två dagar

Det ser ut som kriget här hemma. Flyttkartonger och utspridda saker överallt. Och jag har ändå bara mitt eget rum att packa ner! Hoppas vi trivs i vår nya lya så att vi slipper flytta igen på ett tag...

Nu har jag dock tagit en kaffepaus, vilket var välbehövligt. Då jag har en hel del saker i källaren som måste rensas ut och tas med också, ska jag nog se till att pallra mig ner dit snart. Ska bara ta ett par klunkar till...



jobba, jobba, packa, jobba, repa, jobba

Dagarna bara springer iväg och jag hinner inte med! Jag jobbar, repar, packar inför flytten, jobbar lite till, fixar, jobbar igen... Det är därför jag är en aning off här. Jag ser fram emot när vi är inflyttade i vår gemensamma lya, då blir det aningen lugnare. Och oj, vad jag ser fram emot att inreda och göra i ordning i nya lägenheten! Nu är det bara en vecka kvar... :)



15

Min första hela arbetsvecka på nya jobbet är över och jag njuter av att vara ledig lördag och söndag. Man blir alldeles slutkörd av att ta in så mycket nytt. Men det känns riktigt bra! Och bättre stämning på en arbetsplats får man nog leta efter, mina kollegor är så väldigt trevliga och hjälpsamma. Ibland har man allt tur.

Ikväll var jag och Simon bannlysta hemifrån så vi bestämde oss för att äta ute. Det blev en italiensk (så klart!) hamburgare på Twin City. Ett glas rött till det. Fint.



sprillans nytt

Idag var första dagen på nya jobbet; nervöst, spännande och kul. Jag fick några dagars ledigt mellan förra uppdraget och detta och då passade jag ju givetvis på att bli sjuk... Men lagom till idag blev jag piggelin! Nu är jag dock slutkörd efter en hel dag med nya intryck, nya uppgifter och en hel massa information. Puh. Arbetsplatsen verkar vara väldigt bra dock, med många trevliga människor, så det här ska nog gå utmärkt. 

Jag sänder en liten tanke till min kära vän Louise också som precis har påbörjat universitetet uppe i Stockholm. Nu är hon mitt uppe i inspark och sådant kul. Jag saknar dig redan, Luisina!






förälskad i Rom

Vackra miljöer. Mmm, språket. Välkända skådisar. När filmen "To Rome With Love" satte igång igår till tonerna av Volare lutade jag och Louise oss tillbaka, fnissade till lite och bara njöt. Det är skönt att vi kan vara så besatta tillsammans! Woody Allens film var helt klart speciell och lite knepig. Inte helt trovärdig och aningen rörig. Men den var ändå underhållande och bjöd på en hel del vackra vyer och så klart - en massa italienska.

Det blev en härlig kväll med min bästa vän. Och idag flyttar hon till Stockholm. Sorgligt, men då har jag en superbra anledning att åka dit åtminstone!



RSS 2.0