borta bra

Imorgon bär det av till Kalmar! Ska träffa världens bästa Maja! Som jag saknar henne. Det lär bli hur underbart som helst. På fredag drar vi oss mot Öland, blir nog fint det med. Har jag sagt att jag ser fram emot de här dagarna?Kalk i somras


göteborg!

Helgen spenderades i Göteborg! Under lördagen traskade vi runt på Bokmässan, vilket faktiskt var riktigt trevligt. Böcker i massor, kändisspotting, kalasmycket folk... Jag köpte en kokbok med mat från Solens Mat, tv-programmet där den söte lille farbrorn Bo Hagström åker runt i Italien, besöker små byar och äter massa olika sorters maträtter. (Jag vill bli som honom när jag blir stor!!!). Jag fick den även signerad av honom på plats, var ju alldeles överlycklig ;-)

På kvällen hälsade jag på en vän. Det blev italiensk paj och ruccolasallad med en massa parmesan på, mmmmhmm. Till efterrätt serverades fromage. Vilken lyx att ha matlagningsintresserade vänner!papper papper papper

Idag satte jag igång på riktigt med extrajobbet, nu funkade äntligen programmet jag är tvungen att använda mig av. Jag sitter instängd på ett kontor, bläddrar igenom enkät efter enkät och för in svaren i datorn... Låter spännande va! Minsann. Det är faktiskt ganska mysigt att sitta där med en köpp och lyssna på fin musik. Blev klar med 70 enkäter idag. Och det är 50 frågor på varje enkät. Vad kommer vi fram till då? Jo, 3500 frågor. (Och ja, det blev en liten stund med min kära vän kalkylatorn...)


I somras


plink plink!

Nu ska jag dra fram gitarren igen och börja plinka mer än någonsin! Ja, så var tanken i alla fall. Dock gör det så jäkla ont i fingrarna av stålsträngarna just nu, men det ska vi nog komma över ;-)
Strax ska vi ut på vischan och hämta de sista instrumenten! Därefter ska jag träffa bästa Louise och göra a6 med henne. Kan bli en fin dag. Och solen skiner ju.yellowdaze

Har blivit tillfrågad av bandet jag spelade med i lördags om jag vill testa att fortsätta vara med! Självklart vill jag det! Åh, jag älskar att vara inne i musiken igen ♥

Här är de! Och ja, Sofie sjunger som en gudinna. Man blir ju stolt som tuppen, henne har man som vän liksom!spelning 18/9

Så var alltså spelningen över, den vi har repat till så mycket. Jag kan bara säga att det var galet kul att stå på scen igen! Roligare än någonsin förr. YellowDaze är verkligen skickliga!!! En stor ära att få vara bakgrundssångerska till dem :-)Gustaf, Sofie och Jonas på soundchecket


nerver!

Börjar känna av nervositeten inför morgondagens spelning. Men - jag tror att det kommer att bli fantastiskt kul!

Såhär kanske vi ska göra, vi kanske bör satsa på det!? Visst, jag ska spela tamburin i en låt, men vet inte riktigt om det kommer att se likadant ut... Tur det, kanske?Bang A Gong!


start me up

Nu är outfiten för lördagens spelning fixad! Känns fint. Detta kan gå riktigt bra, det känner jag på mig! Jag lyckades även få tag på de sista svarta låga conversen i min storlek i hela stan typ... De var till mig, det var nog ödet som bestämde det!(Bild från google)


alors on danse

Lyssnar på sommarens musik och drömmer mig tillbaka till de varma dansnätterna på norra Öland...


hem, ljuva hem?

Så var man hemma igen. Jag har spenderat en underbar vecka i ett underbart land med en underbar människa. Vad mer kan man egentligen begära?

Det går verkligen inte att sätta fingret på vad det är som gör att jag trivs så bra i Italien. Men det kanske inte behövs? Huvudsaken är att jag mår så förbannat bra där nere. Det är något i luften, i atmosfären... Och jag vet att det finns åtminstone en till som förstår känslan.

Sol, bad, vin, drinkar, pizza, glass, små äventyr... Tack för en toppenvecka!IDAG

Lyssnar på lite lugn musik för att kunna varva ner efter en fräsig kväll. Det lät sjukt bra på repet idag, kanonkul! Nu ska nog det allra mesta vara nedpackat i min resväska och jag känner mig redo för avfärd. Jag träffade Louise på Johans för en fika vid halv elva i förmiddags och OJ, vad vi taggade. Detta kommer att bli så bra. Det vet vi.

Om knappt nio timmar börjar det lilla äventyret. Då sätter vi oss på tåget mot Göteborg. Sen... Sardinien!
gimme some lovin'

Rep, rep, rep! Nästan varje kväll har vi befunnit oss i replokalen och spelat. Jag trivs som bara den! Tycker att det är så jäkla kul! Vi har ett rep inbokat imorgon eftermiddag och kväll innan jag och Louise påbörjar vårt äventyr på lördag morgon. Mycket att se fram emot de närmsta dagarna alltså... :)

Aj, det tjuter i öronen.Puss på't


RSS 2.0