kidnappningen

I tisdags kväll åt jag födelsedagsmiddag hos pappa, mumsigt. Bojan hade sedan bokat mig för resten av kvällen, men jag visste inte vad vi skulle göra. Han stod utanför vår lägenhet vid nio och när jag kom ut fick jag en stor kram och därefter knöt han på mig en ögonbindel. Jaså, det vankades överraskning!
Efter en liten biltur med en "privat chaufför" gick vi en liten sväng. Jag höll ett krampaktigt tag i Bojans arm och tänkte på hur glad man ska vara för att man faktiskt kan se... När han knöt av ögonbindeln (jaa, halsduken) blev jag alldeles paff. Jag hade inte förväntat mig det jag såg! Carro, Lina, Malin, Oscar och så Bojan stod där i Stadsparken :) De var i full färd med att grilla korv och hade dukat upp med massa gottis och dricka på ett bord. Blir man rörd eller... Bara tanken på att de är där för ens egen skull... Lite senare anlände även Sara och vi alla hade det verkligen jättetrevligt! Det var så fint att få återse det gänget igen. Det betydde mycket mycket mycket. Tack igen och igen och igen! ♥



Carro, Lina, Oscar, Malin och Bojan (Sara saknas!)


Kommentarer
Postat av: Louise

Va gulligt av dem! Kul med sådana överraskningar :)

2010-06-04 @ 09:53:45
URL: http://thoughtsofagirl.blogg.se/
Postat av: Annie

Joo jag tyckte boken var jättebra, i början lite dryg men bara mer spännande sen :) Sheila o'flanagan eller nått sånt heter hon. Har läst felra av hennes böcker, mycket bra :)

2010-06-04 @ 09:54:30
URL: http://medelicious.blogg.se/
Postat av: emelie

hahah ja det är klarr ;) efter 20 behöver man ju inte fylla mer sen :D

2010-06-04 @ 10:19:57
URL: http://emelieastemoo.blogg.se/
Postat av: allie

kul:)

2010-06-10 @ 12:01:59
URL: http://alexandrastil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0