paus

Den här helgen går i musikens tecken. Jag kom just hem från replokalen, vi spenderar så mycket tid som möjligt där nu innan nästa helgs spelning. Imorgon ska jag till jobbet, men det är bara en kort dag, så på kvällen ska vi till repan igen för att öva öva öva natten lång! Vi kanske även hinner med en sväng på tisdag. Mmmh, vad jag gillar det! Det här vill jag göra - jämt!hello muffin!

Jag fick ett litet ryck och gjorde 6 morotskakemuffins. Tjaa, anledningen var ju att det fanns kvar lite frosting i kylen efter onsdagens bakning (då jag faktiskt gav bort alla till en vän, min första bakbeställning någonsin, haha!). Så det fick bli några till mig och Simon också, de är ju så goda...

Snart bär det av till replokalen och jag är taggad!weekend i Berlin

Äntligen har jag fått in Berlin-bilderna på datorn och pysslat lite med dem. Så jag tänkte slänga upp några här! De är alltså från förra helgen då jag, mamma och bror åkte för att hälsa på den andra brodern i Berlin. Vi hade det så mysigt så!Min första currywurst, ett måste i Berlin


Club Mate, kan inte bestämma mig för om jag gillar det eller inte...Galet bra musikant i MauerparkLoppmarknad i MauerparkYtterligare musikanter i Mauerpark. Det kryllade av dem, vilket paradis!


lunedì

Dagarna går fort som attan när man lyckats få tag på ett heltidsjobb. Jag trivs bra med mina kollegor och mina arbetsuppgifter. Ja, jag trivs helt enkelt och jag är så glad att jag äntligen lyckats få någorlunda rutin på mitt liv! Det känns skönt.

Helgen var lugn och bra. Lördagskvällen spenderade vi i replokalen, tyvärr var vi utan både basist och pianist, men det fick funka ändå. Och kul var det! Nu börjat vårens två spelningar närma sig och vi måste repetera allt vi kan!

Igår tog jag och min älskade en promenad när det hade slutat regna. Luften var sådär härligt ren och det hade börjat skymma. Mycket välbehövligt.buongiorno

Min dagliga morgonsmoothie ser ut såhär!

Banan
Blandade bär
Naturell yoghurtweekend

Hallo Berlin! Jag, mamma och bror befinner oss hos den andra brodern och hans tjej i Berlin. Vi kom hit igår kväll och sedan dess har vi hunnit med massa god mat, sol, öl, marknader, promenad, affärer... osv. Åh, vad jag gillar det! Jag älskar stämningen i Berlin, och jag förstår helt och fullt att min bror trivs här. Jag ska passa på att njuta som bara den under den här helgen!i replokalen

Det är en riktigt fin känsla, när man står i repan, mitt uppe i all musik, och bara njuter... Musik kan ta mig så långt bort. Jag kan glömma allt som jag tycker känns pissigt och bara försvinna iväg. 

Jag bjuder på en gammal rockklassiker från Deep Purple. Tyvärr hade vi bara sång, gitarr och trummor vid det här tillfället, men snart är Jonas tillbaka med sin bas igen! Jippi! Och Gustaf får vi väl försöka tvinga ner från Stockholm lite titt som tätt. Enjoy!
nytt

Ibland behövs små förändringar i vardagen!skärtorsdag & infomöte

Hoppas att ni alla har en trevlig skärtorsdag! Det betyder ju, för de flesta, långledigt! Härligt. Jag, däremot, ser faktiskt fram emot att jobba några timmar på Elmias bilmässa i helgen. Den, enligt mig, nästan roligaste mässan att jobba på, det är så mycket folk och tiden bara flyger iväg för att man har fullt upp hela tiden. Nu i eftermiddags var jag på infomöte och imorgon sätter det igång. Spännande! Kom dit, ni som är bil- och motorintresserade ;-)

Och ja... Jag har fått jobb! Två månaders heltidsjobb, med chans till förlängning över sommaren. Hur skönt är inte det! Jag hade min första dag igår och arbetsplatsen och folket där verkar toppen. Nu ska jag smälta alla nya intryck över helgen och gå dit igen på tisdag!Påskägg från pappa!

ett år

Jag kan inte förstå att det är ett år sedan som jag promenerade runt i ett soligt Genova, åkte på utflykt till närliggande mysiga byar, drack cappuccino i massor och övade för fullt på min italienska. Allt detta med min fantastiska vän Louise! Hur kan ett år gå så förbaskat snabbt? Bara för att jag är proffs på att vara nostalgisk slänger jag ut några bilder från den 5:e april, då jag och Louise bestämde oss för att åka och sola lite grann. I början av april. Ja, ni läste rätt... 

RSS 2.0