someday I'll fly

Efter dagens jobbtimmar begav jag mig bort till Johans där jag mötte upp Arvid för en kaffe och en varm choklad! Vi konstaterade att det var alldeles för längesedan vi sågs, jag förstår inte att alla måste flytta iväg på det där viset... (Eller jo - det förstår jag alltför väl!). Kom på alldeles precis nu att jag även lade undan en höst- och vinterjacka på H&M... Nu får jag panikfundera tills imorgon om jag ska ha den eller ej.

Därefter våldgästade jag Simon för att få hjälp med Photoshop. Målet var ju att faktiskt få PS CS3 till min dator, men så kul skulle vi tydligen inte ha... Jag och teknik är ingen bra kombination har jag ju kommit på, så självklart skulle också detta krångla. Det slutade med att jag fick en gammal version av PS, men nu är jag banne mig nöjd. Snäll Simon!

Igår och idag kan man väl säga att jag har "upptäckt" John Mayer. Jag vet, en aning sent, men bättre sent än aldrig - eller? Fin röst. Och så skadar det ju inte att han är fager att titta på.




Kommentarer
Postat av: Maj

Förstår att det gick bra, vilket roligt projekt. Jag själv gjorde "bara" en barnbok! Den går att läsa på bloggen om man går under "Floppy"



Jag försöker också ladda ner photoshop!

2010-11-03 @ 07:06:48
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: Becca

Allt bra idag?? =)

2010-11-03 @ 08:13:47
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: alltidteresia

hej du :)

hur mår du idag? <3

kram <3

2010-11-03 @ 09:11:55
URL: http://alltidteresia.blogg.se/
Postat av: Linn

Svar; Jo det är bara bra här också. Hade också en bra dag igår :)

2010-11-03 @ 09:23:37
URL: http://linnlagerskog.blogg.se/
Postat av: Louise

John Mayer fanns där i Spotify-listan ;) Tror Free Falling är en av de låtar han är mest känd för, och den är himla fin måste jag säga. Gillade den här låten också! :)

2010-11-03 @ 10:06:48
URL: http://thoughtsofagirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0