l'esame finale

Ikväll hade vi sluttentan i italienskkursen! Åh, vad skönt att det är över nu. Den sista tiden har det bara blivit för mycket av allt, så jag känner mig riktigt lättad över att en sak är ur världen. Men en bra kurs har det sannerligen varit! Ikväll har jag inga fler måsten... Ja, det skulle vara att fixa sig lite mat tills morgondagen kanske. Ha en fin kväll!



En matlåda med pizza och supplì hade ju inte varit fel...


livet

Efter en bloggpaus kanske man ska försöka ta sig tillbaka till verkligheten igen. Ibland behöver man verkligen pausa allting, men man får heller inte glömma att försöka komma igen.
Mitt liv har förändrats helt och hållet. Allt är upp och ner, allt är allt och samtidigt ingenting. Vad är rätt? Vad är fel? If you never try you'll never know. Just nu tror jag endast på ödet. Det som sker, det sker av en anledning.

Man får sätta sina små mål. Ett steg i taget. Ta dagen som den kommer. Just nu fokuserar jag på att bli klar med italienskan och efter det är det fritt fram att göra saker som jag tycker är kul. Vänner, vänner, vänner. Träffa folk, bara umgås. Jobba såklart. Tiden får själv avgöra när det är dags för saker och ting att hända. Det är inget jag kan rå över, även om man skulle vilja det ibland.

 


<3


.

Se hai bisogno
e non mi trovi
Cercami in un sogno


kjgjhkfzhgkdfhgljjk

Trots att jag har alla fina vänner
så känner jag mig så otroligt ensam.
Jag känner mig så full av saker
samtidigt som jag känner mig alldeles tom.
Jag vill bara krypa ner under täcket
samtidigt som jag vill flyga iväg någonstans långt bort.

Jag hatar det här.

...

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard

:(


pallar inte

Jag pallar inte. Det är så mycket grejer nu. Heltidsjobb och massa italienskaplugg. En uppsats ska vara inne imorgon kväll och jag måste hinna klart. Det gör jag nog. Men efter det väntar en massa annat med italienskan! Alla kapitel ska vara inskickade och sedan kommer slutprovet.
Jag älskar italienska - I really do. Jag älskar att lära mig! Men när det bara blir stressigt och pressigt så känns det jobbigt. Det räcker som det är. Jag är trött. Dessutom funkar inte datorn som den ska. Därför inga Rom-bilder än. Skrev jag att jag är trött?



Ett av köpen i Rom. Dizionario med alla italienska verb och dess böjningar! Kul va... ;-)


dumma dator

Ja, det är verkligen något fel på min dator! Den är bara ett år gammal, men strular redan... Vad har jag gjort för fel? USB-portarna har helt slutat att fungera och det verkar påverka hela datorn... Ska försöka återställa den med hjälp av någon skiva, annars får man väl åka in med den. Surt - jag som ville lägga in bilder! Någon som vet vad det kan vara för fel?

Det blev inte mycket italienska gjort, jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om - har idétorka. Det kan dock ha att göra med att jag är helt slut nu... Så, godnatt!



Snodde en bild av Jenny... Fler kommer!
Rom ♥


tillbaka i sverige

Igår kom jag och Jenny tillbaka till Sverige efter en underbar vistelse med Louise i Italien och Rom! Kan inte beskrivas med ord - som vanligt. Istället tänkte jag slänga upp lite bilder sedan, om det funkar att ladda in dem i datorn. Men först, plugg...

domani

Idag var sista dagen på mässan. Skönt ändå! Men tråkigt att jag förmodligen inte kommer träffa arbetskompisarna där på ett tag...

Men IMORGON - då smäller det! Okej, först är det jobb i receptionen. Jag går dock lite tidigare för att hinna till bussen på resecentrum. Jag och Jenny tar en som går vid halv fem och kommer fram till Nyköping vid åtta på kvällen. Därefter ska vi försöka hitta till hotellet vid Skavstas flygplats, kan ju bli en utmaning kanske ;-)
Flyget från Skavsta till Ciampino (Rom) går klockan 7 på onsdagsmorgonen! Wiihuuu!!!
Jag har packat, irrat omkring, tvättat, planerat.... Ja, sådant jag brukar göra innan en resa. Har slingat håret också, på ett nytt sätt vi aldrig provat förut. Ehm, det blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men jag lade om benan lite så nu syns inte riktigt den där superblonda hårtesten uppe på huvudet... ;-)

Äsch, inget kan göra mig ledsen nu - jag ska ju till ROM!



pimp my bag

För ett tag sedan köpte jag en svart handväska på second hand. Otroligt nöjd med mitt köp! Men jag tyckte att den kanske kunde piffas till lite... Så sist jag var inne i en Panduro-butik passade jag på att köpa några runda nitar. Nu ikväll fick jag hjälp av min snälla mor att sätta fast nitarna på väskan och tadaaa. Jag tyckte att det blev riktigt snyggt! =)



Dålig webcam-bild, men batterierna till kameran är på laddning...


otroliga

Mitt i all stress så glömde jag av att berätta att jag var på en föreställning vid namn Kabaré Kalabalik häromsistens, tillsammans med Gustav och mor min. Det var något av det bästa jag har sett! Fem killar med gruppnamnet Komodo som var helt stört duktiga. De spelade trummor, sjöng, dansade och var allmänt rytmiska till tusen. Vill verkligen se mer av dem!
Någon som sett eller hört talas om dem?



Kolla in klippet. Killen med trumsetet sitter och spelar från början. Därefter tar de andra killarna olika trumdelar ifrån honom och tillslut sitter han bara och spelar "lufttrummor", fastän att det ser sjukt verkligt ut. Gah, stört! Älska detta! =)


mässdag nr 3

Idag var det alltså tredje dagen på mässan, men jag slutade tidigare, typ halv ett. Idag var det också myyycket lugnare, vilket var skönt! Gårdagen var hopplös. Kö kö kö hela tiden och en massa fullt folk som var ganska så jobbiga emellanåt. Men nu sitter jag alltså redan hemma! =) Ska värma mig lite mat innan jag sätter igång med plugget igen.

Igår var det ju påskafton, vilket egentligen inte märktes särskilt mycket. Jag är så van att fira med släktingarna på Öland, men nu när jag jobbar så är jag ju hemma. Efter jobbet på mässan mötte jag i alla fall Gustav och vi promenerade ner till stan för att sedan åka buss hem till mig. Vad trötta vi var - jag hade minsann inte ätit mat på 12 timmar! Det blev hur som helst en supergod middag och vi hade det bara mysigt tillsammans.



Min snygga jobbartröja - Bilsport


bil- och motorsport

Bilsport-mässan idag alltså! Jag har överlevt en hel del fulla raggardrägg, en och annan trevlig gosse (ja, det var flest gossar där, men även flickor såklart) och några fina barnfamiljer. Man fick stå ut med det mesta, även de mest vulgära kommentarerna... En upplevelse i sig! ;-) Imorgon blir det förmodligen likadant, men sedan trappar det nog ner de två sista dagarna. Det var i alla fall fullt upp hela tiden idag, hallå stress!

Och så var det italienskan. Efter en trevlig och god middag hos pappa nu ikväll så åkte jag till mor och slog mig ner direkt med mina böcker. Laddade upp med lite påskgodis och en coca cola. Allt för att hålla mig vaken. Nu känner jag mig dock nöjd för ikväll, måste sova. Det är ju som sagt en dag imorgon också... Natti!



Nom nom!


gnuer är väl osociala?

Det är som sagt en hel del som ska hinnas med innan Rom-resan. Imorgon börjar Bilsport-mässan på Elmia så jag kommer att befinna mig i kassan där de närmsta fyra dagarna. Därefter är det ytterligare en dag i receptionen på GT. SEN åker vi!!! Och under tiden jag jobbar så måste jag alltså plugga italienska. Jag kommer vara osocial som en gnu under dagarna som kommer... För gnuer är väl ganska så osociala? Plugga plugga plugga italienskan. Heja heja! Som tur var fick jag ett påskägg med en massa choklad i från kontorschefen. Snällt va! =)



RSS 2.0