MALMÖ

Tänkte lägga upp några bilder från helgens roligheter! Eller tja, det blir bara bilder från lördagen samt dagens bilder, halade tydligen inte upp kameran förrän dess. Enjoy!



Malin är ju världens pysseltjej! Titta vad fint hon hade bakat till Bojan =)


Mums!


Bojan bodde granne med Turning Torso


Fina Gustav och fina Malin vid lunchen på ett köpcenter i Malmö


Bojan kollapsar en stund på kvällen innan vi ska ut och äta


Eftersom vi inte hade näsdroppar till Gustav så körde vi på gammaldags hälsokur istället ;-)


Malin och Bojan på Piccolo Mondo, en restaurang där vi åt pizza


Suddig bild på tre underbara människor ♥


Två stycken sömniga stackare...


Fredagskvällen spenderades alltså hos Moa, Gustavs syster, tillsammans med hennes familj och den andra systern, Matilda. Vi åt väldigt god mat och spelade Alfapet tillsammans =)
På lördagen vid tolv-tiden fick vi skjuts till Turning Torso där vi mötte upp Bojan och Malin - vad roligt att se dem igen! Vi gick in till Bojan som bodde alldeles intill och snackade en del. Vi smakade också på Malins alla kakor och gottiga saker som hon hade bakat och pysslat med! Duktig tjej det där ;-) Resten av dagen blev det stan och köpcenter för hela slanten, lite vila och sen restaurang på kvällen. Mycket mysigt!
Idag gick jag och Malin upp tidigare än killarna och tog en promenad till Ica Maxi för att handla lite frukostvaror. När vi kom tillbaka blev vi tillfrågade om vi kunde gå och handla lite till och det gjorde vi så gärna. Fram tills jag och Gustav blev upphämtade vid två-tiden satt vi bara i sängen och pratade och lamade oss. Men vilken trevlig helg det har varit! Väldigt lyckad =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0