buona pasqua!

Livet flyter på i Italien; vi bor i ett rum i en lägenhet som vi delar med några andra, vädret har mestadels varit toppen och Louise är numera gitarrägare. Ja, där fick ni en liten sammanfattning. Idag är det påskafton och regnet duggar ner här i Genova. Våra planer på en liten picknick får skjutas upp till imorgon, dagen då man faktiskt firar påsken här i Italien. Kika gärna in på vår gemensamma Italien-blogg!


Kommentarer
Postat av: Louise

Åh, jag håller med! Vi diskuterar det varje gång vi äter aperitivo, att det borde finnas på fler ställen. Men så kommer vi också fram till samma slutsats - att det inte kommer fungera om man inte får insupa Italiens atmosfär samtidigt! :)



Just nu är jag bara på semester i Florens. Jag pluggade här hela förra höstterminen, ett utbyte mellan mitt universitet hemma och universitetet i Florens, så nu är jag nere och hälsar på vänner och återupplever minnen. I höst blir det nya äventyr, då flyttar jag till Milano! Jag såg att du hade en italienblogg - den ska jag minsann läsa igenom när jag får mer tid över! :))

2012-05-03 @ 18:12:09
URL: http://laureniuslouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0