colazione

I morse mötte jag upp Louise på vårt favoritcafé i stan för att äta frukost och ha lite kvalletid. Vilken frukostbuffé, jag känner att det inte var sista gången jag åt av den... =)

Det är alltid lika trevligt att träffa Louise och man måste ju passa på när man har chansen, det vill säga när hon befinner sig inom landets gränser. Vi får som tur är någon mer chans innan hon åker tillbaka till sitt Madrid!rockklassiker

Smiter in en snabbis på bloggen här på jobbet! Blev just tipsad av en kollega om att man kan lyssna på Rockklassiker via internet. Det kanske jag hade kunnat lista ut själv, men icke sa nicke... Vi har ju inga bra radiokanaler här i Jönköping, så då får man ta till andra metoder! Så fort jag började lyssna dök en goding med Def Leppard upp. Jag kände att jag ville dela med mig till er!

 


buon natale

Julafton är över för i år. Så snabbt det går, det är nästan lite kusligt. Idag, på juldagen, är vi på väg hem från släktingarna i Trollhättan för att fira med pappa. Min äldste bror med fru och dotter kommer dit också, mysigt!

Nu när alla syskon bor spridda på olika håll så är julen ett av få tillfällen då vi kan samlas och umgås allihopa. Det uppskattas alltid!santa lucia

Jag passar på att slinka in med ett blogginlägg nu när jag för en gång skull sitter vid datorn. Blogg-appen verkar inte vilja samarbeta med mig och laddar inte upp mina inlägg... Väldigt typiskt då det faktiskt är väldigt smidigt att blogga därifrån! Men, sånt är livet, man kan ju faktiskt inte få allt...!

Igår fick jag allt lite julkänslor igen. Och en nostalgitripp! Jag var på min gamla högstadieskolas luciatåg, det jag själv har varit med i en gång i tiden. Eftersom att pojkvännens lillebror går där passade vi på att få biljetter. Åh, vad fint det var. Men tärnorna föll som furor, stackarna, de svimmade en efter en.

Jag hann även med att få lite julklappspyssel gjort! Puh... Nu har jag kommit ett steg på vägen i alla fall!Bild från nyårsafton förra året. Jag saknar dig, Louise! ♥

la vita nuova?

Efter jul hade jag tänkt börja mitt nya liv! Haha, galet, vad patetiskt. Nä, så dramatiska ska vi väl inte vara... Dock ska jag banne mig släpa mig iväg till gymmet då och då, det kan jag lova. För att riktigt pusha mig själv slank jag in på Stadium igår och köpte löparskor. De kostade 1099:-, men var nedsänkta till 499:-, vilket kap! Men fördelarna tar inte slut här... Jag hade dessutom ett 400 kronors presentkort och alltså fick jag dojorna för 99:- till slut. Jag är helt klart nöjd. Nu (nästan) längtar jag efter att inviga dem!

zafferano

Igår blev det allt lite julfeeling här hemma! Jag och Simon bakade lussebullar och tog upp lite julpynt och julstjärnor från källaren. Jag får nog snart sätta igång med julgodiset också, har en hel lista med grejer som jag har tänkt att göra...
Och i natt föll även den första snön. Ja, ni ser. Julfeelingen is in the air.RSS 2.0