semester

Jag ligger efter med alla slags uppdateringar, men jag hinner ju inte med! Jag vill bjuda på festivalbilder och på midsommarbilder... Dock hinner jag inte det nu, för nu bär det av! Min enda semestervecka på hela sommaren börjar nämligen imorgon. Och den tänker jag tillbringa på Rhodos! Nu ska vi bara njuuuta.

Jag bjuder på en midsommarbild i alla fall, på Louises mycket goda jordgubbstårta. Hoppas alla hade en skön midsommarafton!pranzo

Lite segt med uppdatering här, men så kan det bli när man har flera bollar i luften. De senaste veckorna har jag jobbat mer än heltid och när man inte är van vid det blir man lätt trött ;-) Nu känner jag dock att det börjar lugna ner sig lite.

Idag är en bra dag. Efter jobbet ska jag ta mig till gymmet samt göra lite ärenden inför nästa vecka (!!!). Solen skiner och jag har världens mysigaste kille.
Och jag har ätit Hemköps sallad till lunch. Yum.un anno

Morgonen den 13:e juni 2011 stod jag och kramade om min bästa vän på en tågperrong i Genova, Italien. Vi skulle säga hejdå efter tre månader tillsammans i vårt drömland. Väl på tåget som skulle ta mig till Milano var jag alldeles uppgiven, men på något sätt ändå glad, och tänkte på alla minnen och allt som jag hade fått vara med om.

Ett flygplan tog mig till Göteborg och på flygplatsen väntade en mycket fin kille. En alldeles underbar kille. Magen pirrade, som jag hade längtat efter honom. I bilen satt jag och sneglade på honom från sidan, 60-talsmusiken ljöd ur högtalarna och solen sken in. Jag kunde inte göra något annat än le. Vi insåg att vi helt enkelt var hopplöst förälskade i varandra och bestämde oss för att det skulle vara vi. Det kunde vi väl aldrig ha trott under våra år i samma klass på högstadiet...

Det har alltså gått ett år, och lite till, sedan den dagen. Att ett år kan gå så snabbt! Det känns som att det var igår och samtidigt vet jag att så mycket har hänt under tiden. Mmh, man blir helt klart nostalgisk.happy

Sweden Rock Festival var bland det bästa jag har varit med om. Så mycket bra musik, kul folk och mäktiga upplevelser. Dagarna på området bjöd visserligen på lite regnskvättar, men vad gör väl det när man har det alldeles underbart? Jag ser redan fram emot nästa år, biljetter ska köpas så fort det är möjligt!

Jag bjussar på en bild som togs strax efter att vi snackat med basisten i Rival Sons efter deras spelning. (De var för övrigt sjukt bra!). Med en autograf på armen var jag galet nöjd. Fler bilder kommer senare.sweden rock

Jag bjuder på en bild från vår spelning i stan, under tävlingen Rockbron. Gah, vad kul vi hade det! Och imorgon blir det nog inte sämre; då bär det av mot Sölvesborg och Sweden Rock Festival, dock befinner vi oss i publiken. Det blir halva bandet som åker, plus vår mest trogne groupie - min Simon. Det kommer bli bäst!Oskar, Sofie och jag.
Fotograf: Simon Nestor

martedì

Nu är vi inne på en ny vecka, det är verkligen läskigt vad tiden går fort. Jag är numer 22 år och min födelsedag var mycket fin med blommor, presenter och gratulationer. Jag är en cykel rikare, en stavmixer rikare, ett gäng kläder rikare, några smycken rikare... Ja, och så har jag fått lite annat smått och gott.

Mamma ordnade med födelsedagsmiddag - oh, så gott - med cheesecake-glass till efterrätt. Och tidigare på dagen bjöd pappa på glass på det nyöppnade italienska glasstället. Citronsorbet och choklad. Mumma.

I lördags hade min fina kille bokat bord på en restaurang som serverar tapas här i stan. Öl och en massa smårätter och vi var nöjda. Tack!RSS 2.0