projektarbete

Nu har Louise just åkt hem. Vi har suttit med vårt projektarbete i drygt fem timmar! Oerhört duktigt av oss, tycker vi :) Jag kan dock lova er att det är mycket kvar! Det ska nog kunna ordnas.
Söndagkväll igen alltså! Tiden går sjukt snabbt. Nu är det bara en skolvecka kvar och sen kommer det välbehövliga påsklovet :D Det kommer bli en riktig befrielse!
Ikväll måste jag skriva CV. Jag har lovat både mig själv och mina föräldrar att jag skulle få gjort ett CV denna helg.
Har även kollat en del på högskolekurser som jag kanske ska söka. Bara några stycken, så man slipper sitta hemma och tråka om man inte får tag i något jobb (peppar peppar!). Hittade en vid namn "Skapande svenska". Jag har ju egentligen alltid gillat att skriva, även att jag inte har gjort det på ett tag nu. När jag var mindre skrev jag hundratals berättelser. Jag menar, det kan ju sitta i fortfarande. Och om man ändå inte skulle få något jobb (peppar peppar!) så kanske man har tid att skriva lite? Jag funderar alltså på att söka den, men då måste man i ansökningen skicka in något man har skrivit själv. Det ska man hinna med också :O Hittade även en kurs vid namn "Kriminologi". Sådant tycker jag är spännande! Jag kommer fortfarande ihåg Gustavs ansiktsuttryck när jag utbrast "Åh, Cops går på tv nu!". Allt med kriminella och så är intressant och spännande. Så... vi får se :)

Även en rättelse av mitt förra inlägg: Det heter Animal Planet, inte Animal Channel. Sorry! (Nöjd nu, Sanna?)

håååvee blå, schalalalalaaa!

Heja Hv :D
Ikväll gick dom alltså vidare till sm-final. Härligt! Det var riktigt trevligt att missa bussen hem så att jag kunde stå på juneporten och glo in på O'Learys tv-apparater de sista minuterna ;) Det var vårkänsla i luften, snön var typ helt borta i stan och folk började skrika och tjoa när matchen var slut och Hv hade gått vidare... Mhm! :D
Igår och idag har jag varit med min lille Gustav. Igår lagade vi god mat (vi var jätteduktiga!) och sedan tittade vi på The Hills Have Eyes som gick på tv på kvällen/natten. Läskigt!
Idag har vi bara slappat och vi låg ett bra tag i soffan och bara kollade på Animal Channel och ett program om ormar x) Humor.
Imorgon ska jag träffa Louise för att fixa lite med projektarbetet. Det kan behövas kan jag meddela :O Eheh.

Var det någon mer än jag som släckte ner alla lampor kl 20.30-21.30 ikväll? :)

ödet

Japp, det var ödet att fransklektionen vad inställd idag :D Visserligen hade jag väntat 5 timmar i skolan för att gå dit, men det gjorde inte ett skvatt! Jag blev bara sådär himla lättad som man kan bli, ni vet ;) Hade inte gjort läxan eller nånting och den lektionen är alltid så himla seg. En tisdagseftermiddag liksom... Så nu fick jag komma hem lite tidigare :)
... ännu mer tid till religionen! Heh. Det ska bli skönt att bli klar med den tillslut! En sak mindre att tänka på i alla fall.

Har precis ätit lite ölandslimpa. Det kan nog vara det godaste brödet som finns! x)
Längtar en massa till Öland nu. Om det bara kunde bli lite finare väder i påsk när vi ska dit!
I morse när jag tittade ut genom fönstret blev jag ju alldeles ledsen i ögat. Massa snö och många minusgrader. Det gillar vi inte.

Lycka till med religionen nu om det är nån mer som ska skriva det idag :*

dop på en mulen söndag

En regnig söndag.
Dock så har den varit riktigt trevlig hittills! Jag kom just hem från Gustavs systersons dop. Lille Julian :) Jag fick  förstås träffa en stor del av Gustavs släkt och det var ju nervöst, men kul! En del av dem har jag trots allt träffat innan. Och hjälp vad många presenter den lille krabaten fick :o Lille sötbollen!
Resten av dagen ska jag försöka plugga. Jag satt faktiskt i två timmar i gårkväll med religionen och hann en liten bit i alla fall :) *stolt* Efter det kom Sara hit och vi tittade på film, Sweeney Todd. Märklig men bra var den! Johnny Depp gör ju aldrig bort sig och han kunde tydligen sjunga väldigt bra också!
Jag ska nog även installera photoshop om jag lyckas med det. Längtar efter att få redigera lite bilder!
Och på tal om ingenting: underbart väder igår! Det var ju verkligen hur vårigt som helst. Hoppas att det kommer tillbaka snart :)

Ha en fortsatt trevlig söndag!

självdisciplin, vart tog du vägen?

Nu sitter jag i skolan och väntar på Gustav som slutar om typ 45 minuter. Vi firar faktiskt 7 månader idag :) <3
Jag tänkte bara fråga om det är någon som har sett min självdisciplin? Den försvann nämligen för ett tag sen och jag har fortfarande inte hittat den. Spårlöst försvunnen skulle jag vilja säga. Om någon skulle hitta den, återlämna den gärna till mig snarast, jag känner att jag kan behöva den i dessa tider.
Jag sitter här och har tid, men jag sätter ändå inte igång med min religionsuppgift som ska lämnas in på onsdag! Varför kan jag inte bara göra den? Allt ska alltid skjutas upp av mig och det börjar bli lite jobbigt. Det tråkiga är ju att jag bara har mig själv att skylla! I helgen måste jag verkligen sätta mig ner och ta tag i uppgiften, hur tråkig den än är...

... men ikväll ska jag bara ha det kul! :D
Ha en trevlig fredag!


primavera

Che bel tempo, eh? :)

Sånt riktigt vårväder idag och det gillar vi starkt!
Idag hade vi studiedag, jag var med Gustav och vi var ute och gick i det fina vädret :) Vi satte oss på ett berg, solen sken rakt på oss och det var sådär riktigt skönt. Man blir helt enkelt gladare när solen tittar fram och inte ett moln syns på himlen!
Jag har även hunnit med att skriva en platsansökan på franska. Morgondagens läxa :P Kul att vi har sånt i franskan när vi just har haft den uppgiften i svenskan. Jippie.
Imorgon är det skola igen, men då är det ju bara två dagar kvar och sen helg. Skrämmande ändå :O

Hoppas ni har tagit vara på det fina vårvädret idag ;)


måndag

Godmorgon!
Idag kunde jag vakna upp men ändå ligga och dra mig lite i sängen. Vår första lektion är nämligen inställd idag, så vi börjar inte förrän vid ett! :) Så härligt sätt att börja veckan på. Och till råga på allt är vi lediga på onsdag. Sådant gillar vi!
Så nu ska jag ta det lite lugnt, ta på mig, äta frukost och göra mig iordning i min egen takt. Jag måste dock göra lite matte innan jag åker ner till skolan, det skulle behövas...!
Tiden går så fort! Om jag bläddrar fram två sidor i min kalender så står det "Projektarbete inlämnat" med stora bokstäver på fredagen. Hjälp, tänker jag då. Självklart är det en massa andra grejer som också måste göras och jag känner att jag egentligen har lite smått panik, men jag gör inget direkt åt det :O Vi får hoppas att det mesta löser sig. Det brukar det väl göra... :)

Hoppas ni får en bra dag!

ellen's back!

Jippiii!
Nu har vi köpt en ny bärbar dator efter att vår förra gick bort :D Gustav följde med mig och mamma igår för att hitta en och det blev tillslut den här alltså. Så nu kan jag återgå till mitt normala liv igen... ;)
Helgen har varit mycket lyckad måste jag säga! I fredags blev det bio med Gustav, Australia. Den var väldigt bra, men kanske en aning lång. Precis när man trodde att den var slut så började den om på nytt igen. Men den var helt klart värd att se! Plus att vi slapp betala för den eftersom Gustavs snälla moder hade gett oss två biljetter :)
Igår, lördag, blev det alltså inköp av dator och sen åkte vi ner till Kulturskolans vind för att förbereda SP3E:s gala som dom skulle ha där samma kväll. Jag hade blivit inbjuden som vimmelfotograf ;D Allt gick faktiskt väldigt bra och det var himla kul! Jag skötte mitt jobb bra och sprang runt och fotade det mesta.
Nu är det söndag igen. Gustav åkte just hem och jag måste ta tag i pluggandet. Platsansökan + CV tills imorgon...? Jaja, det löser sig säkert... Just nu är jag på glatt humör så det ska nog gå vägen :)
Hoppas alla har haft en bra helg!
:*

religion

Halloj, det var ett tag sen!
Min dator hemma hos mamma är ju paj, så jag är dålig på att uppdatera här... Nu sitter jag i alla fall i biblioteket i skolan. Vi har religion. Egentligen ska jag hitta fakta om hinduismen, men det känns inte så fruktansvärt lockande just nu :P Det finns så mycket annat som man kan tänka på.
Men tjaa, det är kanske bäst att jag sätter igång med eländet ändå. Så att man kommer någonvart här i livet liksom!
Ta hand om er :*



Längtar.

det som är sant för mig är sant för mig...

... och det som är sant för dig är sant för dig.
Sofisterna. De är relativister...
... eller?
Äsch, vi struntar i det där nu tycker jag. Tillräckligt med filosofiplugg för ikväll :o
Det är verkligen ett luddigt ämne och man måste ju verkligen koncentrera sig för att förstå deras lustiga tankar. Det känns liksom för djupt för mig på något vis.

Men snart är de här två bajsveckorna över i alla fall! De har varit hemska :S
Visserligen kommer det väl mer senare, men jag kan väl i alla fall få vara glad åt något nu :)

Så, imorgon är det en kort dag i skolan och sen ska jag fika med min pojke <3

Natti! :*

RSS 2.0