valsa runt med dammsugaren

Har precis blivit klar med städning av lägenheten, skönt! Tänkte att jag kunde överraska snälla mor lite. Nu är jag superhungrig och har satt igång pastavattnet. Snart bär det av till replokalen! :DSo long!


kyssar

Idag när Louise kom för att hämta upp mig hade hon med sig en ask med choklad. Och inte vilken choklad som helst... Det var Baci! Italienska chokladbitar med nötter och en liten lapp med något ordspråk eller textrad i varje bit. Det var snälla Alessandro från Rom som hade tagit med sig dessa hit till Sverige till mig och Jenny, bara för att vi blev så förtjusta i dem efter vår Rom-vistelse i våras. Hihi, det gjorde nog min dag ;)
Nu är pengar växlade och passet uthämtat, så jag börjar känna mig redo för resan!O amami davvero! O mormora parole di fuoco!


lost in space...

Medan jag sitter och tittar på bilder från Sardinien (längtar som bara den!) på google så spelar Spotify för fullt i bakgrunden.
Jag tycker att det är sjukt hur vissa låtar kan påminna en så mycket om speciella personer och platser... Ikväll har en låt gått på repeat mest hela tiden. Tänker tillbaka på mina månader på Öland. Vissa stunder... Stunder då jag kom på mig själv med att vara superlycklig, just då. 


 

la sardegna

Om 6 dagar åker jag och Louise till Sardinien! :Drepa repa repa

Min första hela dag i Jönköping kunde nog inte ha blivit bättre! Har spenderat den i en replokal med ett gäng sköna människor, nämligen bandet YellowDaze, och sjungit och spelat för fullt. Jisses, vad jag har saknat allt det där! Vilken känsla det var att äntligen få stå där mitt i musiken och försöka komma på stämmor för fulla muggar. Och det gick bra!

Nu är det läggdags, för imorgon ska vi ses igen och fortsätta. Detta kommer att ta tid, men det är så otroligt kul!jönnet

Så var man hemma i Jönköping igen. Slutet av sommaren på Öland bara försvann! Det känns lustigt att vara tillbaka här efter två månader ute på vischan... Men en sak vet jag - jag har haft den absolut bästa sommaren i hela mitt liv!

Nu är min fina Louise hos mig, vi tänkte dricka lite vin, tjöta och sen blir det en utgång. Det kan behövas! Kvalitetstid med henne sitter aldrig fel.

sommarmänniska

Jag är en riktig sommarmänniska! Paniken stiger. Sommaren börjar närma sig sitt slut. Jag ska om inte alltför långt tag lämna min sommardröm bakom mig. Detta har varit den absolut bästa sommaren, någonsin. Jag vet inte vad det är som får mig att må så stört bra här. Strandsatt i en stuga uppe på norra Öland. What?!

Som tur är så väntar roliga saker i höst. Jag och Louise inleder september med en Italien-resa! Sardinien ska besökas och det ska bli så vansinnigt kul! Det är även ett musikprojekt på gång, galet spännande.

Men just nu... Just nu vill jag bara vara här. Jag ska njuta fullt ut av den sista tiden på min favorit-ö!vänta...

Vi är redan inne i augusti och jag börjar få lite panikkänslor. Jag vill inte att sommaren ska ta slut! Jag vill inte gå tillbaka till det normala livet där hemma, inte än. Så kul som jag har haft här uppe på norra Ölandet under den här sommaren har jag inte haft på länge... Det har verkligen behövts - allting. Nu börjar folk röra sig hemåt och byn töms allt mer. Vädret är inte riktigt på vår sida heller, men det kan ju vända.
Men än är det ju faktiskt inte slut. Jag ska vara kvar här till slutet av augusti. Och på torsdag kommer min superfina Sara och hälsar på! Jisses, vad jag längtar :)Ett fint gäng på Lammet & Grisen för några veckor sedan. Underbart.


upp och hoppa!

Ibland måste man pröva på nya saker! RSS 2.0