strimla papper

Sista dagen på praktiken imorgon. Snyft. Dock inte så sorgligt i och med att jag kommer fortsätta gå dit eftersom jag jobbar där. Jag funderar på att köpa med mig något fikabröd till rasten kanske, för att fjäska lite. De verkar vara sådana godisgrisar där, så det skulle säkert uppskattas liksom! Plus att det är sista dagen. Eller egentligen inte då. Men det är ju gott med fika.
Jag har i princip bara fixat med enkäterna, malt papper och kopierat flera hundra sidor ur någon äcklig bok hela veckan. Men det har funkat det också. Speciellt kul var det att mala papper! Man kände att man hade en sådan makt liksom. Det var härligt att strimla de små liven :)
Imorgon kväll är det utgång också! Jag och Gustav ska till Anton på förfest och sen ska vi till Bongo vad jag vet.
Jag kan ju också säga det att det förra inlägget hade inget med min lille pojkvän att göra. Så alla vet liksom :)

Nej, nu blire sängen! Natti <3

tankar

Jag visste det,
kände det på mig.
Trots det var det så svårt
att höra det från dig.
Kanske överreagerar jag,
men jag trodde nog att vi båda visste
att sådant inte är tillåtet.



summer sunshine

Jag vill ha sommar NU!
Jag bara sitter här och är nostalgisk typ. Sommar, sommar, sommar. Jag måste säga att jag föredrar en varm sommardag framför en mulen, halvregnig vinterdag. Man blir bara så deppig av sådant här väder! Jag tycker åtminstone att solen ska komma fram och värma lite så att man blir en gnutta gladare.
Jaha, nu kom en låt med Eros Ramazzotti upp också! Nu längtar jag ännu mer...
Men sån tuuur att vi är på väg mot vår och sommar och inte tvärtom :)
Idag var det första dagen på praktiken. Inte så mycket nytt eftersom jag ju jobbar på mitt "vanliga" jobb. Har stått och malt sönder gamla journaler ett tag. Det var nästan kul.
Jag var också duktig och gick hem efter jobbet. Okej, inte för att det är så vidare värst långt, men ändå. Det var härligt! Stoppade mp3-hörlurarna i öronen och började lyssna på Phil Collins. Han har verkligen många fina låtar. Och sådär lite smöriga och vackra texter. Sånt gillar vi ;)
Nepps, nu ska jag nog ta tag i matlagning. Makaroner och ICA's köttbullar, verkligen underskattat.
Hojhoj!

we will sing that we're all in love with you

En mulen söndag i Lund.
Det gör dock inte så mycket. Jag sitter här och har det ganska bra efter att ha utmanat Simons fästmö på Guitar Hero. Det gick ganska bra med båda tre knapparna... ;)
Igår kväll hade vi det väldigt trevligt! Vid 21-tiden åkte vi in till Malmö för att söka upp klubben KB där I'm from Barcelona skulle ha sin spelning. De började inte spela förrän vid halv elva, så vi köpte lite dricka och pratade en del med en arbetskompis till pappa som är med och sjunger i bandet.
De totalägde hela scenen! Jag har aldrig varit på någon spelning eller liknande där bandet är så entusiastiska och aktiva liksom :D De hoppade, skuttade och lät publiken få vara med. Sångaren Emanuel stagedivade till och med :D Han sa att han litade på publiken och sen slängde han sig ut. De sköt också ut konfetti och kastade ut stora röda ballonger som studsade runt bland publiken en lång stund. Allt var liksom så avspänt plus att de var väldigt bra på att sjunga live.
Helt enkelt mycket lyckad kväll :) :) :)
Ha en fortsatt trevlig söndag!


skaaoone

Nu sitter jag här nere i Lund hos brorsan Simon och hans sambo (och fästmö!) Mia. Mätt och belåten efter en massa tacos. Resan hit var riktigt seg; jag bara väntade på stunden då vi skulle komma in i Lund och pappa som vanligt skulle utbrista "Var det höger här?!", "Nej, nästa!", "Fan, där skulle vi ha kört av!". Den stunden kom den här gången också. Kul att man inte lär sig liksom. Men vi kom fram tillslut i alla fall :)
Imorgon på dagen ska vi ut på stan här i Lund och på kvällen ska vi åka till Malmö för att titta på spelningen med I'm from Barcelona. Pappa frågade mig efter en halvtimma i bilen om jag hade med mitt leg. Som tur var så hade jag det, för det är visst 18-årsgräns på stället där de ska spela. Det blir nog väldigt kul :D
Idag har det varit en vanlig fredag och Christer drog över på italienskan, som vanligt. Haha, han höll kvar mig och Louise i nästan en kvart och snackade om vårt projektarbete. Han är väldigt entusiastisk till det hela i alla fall ;) Och jag längtar ihjäl mig... som vanligt!
Hoppas alla har en trevlig fredagskväll :)


ny design!

Julia har varit framme! Det är hon som har fixat designen och jag blev väldigt nöjd.
I fortsättningen kommer jag alltid kunna påminnas om Italien tack vare bilderna, wihuu!

Idag hade vi en rolig fransklektion :) En tjej som tidigare har gått på skolan berättade om sin vistelse i Paris under åtta månader och det var väldigt intressant att lyssna på. Åtminstone jag och Johanna blev alldeles inspirerade av henne och hennes franska var lätt att förstå även att hon pratade på ganska snabbt. Det är nog något jag skulle vilja prova på; att bosätta sig i ett annat land under en tid. Fast då skulle jag kanske hellre välja Italien... ;)

Jag och Louise har idag (på tal om Italien) delat ut enkäterna till den andra och sista klassen nu. Känns skönt att ha det gjort! Nu har vi ungefär 7 stycken enkäter kvar, så de kommer vi bara att lämna ut till några enstaka elever. Sen blir det till att fixa till det sista på den italienska enkäten och sen är det ju faktiskt inte så långt kvar :D Alltså gaaah vad jag längtar...

Imorgon blir det en kort dag (så som fredagarna ser ut nu för tiden!), sen ska jag jobba några timmar och på eftermiddagen någon gång bär det av till Lund och mina kära bröder :) Vi har biljetter till en spelning med I'm from Barcelona på lördag så det kan nog bli en trevlig vistelse där nere!




5

Hej!

Så blev klockan sådär mycket igen. Jag förstår inte att kvällarna, då man vill att tiden ska gå så sakta som möjligt, går så fort! Tiden i skolan kan gå hur långsamt som helst (speciellt när man har hål från nio till tre), men just kvällarna bara försvinner. Orättvist.

Idag delade ju jag och Louise ut de första ca 20 enkäterna till Gustavs klass :) Det gick bra och det var kul att se deras svar. Vi var lite nervösa innan vi skulle presentera oss och då kan man ju tänka hur det kommer att bli i Italien när vi ska prata på ett annat språk inför en massa italienska elever... eheh. Det kommer dock bli jätteroligt!
Jag har jobbat en stund på dagen också. Det känns skönt att kunna sticka dit några timmar på håltimman bara och tjäna ihop ett par hundralappar :D Jag är jättetaggad på att få ihop pengar till en ny mobil nu! Min är ju helt knasig. Ljudet försvinner ibland! Speciellt jobbigt är det när det totalförsvinner på morgonen, då mitt alarm sätter igång. Då ligger mobilen bara där och blinkar och vem vaknar av sådant liksom?

Nej, nu vill jag krypa ner under mitt varma duntäcke... (Jag älskar mitt duntäcke!!!)
Godnatt :)


Vi är sura på varandra ibland
Vi har våra dåliga dagar ibland
Allt känns bara så deppigt ibland
Men jag älskar dig jämt i alla fall!
5 månader med Gustav idag <3

italienneeerds

Godkväll!

Dagens filosofilektion var väldigt rolig faktiskt! Jag säger bara att det är så fruktansvärt tuuur att vi fått Peter som lärare i det. Tänk skulle vi ha fått ännu en lam lärare, då vet jag inte hur det hade gått ihop sig. Den här mannen har liksom humor samtidigt som han verkar väldigt duktig. Sånt gillar vi :)

Imorgon kommer jag och Louise komma ännu ett steg fram med vårt projektarbete :) Då är det nämligen dags att dela ut de första enkäterna till en klass (Gustavs klass faktiskt). Sedan är det en svensk klass till och sen är det de två italienska klasserna i Milano! Man kan väl säga som så att enkäterna handlar om ungdomars vardag. Vanor, tankar, intressen o.s.v. Det ska bli intressant att se om det skiljer sig mycket mellan svenskar och italienare...
Och framförallt ska det ju bli SÅ HIMLA KUL att få åka med Louise till Milano :D :D :D Vi är ju sådana Italien-nördar båda två så det kommer nog bli helt sanslöst skojigt! Jag längtar något så obeskrivligt till dagen då vi ska åka :)

Ikväll ska jag ta tag i mitt liv och plugga lite matte hade jag tänkt.
Sen går det visst en film på tv som jag kanske ska kika på - Bara en dag. Romantiskt drama eller liknande. Kan ju vara bra!

Tjohej.


bello e impossibile

nattmacka

Godkväll på er :)

En rostad macka och ett glas med o'boy sitter alltid fint såhär på nattkröken. Och det känns skönt att veta att man ska få njuta lite av en sovmorgon!
Hela min rygg värker. (Bästa botemedlet: Sätta sig vid datorn och utsätta den för ytterligare påfrestningar!?) Jag har nämligen suttit och sorterat och rensat ut en massa grejer hela dagen. Tänk att man har samlat på sig så många kollegieblock under gymnasiet bara :O För att inte tala om alla papper, stenciler och små arbeten... Det tar ju evigheter att få ordning på't. Dock är det ju väldigt skönt när det är klart :D

På vägen till IKEA tidigare idag la jag märke till att de har tagit bort en massa träd och buskar på ett av de ställen där överfall på tjejer ägt rum. Vad hemskt att man ska behöva göra så för att inte en störd människa ska kunna dra in en tjej där inte någon annan ser och våldföra sig på henne! Det är givetvis bra att man försöker göra något åt saken, eftersom man ju inte ha fått tag i gärningsmannen än. But still... tragiskt.

Okej att jag har sovmorgon, men nu är det nog dags att dra sig mot sängen i alla fall :)
Natti.




helg

Hej hopp!

Så idag var det söndag. Igen! Jag förstår inte hur en helg kan gå så himla fort?
Fredagen var väldigt trevlig i och med att vi nu slutar 11.40 istället för 16.10 som vi gjorde innan :D Christer hade med sig Pommac och Panettone (ett slags italienskt sötat bröd) till vår italiensklektion, så då var man nöjd. På kvällen tittade jag och Gustav på Titanic och sedan tog vi oss en härlig nattpromenad.
Igår, lördags, tog jag det lugnt och på kvällen stack jag till Sara. Vi tittade på Jersey Girl som gick på tv. Den är så söt! En trevlig kväll :)
Och nu är det alltså söndag. Jag känner på mig att det här kommer bli en riktig tråksöndag, med plugg och städning typ. Woho.
MEN!
Det finns ju saker att se fram emot också, som tur är :D
T.ex...
- praktik (man slipper skolan en vecka + att jag faktiskt ska "praoa" på mitt jobb)
- lov
- ITALIENRESA MED LOUISE (ni kommer nog få höra mer om den har jag en känsla av...)

Nu ska jag göra mig iordning och sticka till IKEA med mor min innan städningen sätter igång.
Ha en trevlig tråksöndag!

here we go again!

Hej.

Får man ens blogga två gånger på en dag?
Jag hoppas det ;)
Kan ju inleda med att jag är lite smått lack just nu eftersom jag precis hade skrivit klart ett blogginlägg då internet slutade att fungera. Sånt är alltid trevligt!?

Ja, så då sitter man här. Som en van bloggare borde man sitta med en kopp kaffe i enda handen och en bulle i den andra. Men jag gör inte det för jag är ingen van bloggare. Förresten så tycker jag inte att kaffe är så gott. Jag dricker det bara när jag ska hålla mig vaken under en jobbvecka typ.
Jaja. Ifall det är någon som inte har förstått det hela så kan jag säga att...
  • ... jag heter Ellen
  • ... jag går i trean på gymnasiet
  • ... jag älskar musik
  • ... jag älskar min pojkvän (Gustav)
  • ... jag älskar mina nära vänner & min familj
  • ... jag är ett stooort Italien-fan (därav bloggnamnet)
Alltså, det finns nog en massa mer att säga, men här har vi kanske de s.k grunderna ;) Fler saker kommer nog så småningom...

Godnatt!


cosecarine

"DU HAR EN BLOGG!" - Julias utrop för ca 2 minuter sen.

Jag vet, jag har fallit för grupptrycket.
Jag har ju stått emot facebook (och jag står fortfarande emot det), men en blogg kunde ju faktiskt vara trevligt att skaffa tänkte jag. Och förresten så är det för julias skull som jag skaffade det här eländet. Typ. Hon designar bloggutseenden för 50 spänn och man ställer väl upp för sina vänner, eller hur? Om det är nån annan som vill ha sin blogg designad, kontakta julia! http://bloggdesign.harrius.com

Jag har alltid gillat att skriva. Skrev hundratals små oavslutade berättelser när jag var yngre.
Frågan är dock vad man ska skriva om här? Både ni och jag lär tröttna inom kort.
Men... If you never try you'll never know :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0