. När klockan var över elva tog vi bussen ner till stan och började på Twin City, innan vi drog oss mot O'Learys för att dansa. Det började bra, men musiken blev bara sämre och sämre, lite av en besvikelse. Men vilken tur det är då att man är i världens bästa sällskap! En kväll med Louise är liksom en bra kväll, det kan aldrig bli dåligt, var man än befinner sig.

Nu har jag intagit soffläge och tänkte spendera söndagen ungefär precis här.


Bästis

kamera!

Jag har blivit med systemkamera! Jippie! Genom Blocket köpte jag en Nikon d3100 och än så länge är jag supernöjd. Jag har ju dock en hel del att utforska vad gäller alla inställningar och så vidare... Puh! Men kul är det! Nu ska det fotas, minsann. 


Finaste med sin kamera.

blogg-strul

Nu har jag fått svaret varför jag inte kan logga in via Blogg.se's app. Min blogg har helt enkelt inte flyttats över till det nya systemet än. Någon mer som råkat ut för det? Jag har den senaste tiden undrat varför folk hela tiden klagar på, eller beundras av, det nya utseendet här på bloggen. Vaddå nytt utseende? Hos mig ser det ut precis som det har gjort innan. Min blogg har alltså inte flyttats över än och det är därför det inte går att logga in via appen. Det är ju lite trist så klart, men jag hoppas att det löser sig snart.

Min helg spenderade jag på Öland. Jag och Simon åkte dit för att hjälpa mor min med hennes nyanlända gäststuga. Men det blev även tid över till annat, som att gå härliga promenader och träffa släktingar. Jag var tvungen att åka hem i söndags kväll eftersom att jag jobbar, men på torsdag eftermiddag åker jag tillbaka igen. Till mitt Öland. Det här är första sommaren som jag spenderar hemma i stan och jag trodde att det skulle gå utan problem, men hjälp, vad jag saknar ön. Får åka dit så ofta jag bara kan.Kvällspromenad över alvaret, sommaren 2010.

blogg-appen

Kan inte den börja fungera snart?!

en regnig söndag

Ja, regnar är just vad det gör. Jag kan fortfarande inte förstå att det faktiskt är juli, det är sommar. Men det är väl ingen idé att klaga, utan bara hoppas på att solen vill börja visa sig lite.

Tidigare idag trotsade jag regnet och åkte ner till den internationella matmarknaden (för tredje gången!) för att kika runt tillsammans med Louise. Hon fick med sig lite pecorino och cannoli från Italien-ståndet och jag var tvungen att köpa med mig lite sicilianskt mums, jag också.

Nu har vi landat hemma hos pappa och Simon plinkar på gitarren, som vanligt ;-) Men då får ju jag tid till mitt, så jag klagar inte.festival 2012

Äntligen har jag möjlighet att kasta ut lite bilder från vår vistelse på Sweden Rock i Sölvesborg i juni. Vilken festival... Det var, helt klart, en av de bästa upplevelserna i mitt liv. Så fort nästa års biljetter kommer ut ska jag köpa mig en. Och jag hoppas (och tror) att de andra är på också!


Min kärlek och jag


Rival Sons var grymma

Min fina vän och jagVdelli från Australien var nog största skrällen ändå. Helt sjuka!

skulls

Jag har minsann fyndat, jag! Min härliga kollega kom till jobbet häromveckan med en liten påse full av fina armband i och jag var ju genast tvungen att kika ner i den. Hennes väninna Kamilla pysslar nämligen ihop en massa smycken och min kollega vill ju så klart hjälpa henne att marknadsföra smyckena. Och nu vill jag passa på att göra detsamma! Jag valde två stycken somriga armband till ett mycket bra pris, så jag är helt klart nöjd :-) Speciellt eftersom att jag har letat efter ett armband med dödskallar ett bra tag och nu klär det min handled! Fint!

Klicka er in HÄR för att komma till min kollegas blogg Vardaxlyx, där ni kan göra en beställning om ni vill ha ett armband, antingen ett med en liten söt babushka i valfri färg eller ett med ett gäng färgglada dödskallar. Jag slänger ut en bild på mitt när jag ändå är i farten!


image description


rhodes

Så var den semestern över! ;-) Min vecka på Rhodos var ljuvlig, så härligt att inte ha några måsten alls. Bara bad, sol, läsning, god mat, utflykter och trevligt sällskap. Jag är otroligt glad över att jag fick följa med, tack!RSS 2.0