martedì

Det här med bloggningen alltså, det visade sig tydligen vara ganska så svårt... Jag skyller allt på min iPhone! Jag är inte inne på datorn någonting längre. Knappt. Sitter bara med den där lilla saken som jag lovade mig själv att aldrig skaffa. Oh, vilka problem jag har!

Tiden rullar på och julen närmar sig med stormsteg. För tillfället jobbar jag extra på ett väldigt trevligt ställe som jag är bekant med sedan innan. MÅSTE. TJÄNA. PENGAR. Efter min 3-månaders Italienvistelse blev jag ganska så pank och om jag ska lyckas ta mig vidare i livet så behövs lite cash. Tragiskt nog.

När jag ändå är igång tänkte jag slänga in en bild från min och pojkvännens Berlin-trip! Den yngsta av bröderna bor för tillfället där nere, så vi var ju tvungna att åka dit och hälsa på honom och hans flickvän. Jag trodde knappt att jag skulle kunna lägga in bilder tagna i ett annat land än Italien på den här bloggen, men vi får göra ett undantag. Berlin var riktigt grymt, ni som inte har varit där ännu - åk dit! Vi tyckte bäst om östra delen, sjukt många mysiga caféer och barer och en stor mängd fräcka butiker.Berlin i november

genova

Jag gör vad jag kan för att hålla bloggen levande, det går väl sådär... ;-) Men jag ska då inte ge upp! Tänkte klottra ner några rader innan jag måste göra mig iordning för att sticka iväg på infomöte. Det är dags för Elmia-mässa i veckan och jag ska vara på plats som värdinna, det blir kul!

Min kära före detta hemstad Genova är just nu hårt drabbad, liksom resten av Ligurien och även Toscana. Det föll enormt mycket regn över staden och den stora mängden vatten ledde till översvämning. Det känns riktigt tungt att titta på bilder och videoklipp av bilar och containers som flyter med i vattenströmmarna mitt i staden. Jag tänker på mina vänner och bekanta i Genova och önskar att jag kunde göra någonting för att hjälpa till! Nu håller vi tummarna för att det ljusnar på väderfronten.Området där vi bodde i Genova

mercoledì

Jag har ju blivit lite dålig på att hänga med i bloggsvängen det senaste, men man kan ju alltid försöka bli bättre! Jag råkade i alla fall se att jag hade fått en Blog Award från Sophia, tack för det!

Varför började du blogga?
Jag lovade mig själv att aldrig skaffa Facebook eller en blogg, men så lyckades jag bryta det första löftet och då var jag så klart tvungen att bryta även det andra... Jag tror främst att det var för att så många andra bloggade (ja, jag föll för grupptrycket), men senare insåg jag att det var skönt att skriva av sig och också kul att kunna gå tillbaka och se vad man gjort.
Vilka bloggar följer du?
Det varierar! Men de jag kikar in på oftast är Louises, Sophias, Annies, Elisabeths och Marias.
Vilken är din favoritfärg?
Jag önskar att jag kunde skriva röd, blå, gul eller något annat färgglatt. Men det blir svart. Riktigt jäkla becksvart.
Vilken är din favoritfilm?
Jag måste ju vara tråkig och skriva att "det finns ju så många"! Det beror på humöret. Nä, omöjligt.
Vilket land/vilka länder vill du besöka och varför?
Jag skulle vilja åka till USA och se om det verkligen existerar på riktigt, det känns ju så långt bort. Där skulle jag nog ha fullt upp med kändisspotting. Sedan skulle jag vilja vandra runt i någon liten stad i Skottland, för det verkar så mysigt där och folket pratar underbart. Och, som alltid, så vill jag åka till Italien. Igen, igen, igen, igen... Jag kommer aldrig kunna utforska det landet tillräckligt eller bli trött på det. För att? Jo, för att det är bäst!
Jag ger min Blog Award till min fina väninna Louise som just nu befinner sig i Madrid och lever loppan!
Monterosso, Italien, 2011

RSS 2.0