sommartider

Igår kväll fick jag åka med snälle Koffe ner till Vätterstranden där vi mötte upp en skara från högstadiet. Kära United Army of Solveig... Det är ganska sjukt att allt blir precis som vanligt när man sätter sig ner och snackar igen. Och Oscar som minns precis allt! Det är så sanslöst kul med massa minnen.



Sof and me på 80-talet, då vi inte ens var födda... ;-)


midsommarhelgen

Ytterligare en helg har gått mot sitt slut. Midsommarafton spenderades med nära vänner, efter att ha stått och slitit i köket ett bra tag. Trevligt var det! Massa snack, god mat och nattscones kan väl sammanfatta det hela...

De sista dagarna innan jag åker till Öland försöker jag utnyttja till max. Imorgon kväll blir det klassträff med högstadieklassen, United Army of Solveig. Igår satt jag med en vän på Piren, pratade och åt glass. Idag satt jag på stans finaste utsiktsplats med en annan vän, hade det supertrevligt, åt Ben & Jerrys-glass och kikade på De' ä kanon med Robert Gustavsson.

Tänk, vilken tur jag har som har så fina vänner.



sommardag med storshopping

Ännu en vacker sommardag! Som jag gillar detta! Hope things will stay like this forever...

Jag och Sara drog till Maxi för att handla. Och vi var inte de enda där kan vi väl säga... Utan att överdriva. Vi trängdes runt med en massa andra, men lyckades tillslut få tag på allt vi ville ha. Så nu är inhandlingen klar inför morgondagen. Midsommar kommer förhoppningsvis bli jättemysigt! Några av mina allra närmaste kommer vara med & I like it.

Kvällen har spenderats med min vän Arvid. Promenix vid Vättern och musik kan väl sammanfatta kvällen bra!



Födelsedagspresent från Malin. Cupcakes!


decent

Ikväll hade vi reunion med Decent på Vätterstranden. Hur mysigt som helst! Vädret kunde inte ha varit bättre och inte heller sällskapet. Korvgrillning, massa snack och en del sjungande gjorde kvällen toppen.

Det är så skönt att man bara kan sätta sig ner med varandra och bara börja sjunga som vanligt. Det sitter i liksom. Och så ska det alltid vara!



relax

Sitter och väntar ut tiden. Det händer inte ofta! Jag och Olivia ska ta bussen till Rosenlund och så ska hon få sin födelsedagspresent, nämligen en tur inne på relaxen =) Riktigt bra present tycker jag, eftersom jag ju får ta del av den själv.. ;-) Mehehe.

Det har blivit två heldagar i solen, inte helt fel när man är ledig! Oscar och Sara har varit mina solkompisar och jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Love them.





Varför inte roa sig själv lite medan man väntar..

ingen söndagsångest här inte...

Nepp! För jag är ledig! Visst, det känns en aning vemodigt... Men hallå - man måste ju ta vara på ledigheten, eller hur.

I fredags var det alltså sista dagen på Grant Thornton. En mycket knasig fredag! Efter ett nästan tårfyllt farväl av jobbet mötte jag upp Louise och gick på Systemet. Helt lagligt! Vilken grej va... När vi efter lite handlande kom hem till mig tog vi det lugnt, lagade mat, tjötade och hade det superbra. Det var fortfarande ljust ute när vi drog oss ner mot stan. Massa dans blev det - oh, en sådan trevlig kväll :D

Resten av helgen har varit braaa.



Skaka rumpa på Centrum är vår grej


ledigt...

Igår var det alltså dags för personalfesten! Ett bra sätt att avsluta sina sista dagar på tycker jag. Vi hade fördrink på kontoret ett par timmar och traskade sedan ner till Piren där vi steg på M/S Nya Skärgården. Det blev middag och en massa prat och skratt under de tre timmar som båten åkte runt i Vättern. Supertrevligt! Jag börjar känna att jag kommer att sakna dem... Lyckat alltså!

Imorgon är sista dagen. Mhm, som sagt, lite sorgligt. Men skönt med fredag och ledighet i ungefär en och en halv vecka framöver! Det ska firas med en massa skoj och utgång med Louise imorgon kväll! Toppen! ♥



Fotograf: Sara


sto aspettando...

Sitter här och väntar på Louise som förhoppningsvis snart kommer hit! Har fixat det sista på hennes 20-årspresent så vi får väl hoppas att det blir lyckat =)

Nu har jag bara en arbetsvecka kvar på Grant Thornton, sen får lilla jag ett liiitet lov. Drygt en vecka i alla fall, inte illa! Därefter bär det av till Öland där jag ska jobba på pensionatet. Blir nog kanon!
På onsdag blir det personalfest på MS Nya Skärgården, alltså båten som åker runt lite på Vättern. Hoppas vädret är lugnt så man slipper bli sjösjuk, skulle inte vara någon hit direkt... ;-)



saxigt!

Igår blev det 26-årsfest för John! Kvällen bjöd på snacks, trevligt folk och tre-kamp! Jag kom delad trea och vann därför svettband, godis, kondomer och prova-på-kort på Friskis. Yeah ;-)
Framåt sena kvällen drog vi oss ner till Karlssons för att dansa loss!

På tal om att dansa loss. Jag vet inte varför, jag vet inte hur - MEN jag har fastnat för Moldaviens bidrag i ESC. Haha! Det är något med saxofonen alltså... Kommer nog bli en sommarplåga ;-)



ciao bella!

Idag fick jag träffa finaste Louise igen!!! :D Lyckan var stor! När vi sprang mot varann vid hamnkanalen höll Louise på att bli överkörd av en cykel - vilket antiklimax det hade blivit! Nej, usch... Det blev lunch på Claras och en sväng till a6 för att se när Systemet stängde... Jag som skulle handla där första gången i mitt liv - och så stänger det mitt framför ögonen på mig. Illa. Men det gjorde inte så mycket, för jag fick ju träffa Louise igen och det var ju det som var huvudsaken.

En födelsedagspresent fick jag också!




"Tanti auguri Elena! Questo potrai usare quando andremo in Italia insieme. Un giorno... Bacioni ♥ Luisa"

fix&trix

Har suttit och pysslat med grejer hela kvällen.

Och tänkt på att Louise snart kommer hem. Hon är efterlängtad till tusen! ♥



a casa

Hemma från Trollhättan! Kameran glömdes, så det blev inga bilder. Och jag får ju knappt in dem på datorn i alla fall så... Men vi hade väldigt trevligt hur som helst! Hann med ett studentfirande och en utgång med kusinerna på fredagen, ett långt femtioårs-kalas igår och lite promenix idag. På vägen hem stannade jag och mor i Ulricehamn och käkade nere vid vattnet på en uteservering, mysigt!

Nu - lyssna musik och packa upp. Jag försöker även få tag på min kära vän Olivia. Vill promenixa!





trollhättan

Snart bär det av mot Trollhättan! Ska fira min käre kusin Christian som tar studenten idag.

Ha en fin helg och njut av solen!

kidnappningen

I tisdags kväll åt jag födelsedagsmiddag hos pappa, mumsigt. Bojan hade sedan bokat mig för resten av kvällen, men jag visste inte vad vi skulle göra. Han stod utanför vår lägenhet vid nio och när jag kom ut fick jag en stor kram och därefter knöt han på mig en ögonbindel. Jaså, det vankades överraskning!
Efter en liten biltur med en "privat chaufför" gick vi en liten sväng. Jag höll ett krampaktigt tag i Bojans arm och tänkte på hur glad man ska vara för att man faktiskt kan se... När han knöt av ögonbindeln (jaa, halsduken) blev jag alldeles paff. Jag hade inte förväntat mig det jag såg! Carro, Lina, Malin, Oscar och så Bojan stod där i Stadsparken :) De var i full färd med att grilla korv och hade dukat upp med massa gottis och dricka på ett bord. Blir man rörd eller... Bara tanken på att de är där för ens egen skull... Lite senare anlände även Sara och vi alla hade det verkligen jättetrevligt! Det var så fint att få återse det gänget igen. Det betydde mycket mycket mycket. Tack igen och igen och igen! ♥



Carro, Lina, Oscar, Malin och Bojan (Sara saknas!)


20-åringen

Det blev som sagt inte mycket bloggande runt min födelsedag. Japp, då är man 20 bast. Det känns lite lustigt, samtidigt som det inte känns mycket alls. Det här ska i alla fall bli mitt bästa år hittills, det har jag redan bestämt mig för!

Dagen innan min födelsedag, i söndags, hade jag, Malin, Angelina och Sara bestämt oss för att ha picnic i Stadsparken. Och det blev så! Jag ställde mig och bakade i all hast - några kladdiga chokladcupcakes blev det. Jag fick ett så fint paket av Malin! Porslinscupcakes!



Söta tjejor! Malin, Angelina och Sara


På söndagskvällen ställde jag mig för att baka kaka som jag skulle ha med till jobbet på måndagen. De har tydligen som tradition där att man ska ha med sig något gottigt när man fyller år, så då får ju inte jag vara sämre! Kärleksmums blev det, eller vad ni nu brukar kalla det?



Man måste ju dekorera kärleksmums med hjärtan


MIN FÖDELSEDAG. Mamma kom in och sjöng så vackert på morgonen och det blev presenter och frukost på sängen. Jag ska erkänna att det var första gången i hela mitt liv som jag stensov när hon kom in! Man börjar väl bli vuxen...
På jobbet bjöd jag på den fina kakan, som uppskattades, och lite senare ringde det på porttelefonen. Jag svarar "Välkommen till Grant Thornton, det är Ellen!" och hör sedan en ljuv stämma börjar sjunga samma sång som jag redan hört en gång på morgonen... Det var Sara! Jag släppte in henne och hon stormade in med världens finaste kort, ett paket och en bakelse. Jisses, vad glad jag blev.


 



Efter jobbet åkte jag hem en stund, innan jag, mamma och min kära Olivia åkte ner till Piren för att äta födelsedagsmiddag. Gott och hur mysigt som helst! Solen sken och vi satt där och snackade och bara hade det trevligt.
En fin 20-årsdag helt enkelt.

sol och värme

Ja, äntligen har vi sol och värme! Det var verkligen på tiden... Jag är kass på att uppdatera bloggen, på grund av en mängd olika anledningar. En av dem är nog att mina USB-portar på datorn strular. Alltid ska det vara något tekniskt som inte vill funka! I och med att de inte vill som jag vill så är det svårt att få in bilder, och utan bilder blir bloggen ganska trist...
Jag har blivit firad de senaste dagarna av mina underbara vänner :) Mer om det kommer senare!

Idag efter jobbet ska jag träffa Jennifer och glassa på Piren eller vid hamnkanalen, vi får väl se hur det blir. Har inte träffat den tjejen på evigheter så det ska bli riktigt kul! Me like!



Jag, mamma och Olivia var ute och åt på min födelsedag. Det blev Tartufo till efterrätt! Självklart inte lika god som den i Pizzo i Kalabrien, men den slank ner ändå ;-)
(Bild från google)


RSS 2.0