tio dagar!

Uppdateringen här är fortfarande riktigt kass, men jag har haft fullt upp. Jobb, planering, vänner, bandet... Det känns som att jag vill passa på att umgås en massa med de jag tycker om innan jag ger mig av.

Ja, avresan börjar faktiskt närma sig! Det är galet vad tiden går fort... Det är nästan så att jag önskar att det kunde gå lite långsammare, samtidigt som jag bara vill åka iväg nu nu nu! Om tio dagar börjar vi vår resa, då åker vi till Linköping för att sova över en natt, sedan åker vi till Skavsta tidigt den 8:e för att hoppa på flyget till Bergamo! Jisses... :)

Rom, april 2010


tre veckor

Jaa, bloggen är ju så gott som död! Inspirationen har legat på noll och därmed har det inte blivit några inlägg. Men nu...? Nu har det börjat hända grejer.

Jag har nu, för första gången i mitt liv, bokat en enkelbiljett! Destinationen är bestämd och reseförsäkringen fixad. Allt detta prat, som har försiggått så länge jag kan minnas ungefär, ska nu faktiskt bli till verklighet. Jag och Louise ska ta vårt pick och pack och dra till Italien. Det känns så härligt att faktiskt kunna skriva det nu. Nu är det klart!

Nåja, boendet är ännu inte fixat... Vi har lite mailkontakter med folk i Genova (staden vi hade tänkt bo i) och vi söker lägenheter och rum att hyra så gott vi kan. Det kommer att lösa sig! Vi kommer i alla fall att komma iväg! Puh. Detta har jag väntat på länge. Den 8:e mars bär det aaav!
un po' di vino?

Jag och Louise har skickat iväg ytterligare ansökningar om rum att hyra i Italien! Vi har redan fått några svar och det känns så himla bra att det äntligen händer något. Vi har också börjat titta på flygbiljetter och nääästan bokat in ett datum. Det är galet, det här.
Igår kväll satt vi i tre timmar och bara tjatade. Mycket om Italien, förstås. Kika gärna in på Italien-bloggen!RSS 2.0